Jak znale¼æ takiego faceta? Na co zwracaæ uwagê? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2023-06-25, 06:51   #1
Jerazabel94
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Jak znale¼æ takiego faceta? Na co zwracaæ uwagê?

Cze¶æ
Od kilku miesiêcy jestem sama i zarejestrowa³am siê na aplikacji randkowej, chcia³abym znale¼æ bogatego faceta, proszê po sugestiê na co zwracaæ uwagê na profilach ¿eby takiego znale¼æ? Nie chodzi mi o to ¿eby mia³ miliony ale takiego który bez problemu móg³by sobie pozwoliæ na zakup mieszkania, auta premium i czêste wycieczki.

Mam aktualnie 28 lat, trzej moi wcze¶niejsi partnerzy w kwestiach finansowych nie byli zbytnio rozgarniêci, wszystko co zarobili na bie¿±co wydawali, tylko ja potrafi³am co¶ od³o¿yæ to po¿yczali ode mnie...

Proszê nie mieszaæ mnie z b³otem tylko postaraæ siê pomóc i napisaæ konkrety, wybór mê¿czyzn jest bardzo du¿y wiec my¶lê ¿e tacy te¿ tam s±. Ostatnio spotka³am siê z dwoma facetami którzy na zdjêciach byli z drogimi samochodami ale okaza³o siê ¿e to nie ich auta.
Z góry dziêkujê wszystkim za sugestie i pomoc.
Jerazabel94 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 11:01   #2
road_rage
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 121
Dot.: Jak znale¼æ takiego faceta? Na co zwracaæ uwagê?

Poprosiæ o wyci±g z konta bankowego i rejestru d³u¿ników. Innej metody nie ma

A udaj±c, ¿e traktujê ten w±tek powa¿nie...
To, ¿e facet pozuje z nie swoim autem, nie znaczy ¿e go nie staæ. To, ¿e takim je¼dzi a mo¿e nawet jest jego, nie znaczy ¿e go by³o staæ. Po samym profilu na apce niczego siê nie dowiesz, takie rzeczy wychodz± po d³u¿szym spotykaniu siê, a i tak nie mo¿esz mieæ 100% pewno¶ci, ¿e typ nie jest zwyk³ym bajerantem.
Najlepsza opcja to zarobiæ sobie samemu i niczego nigdy nie po¿yczaæ finansowym ignorantom.
road_rage jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 11:11   #3
TheSunTheMoonTheStars
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 644

.

Edytowane przez TheSunTheMoonTheStars
Czas edycji: 2023-12-10 o 14:17
TheSunTheMoonTheStars jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 11:14   #4
PumpkinEyes
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 096

Je¿eli marzy ci siê milioner (przy obecnych cenach raczej trzeba nim byæ, ¿eby pozwalaæ sobie na zakup nieruchomo¶ci za gotówkê czy drogich aut z salonu) to apki randkowe bêd± ma³o przydatne. Powinna¶ raczej obracaæ siê w¶ród faktycznie bogatych ludzi, co mo¿e byæ trudne, je¶li nie masz nikogo kto by ciê w takie towarzystwo wkrêci³. Je¿eli jeste¶ wystarczaj±co atrakcyjna to mo¿esz spróbowaæ si³ jako call girl, tyle ¿e to nie gwarantuje ci w ¿aden sposób ma³¿eñstwa z takim facetem, a tym bardziej traktowania na równi, a nie przedmiotowo.
PumpkinEyes jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 11:18   #5
Laief
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 995

Cytat:
Napisane przez Jerazabel94 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ

Od kilku miesiêcy jestem sama i zarejestrowa³am siê na aplikacji randkowej, chcia³abym znale¼æ bogatego faceta, proszê po sugestiê na co zwracaæ uwagê na profilach ¿eby takiego znale¼æ? Nie chodzi mi o to ¿eby mia³ miliony ale takiego który bez problemu móg³by sobie pozwoliæ na zakup mieszkania, auta premium i czêste wycieczki.

Mam aktualnie 28 lat, trzej moi wcze¶niejsi partnerzy w kwestiach finansowych nie byli zbytnio rozgarniêci, wszystko co zarobili na bie¿±co wydawali, tylko ja potrafi³am co¶ od³o¿yæ to po¿yczali ode mnie...

