![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() dlaczego tarot mi sie sprawdza?
Hej, nie chce tutaj nikogo do niczego przekonywac, chcialam tylko zeby ktos mi racjonalnie wyjasni jedna rzecz...
Od wielu lat korzystalam z pomocy wrozbity, jednego i tego samego wrozby sie sprawdzaly 8na10. Podam przykład -Ostatnio pytałam sie czy spotkam sie z moim znajomym ktorego dawno nie widziałam.. i wyszło,ze nie. Ze mimo moich starań nie spotkamy sie. No i wrożba sie w zasadzie sprawdziła - i to nie bylo tak ze odpuscilam i olalam sprawe... po prostu koles mnie olal,a nie zachowalam sie w zaden sposob by go do tego skłonić... owszem proponowałam spotaknie ale bezskutecznie... No i teraz pytanie...dlaczego? bardzo mnie to boli bo bardzo chciałam sie spotkac z tym facetem... A jak przeczytalam wrozbe to juz wiedzialam ze sie sprawdzi..ale dalej walczyłam.. nie znam sie na zasadach dzialania podswiadomosci w takich sprawach,i nie wiem czy po prostu dziala to u mnie na zasadzie - przeczytam wrozbe i tak bardzo w to wierze ze to wszystko sie po prostu materializuje.. ? i prosze o nie pisanie... " bo pewnie negatywnie sie do niego nastawilas czytajac wrozbe i swoim zachowaniem sprawilas ze nie chce juz sie spotkac... " bo to nie prawda.. przeciwnie walczylam o spotkanie... nie wyszło nic mimo moich staran.. dlatego chcialam zeby mi ktos to wyjasnil, bo przeciez gdyby mozna bylo przepowiadac przyszlosc, zycie bylo by idealnie i bez blędow... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dlaczego tarot mi sie sprawdza?
Facet nie miał ochoty się z Tobą spotkać, to się nie spotkał, ot i cała filozofia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
wróżbici są świetnymi psychologami, potrafią czytać ludzi, ta umiejętność pozwala im przewidywać co się stanie w Twoim życiu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Poczytaj o efekcie horoskopowym (Forera): https://www.forbes.pl/opinie/efekt-b...-sobie/c40rv03
Ogólnie chodzi o to, że "Sformułowania Forera (znane również jako âsformułowania horoskopoweâ) pasują ponieważ składają się wyłącznie z ogólników, powszechnych faktów oraz statystycznie prawdopodobnych sytuacji. Ogólnikowość pozwala każdemu doprecyzowywać indywidualnie ich sens na bardzo wiele sposobów. Przykładowo: Wyczuwam, że czasem czujesz się niepewnie, szczególnie w otoczeniu osób, których dobrze nie znasz. Masz problem z przyjacielem albo krewnym." Tak działają wróżby i horoskopy, a nam wydaje się że to taki enigmatyczny styl przepowiedni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
albo się uda, albo się nie uda
![]() zapytaj mnie o coś, przepowiem i jak się sprawdzi to podam numer konta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
astro-loszka
|
Korzystasz z wróżbity smsowego?
A faceta sobie odpuść, nie chciał się spotkać, to nie. Nie zmusisz kogoś, żeby cię lubił czy pragną kontaktu z Tobą.
![]() |
#7 |
(=^‥^=)
|
Nie chciał się spotkać, bo nie. A to, że się starałaś nic nie znaczy. A właściwie nawet mogło go do Ciebie zniechęcić, bo może wychodziłaś na natrętną. Mi byłoby szkoda pieniędzy na takie bzdury. Wróżbici to doskonali psychologowie i świetnie operują rachunkiem prawdopodobieństwa. Żadna magia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Koleżanka mi opowiadała, że gdy jej mama była młoda Cyganka jej przepowiedziała, że niedługo wyjdzie za mąż, że będzie miała 3 dzieci, szybko męża straci, ale znajdzie nowego. Każda z tych rzeczy się sprawdziła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
(=^‥^=)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Mnie byłoby szkoda pieniędzy.
A co do faceta, czasem niestety trzeba się pogodzić z tym, że ktoś nie chce utrzymywać z nami kontaktu... Jest to bolesne i przykre, ale takie jest życie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ten facet się pewnie Autorce podobał, to nie był tylko jakiś znajomy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Nie. Nie szkoda pieniedzy bo nie place, nie mam tez zadnych wrozbitow smsowych..
![]() Wiem ze to moglo byc trafienie,ale tych trafien na 10 jest 9... Więc jest to dosc duzo.. jak na zgaduj zgadula..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
[1=15df61a69a4821f5704da6d 4368fe5ffc197515f_644466f 20bbcd;89562024]Nie. Nie szkoda pieniedzy bo nie place, nie mam tez zadnych wrozbitow smsowych..
