|
Notka |
|
Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
śpiączka
Witam. Nazywam się Seweryn. Mam pytanie. '
Moja mama miała w piątek rano operowanego gruczolaka przysadki mózgowej. Podczas operacji zrobił się krwiak ( nie wiem jakim cudem ). Aczkolwiek ciągle jest w śpiączzce farmakologicznej od zakończenia zabiegu i jest na OIOM. Czy należy się przejmować? Mama ma 72 lata. Do szpitala nie moge sie dodzwonic, we Wrocławiu. Dziś jest poniedziałek i dalej jest w tej śpiączce , bo nie dzwoni ze szpitala. Czy należy się przejmować , mam czarne myśli non stop. Dziękuje. Martwi mnie ten krwiak i to ,że jest na OIOM. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: śpiączka
Kochaniutki, rozumiem, że przejmujesz się mamą i że sytuacja jest ciężka. Twoja mama jest już w podeszłym wieku, krwiaki i inne problemy przy takich operacjach to nie jest nic nietypowego. Każda operacja w tym wieku jest obarczona dużym ryzykiem. Wydaje mi się, że albo lekarz nie poświęcił wam za dużo czasu żeby wytłumaczyć z czym taka operacja się wiąże, albo nie brałeś w tych konsultacjach udziału. Spróbuj uzyskać konsultacje z lekarzem prowadzącym. Dużo zdrowia dla mamy, oby z tego wyszła. Trzymam kciuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.