2023-09-23, 13:52
|
|
Przyczajenie
|
nasz pierwszy raz
Dzien dobry wszystkim, chyba potrzebuje Waszej rady 
Mam 24 lata, jestem wysokim (196 cm) facetem, dosc dobrze zbudowanym, no ogolnie jestem duzy. Wszedzie. Tam tez.
Moj penis to nie jakies monstrum ale moja dziewczyna, z ktora spotykam sie od paru miesiecy, jest bardzo niska (ma mniej niz 160 cm wzrostu), drobnej budowy i jest dziewica.
Za kilka dni wyjezdzamy razem na wakacje i z pewnoscia dojdzie do zblizenia. Jak na razie ograniczalismy sie do niewinnych pieszczot, R. dotykala mojego czlonka, widzialem, ze jest nieco przestraszona, ale mowi, ze jest gotowa na wspolzycie, od kilku dni bierze tabletki antykoncepcyjne.
Ja do tej pory wspolzylem jedynie z dwoma, starszymi i dosc mocno doswiadczonymi kobietami, tak wiec jestem bardzo zestresowany ta nowa dla mnie sytuacja. No i po raz pierwszy jestem zakochany Troszke przeczytalem starych watkow i juz wiem, ze porzadna rozgrzewka, poduszka pod pupe, polecacie tez jakis zel? jaki?
Przeczytalem tez gdzies, ze nalezy podniecic partnerke dobrze, ale nie za dobrze gdyz wtedy blona bedzie zbyt mocna ukrwiona i bedzie bardziej bolalo? czy to rzeczywiscie tak jest?
Przeczytalem tez, ze kolejny raz powinien sie odbyc dopiero po uplywie kilku dni, aby wszystko sie tam zagoilo, gdzies bylo wspomniane ze nalezy odczekac 2 tygodnie (?!). Czy mozecie zweryfikowac te informacje? My bedziemy miec tylko 2 tygodnie zeby bez skrepowana nacieszyc sie soba.
Dziewczyny, nie ukrywam, ze bardzo licze na Wasza pomoc w tej sprawie Chcialbym, aby dla R. bylo to niezapomniane (pozytywnie!) przezycie.
|
|
|