Potrzebuję pomocy i waszej opinii - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2023-11-21, 17:52   #1
rokson
Przyczajenie

Potrzebuję pomocy i waszej opinii

Pierwszy raz piszę na forum, ale czuję, że muszę to z siebie wyrzucić, bo już dłużej tego nie wytrzymam i nie wiem co zrobić.
Zakochał się we mnie chłopak, a ja nie dałam mu żadnej odpowiedzi i złamałam mu serce. Nie musicie już mnie za to krytykować, wypłakałam i wycierpiałam swoje i do tego czasu żałuję że z nim nie porozmawiałam i jest mi wstyd, że zachowałam się tak niedojrzale. Nie mamy kontaktu już 5 miesięcy. Chodziliśmy razem na studia licencjackie. Myślałam, że jak przestaniemy się widywać to i ja i on zapomni. Z tego co wiem to on nie wybierał się już na magisterkę na tą uczelnię, ale jednak tam poszedł. Ja zmieniłam uczelnię. On jest typem, który nie lubi odpuszczać, ale nie jest nachalny. Zależy mi na tym, żeby był szczęśliwy, bo wiem że jest na prawdę fajnym mężczyzną. Problem jest we mnie, zostałam odrzucona przez moją pierwszą miłość i teraz tak boję się odrzucenia, że boję się zaangażować w jakąkolwiek relację. Wracając do tego chłopaka ze studiów, on od początku mi się spodobał, ale na samym początku naszej znajomości wyznał mi pisemnie miłość i przez to przestraszyłam się, że on już coś do mnie czuje, a ja jeszcze nie i zaczęłam się dystansować, bo nie chciałam go zranić. Myślałam, że jeśli nie będę mu dawać żadnych sygnałów to sam odpuści, chociaż z tyłu głowy miałam nadzieję, że z czasem może coś poczuję. Brak komunikacji między nami doprowadził do tego, że teraz i ja i on cierpi. Wiem, że doprowadzam siebie do takiego stanu, ale sprawdzałam jego media społecznościowe i on zaczął obserwować profile dotyczące złamanego serca. Niedawno zaczął być bardzo aktywny w mediach i codziennie dodawał relacje, wyjechał za granicę i był z przyjaciółmi. Ucieszyłam się z tego, że zaczął układać sobie życie na nowo, bo na prawdę życzę mu wszystkiego co najlepsze. Ale później dodawał piosenki z aluzjami, że cierpi i najgorsze co ostatnio widziałam to cytat piosenki "chciałbym zamknąć oczy i zobaczyć znowu nas tam". Teraz przestał być aktywny. Myślę, że chciał na siebie zwrócić uwagę. Przejdę teraz do mojej osoby. Od czasu kiedy zdałam sobie sprawę, że na prawdę mnie kocha, tj. od roku budzę się każdej nocy o tej samej godzinie i nie mogę zasnąć bo myślę o nim. Nie wiem już co robić i z czego to może wynikać. Martwię się o swoje zdrowie. Poprzedniej nocy miałam bardzo słaby sen, nie mogłam zasnąć i cały czas się budziłam. Przez kilka dni prawie o nim nie myślałam i już myślałam, że zapomniałam, ale teraz znowu te myśli wracają ze zdwojoną siłą. Czuję się jak po rozstaniu, ale przecież się nie zakochałam. Czy to możliwe i normalne, żeby czuć coś takiego do osoby, której tak na prawdę się nie zna. Wiem o nim tylko tyle, co o koledze ze studiów. Długo się zastanawiałam, czy napisać do niego i wszystko mu wytłumaczyć, ale stwierdziłam, że jeśli znowu mu zrobię nadzieję to zranię go jeszcze bardziej. Najgorsze jest to, że tak na prawdę chcę go poznać, ale wiem, że jest już za późno, a jeśli nawet zgodziłby się spotkać to boję się, że się nie zakocham i zranię go jeszcze bardziej, a tego sobie sama nie wybaczę. Pozostaje już chyba tylko liczyć, że o tym zapomnę i poznam kogoś nowego, ale żaden mężczyzna mi się nie podoba tak jak on.
rokson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-11-21, 20:27   #2
wredna_loszka
Rozeznanie

Dot.: Potrzebuję pomocy i waszej opinii

Napisz do niego, idźcie na kawę/piwo pogadacie i zobaczysz co to będzie.

