|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zakochałam się w swoim przełożonym a on nawet nie widzi we mnie koleżanki
Tak jak w temacie. Siedzimy z moim przełożonym w jednym pomieszczeniu, widzimy się codziennie, oczywiście plotkujemy. Pare takich dobrych miesięcy i zaczęłam się zakochiwać. On mówi, że nikogo nie szuka. Zaakceptowałbym to, gdyby nie fakt że naszym wspólnym koleżankom z firmy on często proponuje wyjścia, aktywności, imprezy a ja jestem przez niego pomijana i się denerwuję i go olewam, a później znów plotkujemy i znów przestaję być zła a potem od nowa. Nie chcę zmieniać pracy, bo ją lubię. Innego faceta w zanadrzu brak (nawet tinder nie działa). Jak się z tego wyleczyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakochałam się w swoim przełożonym a on nawet nie widzi we mnie koleżanki
Może staraj się trochę zdystansować, stopniowo mniej z nim plotkować i utrzymywać bardziej profesjonalną relację, żeby nie robić sobie nadziei. Poszukaj w swoim otoczeniu/na Tinderze innych facetów, którzy byliby Tobą zainteresowani, wyjdź na randkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może nie widzi, a może jest po prostu profesjonalny i nie wykorzystuje Twojego zauroczenia. Relacje na linii szef/owa - podwładny/a są bardzo nierówne już na starcie. Mogą też zaowocować licznymi problemami w przyszłości. Może to po prostu jego zdrowy rozsądek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Facet Cię nie chce. Pogódź się z tym. Nie jest Ci niczego winień i może robić z innymi osobami co mu się żywnie podoba. To nie jego wina, że się "zakochałaś".
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może właśnie dlatego nie proponuje ci żadnych aktywności, bo jesteś jego bezpośrednią podwładną. Albo widzi, że się w nim podkochujesz i nie chce problemów w pracy. Niestety najlepszy sposób, żeby coś takiego przeszło, to przez jakiś czas unikać faceta... Jak nie chcesz zmieniać pracy to może chociaż dział? Albo pokój, żeby siedzieć z koleżankami z zespołu - czemu właściwie musisz siedzieć z przełożonym ? Ja bym się nie chciała tak męczyć przez kolejne miesiące...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.