|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Urodziny
Hej, chciałam się trochę wyżalić a nie bardzo mam komu. Dzisiaj mam urodziny i każdy o mnie zapomniał. Mama mo napisała na messenger tylko życzenia nawet nie zadzwoniła. Brat zapomnial. ( mieszkam w innym kraju więc nie spodziewam się że wpadną) znajomi mnie olali. Jedyną osobą która pamiętała jest mój były. Czuję się dziś bardzo samotna i smutna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Urodziny
Znam to niestety. Tylko moi obudzili się kilka minut przed północą.
Niczego to już jednak nie zmieniło. Zapomnieć o urodzinach dziecka. Ale np. mój ojciec nigdy nie dzwoni tylko wysyła suche: wszystkiego najlepszego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No życie, ja mam podobnie, dostaje głównie od rodziny życzenia na messie, whatsupie, większość znajomych nie pamięta, ale nie jestem zła, bo nie każdy ma pamięć do dat, a ja już nie obchodzę jako tako urodzin, zrobię sobie jakiś mały prezent najwyżej dla samej siebie i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
uparta chmura
|
Wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Wyluzuj. Nie każdy przywiązuje uwagi do dat. Przyznaje, że jeśli fb nie przypomni - sama zapominam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
uparta chmura
|
Angelika, a Ty o brata urodzinach pamiętałaś? I o tych znajomych? Bo może, Ty im nie złożyłaś życzeń, więc oni teraz tobie nie złożyli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
a ty do rodzicow i brata dzwonisz? albo do znajomych? macie taki zwyczaj?
bo u mnie dzwoni tylko tata, bo nie potrafi smsowac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Pamiętam, zawsze dzwonię i to nie tylko w urodziny. Gdybym sama nie pamiętała to nie miała bym żalu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Urodziny
Przykro mi, że przez to przechodzisz, sama miałam w życiu pare takich sytuacji, wiem co czujesz.
Mój ojciec w zeszłym roku nie złożył mi życzeń (tak, ja składam), ale dzien później złożył mojej ciotce. ![]() Czasem tak po prostu jest, nie należy za bardzo się nad tym skupiać, bo niczego to niestety nie zmieni. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez chwast Czas edycji: 2023-01-17 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Autorka się żali, że wszyscy zapomnieli, a dostała życzenia od dwóch osób. To te osoby się nie licza? Pisemne życzenia też się nie liczą? Ja miewałam tak, że okrągły rok wszystkim składałam życzenia, a w moje urodziny pies z kulawą nogą nie zadzwonił ani nie napisał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Wszystkiego najlepszego, trochę spóźnione.
O mnie też czasami zapominano, jak i ja zapominałam. Ale to dlatego, że nigdy nie wiemy jaki jest dzień, nie zwracamy uwagi od paru lat, bo kalendarz nie wisi, a jak każdy dzień po dniu jest taki sam, rutynowy, to się nie zauważa jaka data wypada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Spoko, od kiedy usunęłam powiadomienie z Facebooka, to okazało się, ze o moich urodzinach pamiętają tylko rodzice i najlepsza przyjaciółka. Ale trudno, nie każdy przywiązuje uwagę do takich rzeczy. Po prostu ja też przestałam wysłać pozostałym osobom życzenia.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89469808]Spoko, od kiedy usunęłam powiadomienie z Facebooka, to okazało się, ze o moich urodzinach pamiętają tylko rodzice i najlepsza przyjaciółka. Ale trudno, nie każdy przywiązuje uwagę do takich rzeczy. Po prostu ja też przestałam wysłać pozostałym osobom życzenia.
A to by mnie konkretnie wkurzyło i powiedzialabym, że szkoda, że o moich urodzinach jakoś ta osoba nie pamiętała. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Dokładnie tak było i u mnie. Pamięta jedna dobra koleżanka, mąż i jego rodzina. Ostatnio moja matka przypomniała sobie po 22, a mój ojciec zapomniał całkowicie ![]() ![]() Niestety jak przywiązuje się uwagę do takich rzeczy to jest to bardzo przykre, tym bardziej, że sama zawsze innym gratulowałaś. W sumie nie wiem, jak to bym rozegrała na miejscu autorki, przecież nie zmusisz ludzi do pamięci. Mnóstwo osób teraz też coraz mniej przywiązuje uwagę do takich rzeczy jak urodziny znajomych. Ludzie mają swoje życie, pracę, rodzinę, dzieci, życzenia na fejsie tracą znaczenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego, Autorko
![]() Wysłane z mojego RMX3393 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Niema kogo winić ja też zapominam o urodzinach znajomych czy nawet bliżej rodziny. A życzenia jakie składam to '' Wszystkiego najlepszego'' coś w tym stylu a jak mi śie przypomni że były urodziny kogoś to jak składam następnego dnia głupio mi zawsze że nie pamiętałem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.