Poza tym za dużo myślisz i analizujesz. Zajmij czymś głowę, bo to nie brzmi zdrowo.
On chyba też przesadza, skoro wyznaje ci miłość, a chyba nawet na randce nie byliście. Czy on cię w ogóle zna?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
wredna_loszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-11-21, 22:35   #3
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rokson Pokaż wiadomość
Pierwszy raz piszę na forum, ale czuję, że muszę to z siebie wyrzucić, bo już dłużej tego nie wytrzymam i nie wiem co zrobić.
Zakochał się we mnie chłopak, a ja nie dałam mu żadnej odpowiedzi i złamałam mu serce. Nie musicie już mnie za to krytykować, wypłakałam i wycierpiałam swoje i do tego czasu żałuję że z nim nie porozmawiałam i jest mi wstyd, że zachowałam się tak niedojrzale. Nie mamy kontaktu już 5 miesięcy. Chodziliśmy razem na studia licencjackie. Myślałam, że jak przestaniemy się widywać to i ja i on zapomni. Z tego co wiem to on nie wybierał się już na magisterkę na tą uczelnię, ale jednak tam poszedł. Ja zmieniłam uczelnię. On jest typem, który nie lubi odpuszczać, ale nie jest nachalny. Zależy mi na tym, żeby był szczęśliwy, bo wiem że jest na prawdę fajnym mężczyzną. Problem jest we mnie, zostałam odrzucona przez moją pierwszą miłość i teraz tak boję się odrzucenia, że boję się zaangażować w jakąkolwiek relację. Wracając do tego chłopaka ze studiów, on od początku mi się spodobał, ale na samym początku naszej znajomości wyznał mi pisemnie miłość i przez to przestraszyłam się, że on już coś do mnie czuje, a ja jeszcze nie i zaczęłam się dystansować, bo nie chciałam go zranić. Myślałam, że jeśli nie będę mu dawać żadnych sygnałów to sam odpuści, chociaż z tyłu głowy miałam nadzieję, że z czasem może coś poczuję. Brak komunikacji między nami doprowadził do tego, że teraz i ja i on cierpi. Wiem, że doprowadzam siebie do takiego stanu, ale sprawdzałam jego media społecznościowe i on zaczął obserwować profile dotyczące złamanego serca. Niedawno zaczął być bardzo aktywny w mediach i codziennie dodawał relacje, wyjechał za granicę i był z przyjaciółmi. Ucieszyłam się z tego, że zaczął układać sobie życie na nowo, bo na prawdę życzę mu wszystkiego co najlepsze. Ale później dodawał piosenki z aluzjami, że cierpi i najgorsze co ostatnio widziałam to cytat piosenki "chciałbym zamknąć oczy i zobaczyć znowu nas tam". Teraz przestał być aktywny. Myślę, że chciał na siebie zwrócić uwagę. Przejdę teraz do mojej osoby. Od czasu kiedy zdałam sobie sprawę, że na prawdę mnie kocha, tj. od roku budzę się każdej nocy o tej samej godzinie i nie mogę zasnąć bo myślę o nim. Nie wiem już co robić i z czego to może wynikać. Martwię się o swoje zdrowie. Poprzedniej nocy miałam bardzo słaby sen, nie mogłam zasnąć i cały czas się budziłam. Przez kilka dni prawie o nim nie myślałam i już myślałam, że zapomniałam, ale teraz znowu te myśli wracają ze zdwojoną siłą. Czuję się jak po rozstaniu, ale przecież się nie zakochałam. Czy to możliwe i normalne, żeby czuć coś takiego do osoby, której tak na prawdę się nie zna. Wiem o nim tylko tyle, co o koledze ze studiów. Długo się zastanawiałam, czy napisać do niego i wszystko mu wytłumaczyć, ale stwierdziłam, że jeśli znowu mu zrobię nadzieję to zranię go jeszcze bardziej. Najgorsze jest to, że tak na prawdę chcę go poznać, ale wiem, że jest już za późno, a jeśli nawet zgodziłby się spotkać to boję się, że się nie zakocham i zranię go jeszcze bardziej, a tego sobie sama nie wybaczę. Pozostaje już chyba tylko liczyć, że o tym zapomnę i poznam kogoś nowego, ale żaden mężczyzna mi się nie podoba tak jak on.
masz jakas obsesje na punkcie tego faceta
on wstawia jakies rzeczy na socjal media a ty sobie dorabiasz teorie ze to na twoj temat
moze on juz dawno o tobie zapomnial a jego zlamane serce jest zupelnie przez inna osobe
mnie twoja obsesja przeraza mowiac szczerze