Proszê nie mieszaæ mnie z b³otem tylko postaraæ siê pomóc i napisaæ konkrety, wybór mê¿czyzn jest bardzo du¿y wiec my¶lê ¿e tacy te¿ tam s±. Ostatnio spotka³am siê z dwoma facetami którzy na zdjêciach byli z drogimi samochodami ale okaza³o siê ¿e to nie ich auta.

Na apkach pokroju tindera wstaw do opisu info, ze tylko taki wchodzi w gre. Chociaz lepiej zarejestrowaæ siê bezpo¶rednio na stronach oferuj±cych sugardating. Tam szybciej znajdziesz.
Laief jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 12:20   #6
Jerazabel94
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Piszecie jakbym mia³a zostaæ prostytutk±, a ja tylko chcê znale¼æ faceta który bêdzie móg³ je¼dziæ ze mn± na wycieczki w ciekawe miejsca i nie musia³a martwiæ siê przy nim o finanse, jestem atrakcyjna, lubiê sprz±taæ i gotowaæ, ale nie chcê umawiaæ siê z dziesi±tkami facetów ¿eby znale¼æ tego który ma pieni±dze. Na aplikacjach randkowych facetów jest tyle ¿e codziennie mam setki wiadomo¶ci, liczy³am ¿e która¶ z was podsunie mi pomys³ co tacy majêtni mê¿czy¼ni pisz± w opisach, na co zwracaæ uwagê. Nie chcê tego pisaæ u siebie ani z góry pytaæ bo to bêdzie kiepsko wygl±da³o.

Edytowane przez Jerazabel94
Czas edycji: 2023-06-25 o 12:22
Jerazabel94 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 12:23   #7
Hermiona83
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 314

Bo je¶li u faceta szukasz tylko pieniêdzy, to hm... jak pisaæ o tym inaczej?
Hermiona83 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2023-06-25, 12:27   #8
Laief
Rozeznanie

Cytat:
Piszecie jakbym mia³a zostaæ prostytutk±, a ja tylko chcê znale¼æ faceta który bêdzie móg³ je¼dziæ ze mn± na wycieczki w ciekawe miejsca i nie musia³a martwiæ siê przy nim o finanse, jestem atrakcyjna, lubiê sprz±taæ i gotowaæ, ale nie chcê umawiaæ siê z dziesi±tkami facetów ¿eby znale¼æ tego który ma pieni±dze. Na aplikacjach randkowych facetów jest tyle ¿e codziennie mam setki wiadomo¶ci, liczy³am ¿e która¶ z was podsunie mi pomys³ co tacy majêtni mê¿czy¼ni pisz± w opisach, na co zwracaæ uwagê.
Atrakcyjna, lubi sprz±taæ, gotowaæ i... co dalej? Jakie¶ pasje, hobby? Co¶ ciekawego co moze zainteresowaæ druga osobê?
W opisie ka¿dy mo¿e napisaæ co tylko chce. Niby jak mia³oby to pokazywaæ rzeczywisty maj±tek? Musisz siê spotkaæ i poznaæ, ¿eby cokolwiek wiedzieæ. To ju¿ lepiej na ¿ywo zakrêciæ siê w jakich¶ exclusive miejscach.
Stary 2023-06-25, 12:30   #9
ukladlimbiczny
miss twin peaks

Wiadomo¶ci: 365

Cytat:
Piszecie jakbym mia³a zostaæ prostytutk±, a ja tylko chcê znale¼æ faceta który bêdzie móg³ je¼dziæ ze mn± na wycieczki w ciekawe miejsca i nie musia³a martwiæ siê przy nim o finanse, jestem atrakcyjna, lubiê sprz±taæ i gotowaæ, ale nie chcê umawiaæ siê z dziesi±tkami facetów ¿eby znale¼æ tego który ma pieni±dze. Na aplikacjach randkowych facetów jest tyle ¿e codziennie mam setki wiadomo¶ci, liczy³am ¿e która¶ z was podsunie mi pomys³ co tacy majêtni mê¿czy¼ni pisz± w opisach, na co zwracaæ uwagê. Nie chcê tego pisaæ u siebie ani z góry pytaæ bo to bêdzie kiepsko wygl±da³o.
Obawiam siê, ¿e bez wzglêdu na to czego by¶ szuka³a u faceta, bêdziesz jednak musia³a umówiæ siê najpierw z dziesi±tkami, zanim trafisz na takiego, z którym kliknie.
Jasne, czasem udaje siê poznaæ kogo¶ odpowiedniego szybko, ale my¶lê ¿e lepiej nie nastawiaæ siê na to, ¿e ka¿dy nowopoznany facet to Ten Jedyny, bo z tej desperacji mo¿esz siê rzuciæ na "pierwszego lepszego" z kas±. No chyba, ¿e to Twoje jedyne kryterium, to wtedy spoko

