|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
🦄
|
MAJ 2023: ANR, korektor YSL, Vichy, Zara,
Mam do wymiany:
-> pół 30 ml buteleczki Estee Lauder Advanced Night Repair, kompletnie mi to serum nie pasuje, szkoda żeby stało -> nowy krem pod oczy Estee Lauder Advanced Night Repair Sipercharged Complex, nowy, nieotwierany, w kartoniku -> korektor YSL pod oczy w pędzelku, kolor 2, opakowanie limitowane w serduszka, nieużywany, w kartoniku -> Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, 30 ml, nowe nieużywane, po pierwszym opakowaniu mi się znudziło a zapas leży... -> zestaw perfum Zara Fleur d'Oranger ze współpracy z Jo Malone, zestaw jest nowy i nieużywany, zawiera 100 ml we flakoniku i mini flakon 15 ml, https://www.fragrantica.pl/perfumy/Z...ger-58160.html -> Zara LIMITLESS SOFT-MATTE FOUNDATION w kolorze 904, użyty z 5 razy- dla mnie za jasny. Szukam głównie nowych kosmetyków, dermo albo koreańskie, kosmetyków i perfum Rituals, wszystko nowe i stare z Lolity Lempickiej.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.