gosciu nie moze cie kochac naprawde bo cie nie zna,najwyzej moze byc zauroczony toba a jesli naprawde te wynurzenia na social mediach dotycza ciebie to to rowniez jest przerazajace i ja bym sie od kogos takiego trzymala z daleka ale obstawiam ze on raczej juz dawno o tobie zapomnial a cala historia o jego rozpaczy zyje tylko w twojej glowie

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2023-11-21 o 22:38
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-11-22, 07:22   #4
rokson
Przyczajenie

Od zawsze tak dużo myślę i wiem że to nie jest dobre, dlatego cały czas znajduję sobie jakieś zajęcia ale gdy tylko mam wolne chwile to te myśli znowu wracają. Tej nocy spałam już dużo lepiej.

Nigdy nie byliśmy na randce i właśnie o to chodzi że nigdy nie rozmawialiśmy na głębsze tematy w cztery oczy. Myślę że on najpierw zauroczył się w wyglądzie a później zaczęło się to rozwijać. On zna mój charakter, ale mało wie na temat np moich zainteresowań czy planów dlatego nadal może to być wyidealizowane zauroczenie.
rokson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-11-22, 09:51   #5
Konto usunięte

Cytat:
Od zawsze tak dużo myślę i wiem że to nie jest dobre, dlatego cały czas znajduję sobie jakieś zajęcia ale gdy tylko mam wolne chwile to te myśli znowu wracają. Tej nocy spałam już dużo lepiej.

Nigdy nie byliśmy na randce i właśnie o to chodzi że nigdy nie rozmawialiśmy na głębsze tematy w cztery oczy. Myślę że on najpierw zauroczył się w wyglądzie a później zaczęło się to rozwijać. On zna mój charakter, ale mało wie na temat np moich zainteresowań czy planów dlatego nadal może to być wyidealizowane zauroczenie.
Jak on moze znac twoj charakter jak nie byliście nawet na randce?
Ptzestan sobie tworzyc historie w glowie ,nie wiesz nic na temat tego faceta I on nie wie nic o tobie
Wez przestan go obserwowac na social media zajmij sie realnym zyciem
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-11-22, 10:21   #6
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Niedawno zaczął być bardzo aktywny w mediach i codziennie dodawał relacje, wyjechał za granicę i był z przyjaciółmi. Ucieszyłam się z tego, że zaczął układać sobie życie na nowo, bo na prawdę życzę mu wszystkiego co najlepsze. Ale później dodawał piosenki z aluzjami, że cierpi i najgorsze co ostatnio widziałam to cytat piosenki "chciałbym zamknąć oczy i zobaczyć znowu nas tam".
Te cytaty trochę brzmią, jakby poznał kogoś na wyjeździe i po powrocie do domu żałuje, że już nie jest tam z wakacyjną miłością. Ogólnie dałaś facetowi kosza i masz do tego pełne prawo, nie musisz odwzajemniać uczuć każdego napaleńca, któremu wpadłaś w oko. Jego zaangażowanie, chociaż słabo się znacie i nigdy nie spotykaliście się oraz niechęć do odpuszczania są trochę niepokojące. Ty nie chciałaś jego zalotów, ale brzmisz, jakby Twoje ego jednak podnosił fakt, że on zabiegał i starał się. Jak chłop wyjechał i zaczął zajmować się sobą, nagle o nim myślisz. Zastanów się, czego od niego chcesz albo daj mu spokój i żyj swoim życiem.