Wys³ane z mojego M2101K9G przy u¿yciu Tapatalka
ukladlimbiczny jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 12:54   #10
road_rage
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 121

Cytat:
Ale ty szukasz kogo¶ kto ci dorówna poziomem finansowo czy szukasz sponsora? Je¶li to drugie, a ty do zaoferowania masz tylko atrakcyjno¶æ, to jak inaczej mamy pisaæ? Sprz±tanie i gotowanie to s³aba oferta, a ty piszesz, ¿e tylko lubisz, nie ¿e umiesz To wszystko da siê kupiæ bez ¿adnych komplikacji typu zwi±zek i to tanio dla kogo¶ majêtnego.
Setki wiadomo¶ci na apkach nic dobrego o tobie nie mówi±. Bo kiedy ty te apki przegl±dasz i ile ich masz? Kiedy masz czas na inne bardziej rozwojowe rzeczy? Nie wiem których u¿ywasz, ale przyk³adowo Tinder dzia³a tak, ¿e najpierw musi ciê z kim¶ sparowaæ ¿eby dosz³o do wymiany wiadomo¶ci. Je¶li dostajesz ich setki, to znaczy ze dajesz w prawo za du¿o facetów bez selekcji.
road_rage jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 12:55   #11
TheSunTheMoonTheStars
Zadomowienie

.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2023-06-25, 13:47   #12
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 322

Cytat:
Zacznij siê obracaæ w takich krêgach. Skoro jeste¶ taka atrakcyjna, to zatrudnienie siê na jakich¶ targach zwi±zanych z biznesem, motoryzacj± nie powinno byæ problemem. Tam bywaj± tacy panowie.
Stary 2023-06-25, 14:49   #13
squirrelqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 906

By³ ju¿ taki w±tek, tylko dotyczy³ znalezienia majêtnego faceta na ¿ywo.

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz

squirrelqa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 15:04   #14
26cabbdd88f595c38f9b7f8139ef1472f28f75bc_65628a8226dae
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 730

Atrakcyjnych lubi±cych gotowaæ dziewczyn jest du¿o. Dlaczego bogaty i interesuj±cy facet mia³by spojrzeæ akurat na Ciebie?

W obecnych czasach nie masz ¿adnej gwarancji, ¿e facet posiadaj±cy lepsze ubranie, czy dodatki jest taki jaki oczekujesz. To nie te czasy, gdzie po materiale widzisz ile kto ma pieniêdzy. Mam te¿ du¿e w±tpliwo¶ci, czy mê¿czy¼ni których szukasz siedz± na portalach randkowych.
26cabbdd88f595c38f9b7f8139ef1472f28f75bc_65628a8226dae jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 15:57   #15
TheSunTheMoonTheStars
Zadomowienie

.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2023-06-25, 16:21   #16
Laief
Rozeznanie

Przynajmniej na ¿ywo mo¿na wiêcej wywnioskowaæ, ni¿ po samym opisie z apki.
Stary 2023-06-25, 19:50   #17
Tequila222
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 128

Mój byly facet by³ kalk± z Twojego opisu, mia³ podobnych kolegów i powiem od razu, ¿e tacy faceci najczê¶ciej s± zajêci. Je¿eli chodzi o portale randkowe nigdy nie s³ysza³am, ¿eby który¶ korzysta³. Moim zdaniem zainteresuj siê hmm analiz± rynków, ekonomi±, inwestycjami, zapisz siê do jakich¶ grup gdzie udzielaj± siê tacy faceci i mo¿e akurat...
Poza tym, pamiêtaj, ¿e majêtny nie znaczy szczodry I tez musisz sob± co¶ reprezentowaæ (nie mówiê tylko i wygladzie).

