|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Alternatywna dla lakieru?
Witam
Bardzo nietypowa sprawa. Potrzebuje pomalować klawisz klawiatury laptopa. Próbowałem 10 różnymi markerami, również farbą wszystko schodzi po 1/2 dniach. Ktoś podpowiedział o lakierze do paznokci i działa, tydzien i farba nie zeszła ale... Lakier zostawia taką grubą warstwe lub nie umie tego lepiej pomalowac tym pędzelkiem, cienka warstwa wychgodzi mi tylko jak pomaluje na papierze a na plastiku nie da rady. Czy istnieje jakaś alternatywa dla lakieru, o wytrzymałości lakieru ale do łatwiejszego nakładania? Znalazłem na google lakier pisak ale nie mam żadnego pojecia który wybrać, który były wart kupna, który sprawdził by sie w moim zastosowaniu i aby wytrzymał i nie potrzeba było malować co kilka dni. Aktualnie mam pomalowane ADOS Nail Art czarny mat |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Alternatywna dla lakieru?
Jaka farbę próbowałeś? Modelarska powinna trzymac, zwłaszcza jak pociagniesz ją cienko modelarskim lakierem a nie lakierem do paznokci :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.