Edytowane przez Aelora
Czas edycji: 2023-11-22 o 10:22
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-11-22, 10:37   #7
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89718841]masz jakas obsesje na punkcie tego faceta
on wstawia jakies rzeczy na socjal media a ty sobie dorabiasz teorie ze to na twoj temat
moze on juz dawno o tobie zapomnial a jego zlamane serce jest zupelnie przez inna osobe
mnie twoja obsesja przeraza mowiac szczerze

gosciu nie moze cie kochac naprawde bo cie nie zna,najwyzej moze byc zauroczony toba a jesli naprawde te wynurzenia na social mediach dotycza ciebie to to rowniez jest przerazajace i ja bym sie od kogos takiego trzymala z daleka ale obstawiam ze on raczej juz dawno o tobie zapomnial a cala historia o jego rozpaczy zyje tylko w twojej glowie[/QUOTE]

Dokładnie. Masakra. Facet właściwie nic nie robi, a Autorka dalej śpiewka pt. "on nie może zapomnieć, nie przebolał". Gdzie to ewidentnie ona ma problem z zapomnieniem.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
Te cytaty trochę brzmią, jakby poznał kogoś na wyjeździe i po powrocie do domu żałuje, że już nie jest tam z wakacyjną miłością. Ogólnie dałaś facetowi kosza i masz do tego pełne prawo, nie musisz odwzajemniać uczuć każdego napaleńca, któremu wpadłaś w oko. Jego zaangażowanie, chociaż słabo się znacie i nigdy nie spotykaliście się oraz niechęć do odpuszczania są trochę niepokojące. Ty nie chciałaś jego zalotów, ale brzmisz, jakby Twoje ego jednak podnosił fakt, że on zabiegał i starał się. Jak chłop wyjechał i zaczął zajmować się sobą, nagle o nim myślisz. Zastanów się, czego od niego chcesz albo daj mu spokój i żyj swoim życiem.
Ale jakie niby zaangażowanie? W co? W dodawanie cytatów na social mediach? Wpisów, które to Autorka tak namiętnie i obsesyjnie śledzi? Przecież ten koleś nie szuka z nią kontaktu. Przyjął kosza do wiadomości. Pewnie już o tym nie myśli. Ją chyba boli to, że koleś serio nie poszedł się ciąć i skakać z mostu, tylko na spokojnie zapisał się na magisterkę, ma znajomych, wyjeżdża. Innymi słowy żyje.
Stary 2023-11-22, 10:42   #8
Andziullka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Dokładnie. Masakra. Facet właściwie nic nie robi, a Autorka dalej śpiewka pt. "on nie może zapomnieć, nie przebolał". Gdzie to ewidentnie ona ma problem z zapomnieniem.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Ale jakie niby zaangażowanie? W co? W dodawanie cytatów na social mediach? Wpisów, które to Autorka tak namiętnie i obsesyjnie śledzi? Przecież ten koleś nie szuka z nią kontaktu. Przyjął kosza do wiadomości. Pewnie już o tym nie myśli. Ją chyba boli to, że koleś serio nie poszedł się ciąć i skakać z mostu, tylko na spokojnie zapisał się na magisterkę, ma znajomych, wyjeżdża. Innymi słowy żyje.

Albo z ego. Przecież oni nie mieli nawet przelotnej znajomości bo ona nie chciała więc o jakim zapomnieniu mówimy

Pogrubione: dokładnie bawią mnie tacy ludzie którym się wydaje że inni będą wiecznie cierpieć i wzdychać do nich po wsze czasy.