Tequila222 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 20:06   #18
Gravitsappa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 031

Cytat:
Napisane przez road_rage Poka¿ wiadomo¶æ
Ale ty szukasz kogo¶ kto ci dorówna poziomem finansowo czy szukasz sponsora? Je¶li to drugie, a ty do zaoferowania masz tylko atrakcyjno¶æ, to jak inaczej mamy pisaæ? Sprz±tanie i gotowanie to s³aba oferta, a ty piszesz, ¿e tylko lubisz, nie ¿e umiesz To wszystko da siê kupiæ bez ¿adnych komplikacji typu zwi±zek i to tanio dla kogo¶ majêtnego.
Setki wiadomo¶ci na apkach nic dobrego o tobie nie mówi±. Bo kiedy ty te apki przegl±dasz i ile ich masz? Kiedy masz czas na inne bardziej rozwojowe rzeczy? Nie wiem których u¿ywasz, ale przyk³adowo Tinder dzia³a tak, ¿e najpierw musi ciê z kim¶ sparowaæ ¿eby dosz³o do wymiany wiadomo¶ci. Je¶li dostajesz ich setki, to znaczy ze dajesz w prawo za du¿o facetów bez selekcji.
Wcale nie.
Je¶li takie ¿ycie ciê interesuje (oferujesz urodê i dbanie o komfort ¿yciowy faceta w zamian za stabilizacjê maj±tkow±) to reklamuj sie jako tzw. trad wife. Zapewnianie wszelkich komfortów domowych to jest ciê¿ka praca i nale¿y siê za ni± takie samo wynagrodzenie jak za inne zajêcia. Tylko upewnij siê ¿e masz odprowadzane sk³adki, ¿eby¶ w razie czego nie zosta³a na lodzie, bo jednym z niebezpieczeñstw tego wyboru jest w³a¶nie, ¿e faceci szukaj±cy takiego ¿ycia jednocze¶nie my¶l±, ¿e 's³aba oferta, nic siê nie nale¿y' i ³atwo zostaæ na lodzie w ¶rednim wieku, kiedy ju¿ dzieci odchowane.
Stary 2023-06-25, 20:25   #19
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 322

Cytat:
Napisane przez squirrelqa Poka¿ wiadomo¶æ
By³ ju¿ taki w±tek, tylko dotyczy³ znalezienia majêtnego faceta na ¿ywo.
Wiadomo, ¿e pewnie jaki¶ "dziennikarz" z WP, czy ONETU pisze artyku³. Albo incelki z Wykopu chc± udowodniæ, ¿e baby to tylko na kasê lec± i dobrych biednych ch³opców nie szanuj±.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2023-06-25, 21:35   #20
Mija62
uparta chmura

Wiadomo¶ci: 8 650

Bogaty facet to raczej nie potrzebuje kobiety sprz±taj±cej i gotuj±cej, bo od tego ma pomóc domow± itp a je¶li nie, to znaczy ¿e jest sk±py, a przecie¿ nie o to ci chodzi.

Serio, lubisz sprz±taæ?
Mija62 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 21:43   #21
TheSunTheMoonTheStars
Zadomowienie

.

Czas edycji: 2023-12-10 o 15:56
Stary 2023-06-25, 21:43   #22
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 13 575

Cytat:
Napisane przez Tequila222 Poka¿ wiadomo¶æ
Mój byly facet by³ kalk± z Twojego opisu, mia³ podobnych kolegów i powiem od razu, ¿e tacy faceci najczê¶ciej s± zajêci. Je¿eli chodzi o portale randkowe nigdy nie s³ysza³am, ¿eby który¶ korzysta³. Moim zdaniem zainteresuj siê hmm analiz± rynków, ekonomi±, inwestycjami, zapisz siê do jakich¶ grup gdzie udzielaj± siê tacy faceci i mo¿e akurat...
Poza tym, pamiêtaj, ¿e majêtny nie znaczy szczodry I tez musisz sob± co¶ reprezentowaæ (nie mówiê tylko i wygladzie).

