|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dziwne zachowanie
Laski. Wytłumaczcie mi jedną rzecz. Zerwałem z dziewczyną, ona wzięła to, ze tak powiem na klatę, ale totalnie nie ogarniam jej humorów. Od rozstania była non stop nie miła, czepialska, konfliktowa, No nie da się z nią normlanie prowadzić rozmowy, aż to nagle z dnia na dzień dzień jest zmiana nastawienia o 180 stopni, powiedziałbym, ze wręcz podejrzliwie miła się zrobiła, o co tutaj chodzi? Co to za huśtawka nastroju? Czego mogę Się spodziewać?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwne zachowanie
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3 |
|
uparta chmura
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Knuje, żeby się na Tobie odegrać za rozstanie
![]() Generalnie utrzymywanie regularnych kontaktów z byłymi rzadko kiedy jest dobrym pomysłem. A już zwłaszcza niedługo po rozstaniu, gdy emocje jeszcze nie opadły. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Albo planuje zemstę, albo chce seksu
![]() Brak kontaktu najlepszym lekarstwem na takie rozkminki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu wciąż z nią rozmawiasz, skoro najwyrazniej rozstanie nie było przyjacielskim spokojnym krokiem?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Wydaje Ci się, że wzięła na klatę, była zła, niepogodzona z tym więc niemiła. Przemyślała, tak jak ktoś napisał chce powrotu lub dobrych relacji.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Bo jeszcze mieszkamy razemâŚi właśnie totalnie nie ogarniam jej emocji jeśli ma ochotę o tym porozmawiać to czemu nie porozmawia? Duma jej nie pozwala? Tylko się wkurza i szpilę wbija przy każdej okazji a ja czuje się jak jakis wrzód na dupie który jej przeszkadza czy ktorego nienawidzi. Na początku nie zwracałem na to uwagi miałem w to wywalone, ale juz nie wytrzymałem i Jak próbowałem rozmawiać co się dzieje to odnosiłem wrażenie , ze nie potrafiła mi powiedzieć wprost i jej odpowiedzi były zbywające, aczkolwiek po ostatniej próbie porozmawiania jaki ma problem to nastala (jeszcze w ten sam dzień)zmiana o 180, ale jej odpowiedz na to tez nie była zbytnio logiczna, raczej wymijająca lub na odwal się, po czym była ta zmiana(może ktos ja mocno przeleciał to się jej humor poprawił, nie wiem).. Staram się za bardzo tym nie ekscytować, bo kto wie czy znowu nie będzie zmiany o kolejne 180 stopni.
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Tez mam takie wrażenie, ze może być w tym drugie dno i może chcieć jakiejś zemsty, nie ufam takim nagłym zmianą. Dwa pytania. Co ty bys zrobiła na jej miejscu? Drugie, dlaczego uważasz ze takie trzymanie kontaktów nie jest zbyt dobrym pomysłem? Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2023-02-12 o 21:01 Powód: Słownictwo. |
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Wtf, co to za tekst... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Targają nią silne emocje po rozstaniu, dlatego zachowuje się bardzo zmiennie. Tym bardziej, że cały czas jesteście obok siebie, mieszkacie razem, a to utrudnia pogodzenie się z tą sytuacją. Postarajcie się jak najszybciej od siebie odciąć by łatwiej było to przepracować.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
(=^‥^=)
|
Wyprowadź się to problem zniknie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.