13.08.2016
Andziullka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-11-22, 10:45   #9
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Raczej chodziło mi o jego zaangażowanie przed wyjazdem, wyznanie miłości itd. Wtedy to on chciał, ona nie, więc facet zajął się swoim życiem, a Autorka o nim myśli, bo straciła adoratora. Zgadzam się, że brzmi, jakby ją zabolało, że chłopak zajął się swoim życiem.
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-11-22, 15:03   #10
skara
Zakorzenienie

Ale czekaj, jakie wyznanie miłości? On mógł jej zaproponować kawę i powiedzieć, że fajnie się gada albo że mu się podoba, a ona to już wzięła za miłość po grób. Ja tu nie widzę żadnego zaangażowania faceta, jeśli wzdycha to pewnie do piątej następczyni autorki wątku, a o niej od roku nie pomyślał.

skara jest teraz online Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-11-22, 15:16   #11
Limonka2738
Zakorzenienie

Dałam kiedyś kosza chłopakowi w piątej klasie podstawówki.

Myślicie, że siedzi i analizuje cytaty, które wrzucam na socjal media pod kątem mojego nieukojonego żalu za związkiem, który nie był nam dany?

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-11-22, 15:33   #12
skara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość

Myślicie, że siedzi i analizuje cytaty, które wrzucam na socjal media pod kątem mojego nieukojonego żalu za związkiem, który nie był nam dany?
Zapomniałaś o Krzysiu z przedszkola! Przez twoje odrzucenie nie zdał matury i siedzi w więzieniu za niepłacenie alimentów swoim 4 konkubinom, z których żadna nie dorastała Ci do pięt. Odrzucenie naznaczyło go na całe życie, dalej szuka Ciebie w innych kobietach!

Stary 2023-11-22, 15:34   #13
Konto usunięte

Cytat:

Definitywnie
Napisz list do niego
Stary 2023-11-22, 16:05   #14
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skara Pokaż wiadomość
Zapomniałaś o Krzysiu z przedszkola! Przez twoje odrzucenie nie zdał matury i siedzi w więzieniu za niepłacenie alimentów swoim 4 konkubinom, z których żadna nie dorastała Ci do pięt. Odrzucenie naznaczyło go na całe życie, dalej szuka Ciebie w innych kobietach!
Pocałowałam go dając mu nadzieję i odrzuciłam, to rzeczywiście wszystko moja wina!

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89719059]Definitywnie
Napisz list do niego[/QUOTE]

Trochę mi głupio...

Może wrzucę coś na Facebooka, że wiem i rozumiem jego ból?

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Stary 2023-11-22, 16:06   #15
Konto usunięte

Cytat:
Pocałowałam go dając mu nadzieję i odrzuciłam, to rzeczywiście wszystko moja wina!

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Trochę mi głupio...

Może wrzucę coś na Facebooka, że wiem i rozumiem jego ból?
ale czy w wiezieniu go zobaczy?moze golab by do niego dotarl ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2023-11-22, 16:06   #16
skara
Zakorzenienie

Cytat:
Ty rozwiązła istoto! Łamiesz Krzysiom życie swoimi zatrutymi pocałunkami!

Stary 2023-11-22, 16:15   #17
Limonka2738
Zakorzenienie

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89719093]ale czy w wiezieniu go zobaczy?moze golab by do niego dotarl ?[/QUOTE]

Dobry pomysł, ale kopnienta zbanowana, a to ona miała hodowlę.

Stary 2023-11-22, 16:15   #18
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Ty rozwiązła istoto! Łamiesz Krzysiom życie swoimi zatrutymi pocałunkami!
Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie.

Stary 2023-11-22, 17:09   #19
Konto usunięte

Cytat:
Dobry pomysł, ale kopnienta zbanowana, a to ona miała hodowlę.
Moze sie odrodzi z popiołów na jakims nowym forum

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2023-11-22, 18:33   #20
HerbatkaKawka
Raczkowanie

Cytat:
na samym początku naszej znajomości wyznał mi pisemnie miłość i przez to przestraszyłam się
Miałaś zdrowy odruch. To bardzo podejrzane, jak ktoś tak na samym początku gada o miłości i ogółem robi jakieś wielkie wyznania. Nawet Cię dobrze nie znał, więc to tylko puste słowa, bez pokrycia w rzeczywistości. Jak jeszcze mówisz, że on "nie lubi odpuszczać", to coś tak mi tu śmierdzi z tym facetem.

