|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
FiYolka
|
Uzupełnienie do zawodu
Witam Serdecznie. nie wiem czy w dobrym dziale piszę, ale chciałabym się komuś poradzić. A mianowicie, z zawodu jestem technikiem + ukończony kurs pracownika administracyjno biurowego z podstawami kadr i płac. Bardzo dobrze obsługuję komputer, urządzenia biurowe, prawie codziennie czytam KPA lub podobne, ale zauważyłam że rynek pracy jest tak zróżnicowany, że tak na prawdę nie wiem czy oprócz jeszcze technika czegoś jeszcze nie trzeba jakiegoś uzupełnienia. Na pewno, że języki obce czyli angielski (ćwiczę go sobie w wolnej chwili) jest pożądany, znajomość co niektórych ustaw to na pewno. Na kolejne dokształcenie nie mogę sobie pozwolić, bo jak dobrze się orientowałam to większość kursów jest płatna, więc nie wiem z czego tak na prawdę mogę skorzystać żeby dać się zauważyć na rynku pracy. Na studia iść nie mogę bo nie mam pełnej matury (ta matematyka mi została), więc nie wiem sama o co mogłabym uzupełnić swój zawód. Jakieś propozycje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Uzupełnienie do zawodu
Cytat:
Może jakieś kursy komputerowe/informatyczne/programistyczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
FiYolka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nieprzyzwoita
|
a w jakim zawodzie pracujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.