|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Seks i miłość
Witam. Proszę się tu nie śmiać bo mi do śmiechu nie jest pisze do was poważnie i żartów sobie nie robię. A mianowicie poznałam faceta kurde chłopaka 3 lata młodszego od siebie(ja 27l)no i myślałam że to jest mega wielka miłość no i poszłam z nim do łóżka seks był za☠☠☠isty ogólnie nigdy tak dobrze mi nie było no i tu pojawił się problem po seksie uczucie "miłości" minęło nie ogarniam o co chodzi .nie widzieliśmy się kilka dni no i BAM znowu to same uczucie lovki i te sprawy spotkaliśmy się no i znowu poszliśmy do łóżka i to znowu minęło czy ktoś mi to wyjaśni co jest ze mną nie tak? Narobiłam jemu nadzieji i nie wiem jak z tego wybrnąć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Seks i miłość
Cytat:
Może miłość pomyliła Ci się z pożądaniem i pociągiem do pana, więc seks jest fajny, jednocześnie jest w nim coś, co "wychodzi" gdy przebywacie razem i studzi to Twoje zapędy do myślenia o nim w kategorii partner/miłość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.