Skąd wiesz, że on nie pisze do 10 różnych koleżanek, że je kocha?
(Ten teatrzyk w social mediach też może być dla tych 10, a nie Ciebie jednej.)

Skąd wiesz, że napisał prawdę? Skąd wiesz, że to nie była zwykła manipulacja? Mógł zwyczajnie napisać takie słowa, które wg niego mają największą szansę podziałać na (naiwną) kobietę, bo miał nadzieję dzięki temu "zaliczyć".
Dziwi mnie tu fakt, że jeszcze myślisz o tym typie. Może to temat na przedyskutowanie z psychologiem? Skoro nie możesz spać, wybudzasz się, dużo płaczesz, to może masz jakieś nastroje depresyjne...? Nie wiem, ale ja bym na Twoim miejscu zadbała o siebie, własne zdrowie (w tym psychiczne). To jest dla Ciebie najważniejsze, a nie jakis lovelas, co wyznaje miłość w SMSach czy na komunikatorach internetowych (też sprytny, łatwiej ściemnia się tak, niż twarzą w twarz )
HerbatkaKawka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-11-22, 21:10   #21
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Ja mam dzwonić do prokuratury, czy moderacja to zrobi? Przyznanie się na piśmie. Minimum 5 lat. I to nie w zawieszeniu.
Stary 2023-11-22, 21:28   #22
skara
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dzwonić do prokuratury, czy moderacja to zrobi? Przyznanie się na piśmie. Minimum 5 lat. I to nie w zawieszeniu.
No i wtedy przeznaczenie połączy ją i Krzysia w tym więzieniu! I będzie happy end, a Krzyś zda maturę i zacznie płacić alimenty!

Stary 2023-11-22, 22:21   #23
Konto usunięte

Cytat:
No i wtedy przeznaczenie połączy ją i Krzysia w tym więzieniu! I będzie happy end, a Krzyś zda maturę i zacznie płacić alimenty!

ja mysle ze za takie odrzucenie to mu sie nalezy odszkodowanie od limonki ,proponuje zalozenie go fund me dla Krzyska zeby mogl zaplacic prawnikowi jesli limonka nie stanie na wysokosci zadania i sama sie zmobilizuje do wyplacenia

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2023-11-22 o 22:22

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2023-11-22, 23:10   #24
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
A my napiszemy scenariusz tej więziennej komedii romantycznej na faktach i zarobimy dobrą kasę. Część środków pójdzie na prowadzenie nowego forum. Limonce przyślemy do więzienia paczkę z papierosami. Rozkręci biznes pod celą. Wszyscy wygrani.
Stary 2023-11-22, 23:35   #25
skara
Zakorzenienie

Cytat:
A my napiszemy scenariusz tej więziennej komedii romantycznej na faktach i zarobimy dobrą kasę. Część środków pójdzie na prowadzenie nowego forum. Limonce przyślemy do więzienia paczkę z papierosami. Rozkręci biznes pod celą. Wszyscy wygrani.
No dobra, kasę na film możemy zebrać z crowdfundingu, tak jak Frida sugeruje. Kurde, może w końcu Oscar dla produkcji zagranicznej będzie? Krzysia musi zagrać Karolak, pasuje do alimenciarza bez matury!

Stary 2023-11-23, 00:50   #26
Limonka2738
Zakorzenienie

Matko, człowiek wylogowuje się na chwilę z forum, bo musi popracować, wraca za parę godzin i trafia do kryminału, rozkręca działalność gospodarczą w więzieniu i dostaje Oscara.

Stary 2023-11-23, 06:14   #27
Konto usunięte

Cytat:
Matko, człowiek wylogowuje się na chwilę z forum, bo musi popracować, wraca za parę godzin i trafia do kryminału, rozkręca działalność gospodarczą w więzieniu i dostaje Oscara.
Tylko na wizazu takie rzeczy ...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości