|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ex i jego działania
Hej,
na początku proszę bez oceniania ![]() Moje pytanie brzmi: co nim kierowało, że usunął mnie ze znajomych na fejsie. Wiecie dla mnie to trochę bez sensu, tym bardziej, że zrobił to po takim czasie, a nie od razu. Nie jestem super aktywną osobą na fejsie, ale ostatnio polajkowałam jedno wydarzenie, które pewnie mu się pokazało. I co jednak teraz stwierdził, że mnie usunie? Czy może go jednak serduszko boli i chce zapomnieć? Tak samo było na instagramie, że po 2 tygodniach mnie usunął z obserwujących, bo akurat wstawiłam relację. I mnie to po prostu zastanawia, bo jakby faktycznie miał by mnie gdzieś, nic nie czuł, to tak naprawdę powinno to wszystko po nim spłynąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ex i jego działania
Poprostu stwierdzil ze nic juz was nie łączy i nie potrzebuje ciebie w znajomych wedlug mnie to calkiem naturalne ze cie usunął
Dlaczego po takim czasie?to wsumie malo wazne nie kazdy leci segregowac facebooka odrazu po rozstaniu ,nie liczylabym na bol serduszka to objawialoby sie innym zachowaniem tu jednoznacznie masz do czynienia z zamknieciem rozdzialu na dobre |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(=^‥^=)
|
Ja nawet swojego ex zablokowałam i to ponad rok po rozstaniu. Mimo, że go nie miałam już w znajomych to mess mi pokazywał ciągle jego dymek, że jest online i irytowało mnie to. Nie miałam żadnych uczuć ani nic, po prostu nie chciałam widzieć jego aktywności, bo nie czułam takiej potrzeby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89624495]Poprostu stwierdzil ze nic juz was nie łączy i nie potrzebuje ciebie w znajomych wedlug mnie to calkiem naturalne ze cie usunął
Dlaczego po takim czasie?to wsumie malo wazne nie kazdy leci segregowac facebooka odrazu po rozstaniu ,nie liczylabym na bol serduszka to objawialoby sie innym zachowaniem tu jednoznacznie masz do czynienia z zamknieciem rozdzialu na dobre[/QUOTE] Dokładnie. ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Po prostu usunął, więc chce się odciąć. Nie ma znaczenia, czy zrobił to od razu, czy przyszło mu to do głowy po tym 1,5 miesiąca. Daj sobie spokój ze stalkowaniem jego kont w social media, to też szybciej zapomnisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie chce, żebyś wiedziała co u niego. Wygląda na to, że ruszył dalej i Ty też to zrób
![]() Odpuść, bo tylko drapiesz ranę ![]() Nie doszukiwała, bym się tutaj żadnych ukrytych przekazów, bo ich zwyczajnie nie ma ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie, z takich powodów też to robiłem dwukrotnie po rozstaniach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Po tym jak mu dalas like pewnie pomyslal ze chcesz mu o sobie przypomniec, ze interesujesz sie jego zyciem (bo to prawda, ale kto jest bez winy…) a on kontaktu nie chce miec, wiec usunal.
Ja jestem z tych co tez bylych usuwaja i tez po czasie, bo na poczatku tak jak ty jeszcze czailam co robia, a jak juz mnie to srednio grzalo to usuwalam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Nie podlajkowala nic u faceta tylko jakieś wydarzenie które mu się wyświetliło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aa zle zrozumialam. Skad teoria ze mu sie to wyswietlilo. Co bylo na tym story na isntagramie, bo moze cos ewidetnie zeby na siebie uwage zwrocic. Ale potwierdzam co pisalam, ja usuwalam bylych po tym, jak mi sie juz nie chcialo ich stalkowac , bo juz mnie nie interesowalo to co wrzucaja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może ma zazdrosną dziewczynę?
Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Bo pytała o fejsa a na fejsie najprawdopodobniej losowo wyświetla się co polubił jakiś znajomy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mógł też usunąć, bo go "serduszko" boli. Ja odlajkowałam stronę mego byłego, mimo że uważam, że są tam spoko treści, zgodne z moimi zainteresowaniami, ale po prostu nie chciałam, by mi przypominała o naszym wujowym związku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie po prostu czyścił znajomych na Facebooku. Albo mu się pokazał jakiś twój post/reakcja (jak sugerujesz) i mu się przypomniało, żeby cię usunąć. Też tak czasem mam, że usuwam ludzi po paru latach, bo akurat mi się wyświetli ich post i sobie przypominam, że nie potrzebuję ich już w znajomych, normalne. Nie wiem, czy to żałosne, raczej nie, każdy odreaguje rozstanie po swojemu. Ale nie sądzę, że każdy stalkuje swojego ex na mediach społecznościowych. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.