![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zawierać znajomość z jedną z finalistek Miss Polonia?
Z tej strony jeden z facetów udzielających się w wizaz.pl
Wracając do tematu finalistek Miss Polonia. Nie. Nie o to chodzi, żeby którąś z nią poderwać. Wybrałem pewną finalistkę Miss Polonia 2021/22 i chciałbym poznać ją osobiście z trzech wymienionych powodów. 1) Ona studiuje biotechnologię, a ja infomatykę, więc mógłbym z nią tworzyć projekt naukowy w zakresie tworzenia aplikacji dla laboratoriów biotechnologicznych albo zastosowania sztucznej inteligencji w procesach biotechnologicznych. 2) Ona dużo podróżuje, a ja lubię uprawiać kajakarstwo, więc wspólnym tematem byłoby rozmowa o wodnych podróżach. 3) Ona ma świetne style modowe z zakresu mody damskiej, a ja lubię ubierać się zgodnie z trendami mody męskiej, więc mógłbym z nią porozmawiać o różnicach trendów mody damskiej i trendów mody męskiej. Więc mam pytania. 1) Czy jeśli w kreatywny sposób skomentuję jej zdjęcia na Instagram albo napiszę do niej, że chciałbym ją poznać z trzech wyżej wymienionych powodów, to będzie w 90% prawdopodobne, że będzie zainteresowania zawieraniem znajomości? 2) Jeśli Instagram nie wchodzi w grę, to czy musiałbym poczekać, aż zobaczę ją w świecie realnym i zagadać do niej i zacząć normalną rozmowę, jak równy z równym? 3) Jakie są w ogóle różnice w zawieraniu znajomości z jedną z finalistek Miss Polonia i zawieraniu znajomości ze zwykłą osobą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak zawierać znajomość z jedną z finalistek Miss Polonia?
Cytat:
Generalnie Misski też korzystają z toalety, mają pryszcze, humorki, obowiązki i technicznie niewiele różnią się od nie-Missek. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zrób tak samo, tylko weź pod uwagę że będziesz miał większa konkurencję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Creepy-trollo.
![]() |
#5 |
uparta chmura
|
Słabe to. Ani razu nie zaśmiałam się
![]() A tak wogule, to serio myślisz, że po tych wypocinach, rzucą się na ciebie, zazdrosne i złe baby? A to już nawet śmieszne jest xD ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- To pewnie ten od "młodszych kobiet" 😀😃🤣🤣🤣 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
(=^‥^=)
|
Rozkminy niczym u nastolatki czytającej Bravo girl i napalonej na jakiegoś celebrytę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
O matko, coraz słabsze te trolle. Szkoda
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Bardzo ciekawe tylko pamiętaj, żeby lipy nie było jak ustalone tematy do rozmowy Ci się skończą a nie zaiskrzy naturalnie
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- I ogólnie w sumie takie podejście no jakby miłe ale z drugiej strony jak Ty to widzisz? Napiszesz do niej z wykresem za i przeciw oraz zdasz jej relację plusów tego by z Tobą nawiązała kontakt? Podchodzisz do tego chyba zbyt informatycznie ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- I w ogóle ten tekst, że jesteś typkiem co się tu udziela a ma dwa posty XD Wizaż to jednak kopalnia fajnych ludzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
ahaha kondexor2000
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Czy to nie kolejne wcielenie Konrada czy jak mu tam
![]() Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
(=^‥^=)
|
Mój największy koszmar to gdybym kiedyś była znowu singielką i na rynku matrymonialnym pozostaliby tylko faceci z wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
dużo zależy od tego jak wyglądasz. Ja tam finalistką Miss Polonia nie byłam, a czasem pisały do mnie na fb różne randomy. Raz z jednym popisałam, bo mi się spodobał na zdjęciu, resztę zlewałam. Dla mnie typ, który pisze do laski, bo gdzieś ja tam widział, to ma słabe notowania.
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- [1=25b2a07661c38f1fbeb6ed1 b51a706f49250c239_6721770 231591;89576665]Cicho, wszystkie jej zazdrościmy! ![]() Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] gdzieś tam widziałam zdjęcia dziewczyn, które kandydowały na Miss Polonia jak dla mnie to one tez nie są jakoś niesamowicie piękne. Masa dziewczyn, o ile są szczupłe i dać je w ręce makijażysty będzie wyglądała równie ładnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ale z wyglądu Ci się spodobał? Jak tak, to szczerze mówiąc, ta odpowiedź jest krzywdząca. Poza tym tu nie o to chodzi, abym ją uwodził, tylko porozmawiałbym na tematy, które podałem na poście.
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Przepraszam. Nie tu odpowiadałem. Tylko na tą poprzednia wiadomość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziłam do szkoły z dziewczyną, która przeszła jakieś tam pomniejsze eliminacje, potem wojewódzkie, potem jakieś ogólnopolskie - bo tych konkursów jest pierdyliard. No wygrywała, parła wyżej. Na co dzień bardzo normalna dziewczyna ani jakaś śliczna, ani jakaś nieśliczna, tyle że wyraźnie wyższa od przeciętnej.