Jak go pozna³a¶? Mo¿e ta informacja pomo¿e Autorce
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 22:07   #23
c6b6756720a205d307becdde1d052a7f45362f96_64ed273165c68
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 647

Takiego faceta to mog³a¶ szukaæ maj±c 18 lat. Teraz to wybacz, ale bogaty facet, ustawiony ¿yciowo bêdzie chcia³, albo kobietê na swoim poziomie - ustawion± finansowo, pouk³adan±, albo urocz± 18-latkê, w wiadomych celach.
Ustawieni faceci nie szukaj± sobie 28-letnich gold diggerek. Zejd¼ z deczka na ziemiê. Za³ó¿ se konto na onlyfans bo to jest bardziej prawdopodobna ¶cie¿ka zarobku dla Ciebie, ni¿ ustawiony facet.
Sama zarabiam "przyzwoicie" i spotyka³am siê z facetami z najró¿niejszych zawodów/z ró¿nych klas spo³ecznych iiii.... w najlepszych wypadkach zarabiali tyle co ja, w wiêkszo¶ci zarabiali mniej ni¿ ja. ;-) Mia³am kilku znajomych np. z pracy, o zarobkach podobnych do moich - widzia³am jak potrafili wydaæ w ci±gu 1 imprezy 500 z³ na alkohole i siê ³apa³am za g³owê. ;-) I jak popatrzysz na takiego kolesia co to szasta hajsem na imprezie sobie pomy¶lisz "ooo ten to musi zarabiaæ", a w realu to wynajmuj± pokój za 1000 z³, i jedz± dzieñ w dzieñ kurczaka z ry¿em, ¿eby spi±æ wydatki. Jeden znajomy ledwo firmê otworzy³, nic nie zarobi³ jeszcze xD, a od razu sobie ☠☠☠n±³ mega drogie auto w leasing. No i popatrzysz i my¶lisz "to jest cz³owiek sukcesu", a w realu go¶ciu pewnie je suchy chleb, bo go nie staæ, bo podejrzewam, ¿e mu ten ca³y biznes nie wypali³ - nie mam ju¿ kontaktu z t± osob±, wiêc siê nie dowiem, ale ca³y biznesplan by³ bujaniem w ob³okach. ;-) Ju¿ pominê fakt, ¿e ludzie co siê "dorobili" to najczê¶ciej dziadki po 50. Bo zanim biznes zacznie przynosiæ profity to potrzebujesz x lat, inwestycji itd. ¿eby zacz±æ z niego czerpaæ.
Jak poznaæ faceta co ma hajs?
Czemu po prostu na tych appkach nie napiszesz czego szukasz? Wtedy inni nie powinni do Ciebie pisaæ (teoretycznie).
c6b6756720a205d307becdde1d052a7f45362f96_64ed273165c68 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-25, 22:27   #24
TheSunTheMoonTheStars
Zadomowienie

.

Czas edycji: 2023-12-10 o 15:56
Stary 2023-06-26, 00:32   #25
Indecence
nieprzyzwoita

Wiadomo¶ci: 1 141

Cytat:
Cze¶æ

czyli szukasz zamo¿nego, nie bogatego

ale je¶li ma byæ bogaty i jednocze¶nie dysponowaæ czasem na czêste wycieczki to pozostaje Ci znale¼æ faceta, który ma zawód syn, któremu bogate ¿ycie sponsoruj± rodzice. Wszyscy zamo¿ni faceci, których zna³am ciê¿ko pracowali na swój sukces i pieni±dze.

Cytat:

A jaki by³ Twój ojciec? Nie zbijam siê, ale skoro przyci±gasz takich partnerów...ja zawsze przyci±ga³am zaradnych, dobrze sytuowanych i pracowitych facetów, tak siê sk³ada, ¿e mój ojciec taki by³.

Cytat:

Najzamo¿niejszy z facetów, z którym spotyka³am siê ca³kiem niedawno - k±pa³ siê w forsie i je¼dzi³ skod± octavi± kombi. Albo wozi³ pracowników busem Mia³ porsche, ale sta³o w gara¿u od pó³ roku - jako auto niezbyt praktyczne, kupione dla kaprysu sz³o do sprzedania. By³ m³odszy ode mnie o 4 lata - i jak sam przyzna³ mia³ etap spotykania siê z ma³olatkami, ale uzna³, ¿e nie krêc± go du¿o m³odsze kobiety. Nie ma o czym z nimi rozmawiaæ i nie chce robiæ za tatusia z kas±. Chcia³ byæ ze mn± w zwi±zku, ale ja nie chcia³am - facet oprócz swoich niew±tpliwych zalet, mia³ wadê wykluczaj±c± dla mnie jakiekolwiek relacje - by³ alkoholikiem, takim z ci±gami, z bardzo du¿± tolerancj± na alko. Podziêkowa³am za wspó³pracê, jak wla³ przy mnie przez ca³y dzieñ w siebie ponad litr wódki i nawet kontaktowa³ jeszcze. Nie by³ agresywny po alko, ale sam fakt, ¿e kto¶ nie potrafi normalnie napiæ siê jednego czy dwóch drinków dla towarzystwa, a leje w siebie wódê litrami mnie zniechêci³.
Indecence jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-26, 01:05   #26
Mija62
uparta chmura