![]() Wiem ze to moglo byc trafienie,ale tych trafien na 10 jest 9... Więc jest to dosc duzo.. jak na zgaduj zgadula.....[/QUOTE] Jeśli chodzisz od lat do tego samego wróżbity to tak jak pisały wyżej dziewczyny: może po prostu już dobrze zna Twoją sytuację, odczytuje różne pozawerbalne gesty i odpowiednio formułuje pytania/odpowiedzi trafiając we właściwe. Nie wmawiaj sobie że to jakieś nadprzyrodzone umiejętności, raczej dobra intuicja i znajomość psychologii Twojego wróżbity. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
[1=15df61a69a4821f5704da6d 4368fe5ffc197515f_644466f 20bbcd;89562034]znam go tylko przez internet, nawet jak sie nie znalismy i wykonywał mi wrozby to tez wszystkie sie sprawdzaly, te 1 wsze[/QUOTE]
W sumie pytałaś o racjonalne wytłumaczenie wróżb i wszyscy piszą Ci tutaj logiczne wyjaśnienia dlaczego mogły się one spełnić. Jakiej odpowiedzi oczekujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten wróżbita z Internetu to tak naprawdę Doktor Strange. Dorabia, bo odkąd Stark zginął, to nikt Avengersom nie daje kasy, a za coś żyć trzeba |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
(=^‥^=)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
To jak z religią, jeden wierzy inny nie. Jedna osoba powie, że to przypadek, udzielanie odpowiedzi w taki sposób, że można różne sytuacje dopasować, umiejętne zadawanie pytań, inny powie, że typ ma jakiś dar. Nie wiem czego więcej oczekujesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-11-27 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama poszła do wróżki jak byłam w podstawówce. Opowiedziała mi wszystko ze szczegółami. Na te święta wyrecytowała, że sprawdziło jej się to, to i tamto. Ale ma pecha, bo ma córkę, która wyrecytowała pozostałe 10 przepowiedni, które się już nie sprawdziły, a których ona nie pamiętała, bo tak działa psychika ludzka. Do tego to były same ogólniki, że odniesie sukces, że tworzy udane małżeństwo i takie tam.
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
okej 1 na 10.. ale u mnie jest odwornie... 9 na 10 sie sprawdza i nie mam o dziwo samych ogolnikow |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
[1=15df61a69a4821f5704da6d 4368fe5ffc197515f_644466f 20bbcd;89562186]okej 1 na 10.. ale u mnie jest odwornie... 9 na 10 sie sprawdza
i nie mam o dziwo samych ogolnikow[/QUOTE] po pierwsze jest sporo książkowych informacji, którymi posługują się wróżbici, ponieważ przychodzą do nich ludzie o określonym typie charakteru. nikt kto uważa przepowiednie za bzdury nie idzie do wróżki. po drugie na pytania tak/nie jest 50% szansy każdorazowo, tak działa rachunek prawdopodobieństwa, szansa na trafienie nie maleje za każdym razem jak zadajesz pytanie. kupowałam figurki LEGO i pierwsze 10 (a wszystkich jest 12) miałam każdą inną i dopiero przy zakupie jedenastej trafił mi się duplikat - tu szansa od początku była mniejsza niż twoje wróżby i do tego malała z każdym zakupem ![]() a dodatkowo jak ktoś jest w tym dobry, to już z pierwszej wizyty wyciągnie istotne informacje, których klient może nawet nie zanotować w świadomości, że je przekazał. i każda kolejna wizyta to rosnący stosik informacji o życiu danej osoby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Czyli jakiś random z Internetu wróży Ci z tarota za darmo. Hmm.
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- [1=0fb2986dc06479a38c396fe 4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a 18ec99;89562220] a dodatkowo jak ktoś jest w tym dobry, to już z pierwszej wizyty wyciągnie istotne informacje, których klient może nawet nie zanotować w świadomości, że je przekazał. i każda kolejna wizyta to rosnący stosik informacji o życiu danej osoby.[/QUOTE] Dokładnie. Tym bardziej, że skoro ktoś to robi kompletnie za darmo, może to jakiś Internetowy przyjaciel, a nawet członek rodziny, który sporo o Autorce wie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_64582d7 210082;89562224]Czyli jakiś random z Internetu wróży Ci z tarota za darmo. Hmm.[/QUOTE]
i co w tym zlego ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_64582d7 210082;89562224]Czyli jakiś random z Internetu wróży Ci z tarota za darmo. Hmm.
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Dokładnie. Tym bardziej, że skoro ktoś to robi kompletnie za darmo, może to jakiś Internetowy przyjaciel, a nawet członek rodziny, który sporo o Autorce wie.[/QUOTE] No nie.. to nie jest ani zaden czlonek rodziny ani zaden moj przyjaciel z internetu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mi w tarocie raz wyszla podroz zagranice. Nie pytalam o ta podroz, nigdzie sie nie wybieralam. I faktycznie pojechalam w taka podroz. Takze zdarza sie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
uparta chmura
|
XXI wiek i ludzie jeszcze wierzą we wróżby.
Mnie kolega z ręki kiedyś wróżył, że będę miała faceta, który ma coś z nosem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.