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gdy pisał do mnie facet, to nie po to żeby porozmawiać o historii, więc i ta dziewczyna od razu pomyśli, że do niej zarywasz. Ja np nie wiem jak Ty z nią chcesz gadać o modzie, bo ona na męskiej może się totalnie nie znać. Teraz jest moda na quiet luxury, czyli idziemy w jakość materiałów, bazowe kolory. Nie wiem o czym tu rozmawiać w kontekscie mody męskiej i damskiej. Dla mnie to znalazleś punkty wspólne i dorabiasz ideologię na 2 i 3 temat to można z wieloma osobami porozmawiać, a Ty chcesz pisać do randomowej laski Edytowane przez alicjaross Czas edycji: 2023-05-10 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
E tam gadanie :-D mnie to rozbawiło, zwłaszcza ten fragment, że jak lubi podróże to dogada się w tematach kajakarstwa. Podróże wodne xD ahahahhaha
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest do wykonania praca, trzeba nabyć pewne umiejętności (jak ładnie chodzić, jak ładnie prezentować ubranie na sobie, jak się wypowiedzieć, przedstawić jakiś talent sceniczny itd.) Wystarczy być do tego normalną osobą i to ćwiczyć. Wiele supermodelek wygląda mega na zdjęciach pozowanych a na takich zwykłych fotkach już normalne dziewczyny.
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie mi o to chodziło.
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Przecież dziewczyna na pewno dostaje takich wiadomości setki, tez na pewno wiele takich gdzie faceci silą się na oryginalność. Ona i tak wie ze przyciągnął cię jej wygląd i o niego ci chodzi a nie o nią i jej zainteresowania, słaba ta twoja maskarada. Po trzecie to atrakcyjne dziewczyny dostają na tyle dużo atencji w realnym życiu ze raczej znajdzie sobie kogoś przez znajomych a nie randoma z internetu…
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ze wszystkimi znajomości nawiązuje się w ten sam sposób, pytanie czym chcesz ją zainteresować, aby to się udało. A same "powody" z jakich chcesz to zrobić są generalnie bez sensu, skoro nie chcesz przenosić tej relacji na grunt partnerski. Pływasz sobie kajakiem to znajomych szukasz na grupie podróżniczej, żeby sobie pogadać, bo co jej przyjdzie z jałowych dyskusji gdzie byłeś na kajaku. Większość modelek czy misek, większego pojęcia o modzie nie ma, brzydko mówiąc, ich ciało to trochę przestrzeń "reklamowa", od tego mają ekipę z zaplecza, stylistów, menagerów, doradców, i firmy które wysyłają im gotowe zestawy aby się w nich pokazały. Często nawet i same social media prowadzą w ich imieniu zatrudnione osoby. A jak ktoś jeździ po świecie, wykorzystuje swoje 5minut i robi karierę w modelingu, to co ją będzie interesował projekt studencki, jeżeli jest ciekawy, to się do niego dobiera dowolną studentkę/studenta i próbuje zrobić biznes, nie musi świecić pupą i piersiami na instagramie skoro te "elementy" Cie nie interesują, a dużo większa szansa, że przeciętny student zrobi z Tobą ten projekt/interes. Sam sobie robisz pod górę i założenia masz bez sensu, więc albo trollujesz, albo nie o to co piszesz Ci tak na prawdę misiu chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
(=^‥^=)
|
Generalnie ten fragment z tym całym projektem mnie zszokował totalnie. Autor nie zna totalnie laski, a chce z nią robić jakiś projekt. To, że studiowała biotechnologię znaczy tyle, że studiowała ten kierunek. Nie musi być wcale ogarnięta na tyle, żeby robić jakieś górnolotne projekty albo może wcale nie mieć na to ochoty. Niektórzy chyba sobie nie zdają sprawy z tego, że wizerunek czyjejś osoby w mediach, a rzeczywistość to dwa różne światy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Więc o ile badania nie mają iść w kierunku wymiany materiału genetycznego, to samo założenie pomysłu bez sensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Creepy temat
![]() Jakiś student informatyki obiera sobie dziewczynę, nie, że koleżankę z roku ale jedną, konkretną, wystawioną na świecznik, rozpoznawalną i atrakcyjną. Obserwuje ją i już zakłada cały plan jak będzie przebiegać ta relacja. Ustala tematy do rozmów i projekty naukowe nie będąc z nią nawet na cześć, czai się jako cichy obserwator na insta. Moja wyobraźnia widzi porwanie młodej dziewczyny i trzymanie jej w piwnicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
[1=25b2a07661c38f1fbeb6ed1 b51a706f49250c239_6721770 231591;89577247]Creepy temat
![]() Jakiś student informatyki obiera sobie dziewczynę, nie, że koleżankę z roku ale jedną, konkretną, wystawioną na świecznik, rozpoznawalną i atrakcyjną. Obserwuje ją i już zakłada cały plan jak będzie przebiegać ta relacja. Ustala tematy do rozmów i projekty naukowe nie będąc z nią nawet na cześć, czai się jako cichy obserwator na insta. Moja wyobraźnia widzi porwanie młodej dziewczyny i trzymanie jej w piwnicy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
uparta chmura
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;89577038] Podróże wodne xD ahahahhaha
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ona napewno by z nim kanałami podróżowała, i nue mam na myśli Wenecji. Ani Bydgoszczy ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Zrobiłaś mi dziś dzień swoimi komentarzami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
I jeszcze rozmowa o różnicach w trendach mody męskiej i damskiej 🤣 Ja np znam się na modzie damskiej i bardzo mnie interesuje natomiast na męskiej się nie znam i nie obchodzi mnie ona no bo do czego mi ta wiedza? Wydaje mi się ze większość kobiet ( tych wolnych, które nie ubierają swojego chłopaka albo męża) nie będzie zainteresowane taką rozmową.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
(=^‥^=)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
[1=25b2a07661c38f1fbeb6ed1 b51a706f49250c239_6721770 231591;89576231]Hmm, finalistką nigdy nie byłam ale z dużą dozą pewności stwierdzam, że o ile będziesz normalnym facetem (chociaż twój post temu przeczy) to jest szansa.
[/QUOTE] Piękne słowa, tylko szkoda, że nie mają przełożenia na praktykę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.