Wiadomo¶ci: 8 650

Cytat:
Napisane przez Indecence Poka¿ wiadomo¶æ

Mia³ porsche
Nie mówi siê mia³ porsche, tylko mia³ prosiaka. Nie czytasz w±tków na wiza¿u, czy jeste¶ zacofana
Mija62 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-26, 04:44   #27
Laief
Rozeznanie

Poznaæ zawsze mo¿na takiego faceta, ale czy uda jej siê tak zakrêciæ wokó³ niego, ¿e akurat chcia³by zwi±zku to ju¿ inna sprawa. Teraz jest "super okazja", ¿eby za e-booka dostaæ siê na z³ota 44, ale trzeba sie spieszyc A najpro¶ciej to wbiæ do jakiego¶ klubu typu level 27 na vipowsk± lo¿e. Faceci sami zagaduj±, ale kobiet, które szukaj± tego samego co autorka jest chyba jeszcze wiêcej, wiêc trzeba poradziæ sobie z konkurencja
Stary 2023-06-26, 07:03   #28
alicjaross
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 212

Cytat:
Napisane przez Laief Poka¿ wiadomo¶æ
Poznaæ zawsze mo¿na takiego faceta, ale czy uda jej siê tak zakrêciæ wokó³ niego, ¿e akurat chcia³by zwi±zku to ju¿ inna sprawa. Teraz jest "super okazja", ¿eby za e-booka dostaæ siê na z³ota 44, ale trzeba sie spieszyc A najpro¶ciej to wbiæ do jakiego¶ klubu typu level 27 na vipowsk± lo¿e. Faceci sami zagaduj±, ale kobiet, które szukaj± tego samego co autorka jest chyba jeszcze wiêcej, wiêc trzeba poradziæ sobie z konkurencja

trzeba byæ mega atrakcyjn±, te¿ uwa¿am, ¿e Autorka jest ju¿ trochê za stara, ¿eby bogaci faceci, na ni± lecieli, tylko z uwagi na sam wygl±d, bo b±d¼my szczerzy jak kto¶ jest jakim¶ milionerem, to go staæ na kucharkê i sprz±taczkê. Trzeba siê by³o w to bawiæ 5 lat temu, no i najlepiej to byæ jak±¶ modelk±, prezenterk±. Jeszce mo¿na miec ciekaw± osobowo¶æ, zainteresowania, na to te¿ kto¶ mo¿e polecieæ. Zreszt± to zalezy co Autorka rozumie przez s³owo bogaty, bo wspomina o mieszkaniu (to mo¿na miec dwa pokoje po babci), jakies all in clusive w Grecji to te¿ nie s± du¿e wydatki. Czy jej wystarczy taki co zarabia np z 25 k jaki¶ programista czy chce milionera
alicjaross jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-26, 07:23   #29
PumpkinEyes
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 096

Nawet programistê 25k z w³asnych zarobków raczej nie staæ na auta premium typu 'prosiak' ca³kowicie na w³asno¶æ, co najwy¿ej w leasingu jak leci na B2B.
PumpkinEyes jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-06-26, 08:17   #30
alicjaross
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 212

Cytat:
Napisane przez PumpkinEyes Poka¿ wiadomo¶æ
Nawet programistê 25k z w³asnych zarobków raczej nie staæ na auta premium typu 'prosiak' ca³kowicie na w³asno¶æ, co najwy¿ej w leasingu jak leci na B2B.

Ja rozumiem, ale moze autorka zejdzie z wymagañ i zadowoli j± auto za jakies 150-200 tys
alicjaross jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2023-07-03 01:43:23

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.