| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2023-04-03, 00:41 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2023-04 
				 | Opryszczka a niemowlak

Cześć, jako iż jestem mamą 4 miesięcznej córeczki jestem  bardzo ostrożna w kwestii opryszczki jak i innych chorób zakaźnych ( jest to moje pierwsze dziecko ). Moja córka miała  kontakt  z chorą na opryszczkę  babcią. Teściowa nie całowała małej lecz nosiła. (Nie przyglądałam jej się wiec nie wiedziałam, że jest chora.)Opryszczka była pokryta już strupem. Bardzo się boję o moje maleństwo, gdyż wiem, że opryszczka może doprowadzić nawet do śmierci  dziecka. Proszę powiedzcie mi do kiedy opryszczka  u niemowlęcia  jest  mniej groźna ?? Czy malutka mimo iż nie była całowana  mogła się zarazić? Czy wasze dzieci miały opryszczkę w okresie niemowlęcym? Jeśli tak to jak to przechodziły? P.S Proszę nie mówcie mi, że jestem panikara bo ja to wiem  , chcę po prostu być spokojniejsza  o zdrowie mojego dziecka. Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2023-04-08, 15:34 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Mazury/Podlasie 
				 | 

Dot.: Opryszczka a niemowlak

A gdybyś to Ty miała opryszczkę to co byś zrobiła?  Ja wiele razy jak i mój partner mieliśmy orpyszczke jak syn był malutki. Nie złapał nic od nas Nie ma co panikować. Teściowa nie całowała i jest ok. Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka 
				__________________ Każdy z nas jest aniołem o jednym tylko skrzydle. Możemy wzlecieć tylko dopiero wtedy, gdy obejmiemy się wzajemnie. Luciano de Crescenzo  48-2015  57-2016 Edytowane przez mansikkaa Czas edycji: 2023-04-08 o 15:46 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Być rodzicem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.