| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-04-18, 12:03 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Kraków 
				 | Jak sprzedałyście swoje suknie?

Kochane Wizażanki mam pytanko jak udało wam się sprzedać swoje suknie Slubne?Mam przepiękną sukienkę zupełnie niezniszczoną z Madonny,wisi tam w komisie ale tym pania chyba nie zależy aby ją sprzedać. A ja chciałabym aby inna panna młoda też czuła się tak wyjątkowo  jak ja,wcałe nie chodzi mi o pieniądze bo i tak pełnej sumy nie odzyskam może macie jakieś pomysły? | 
|     |   | 
|  2006-04-18, 13:13 | #2 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Jak sprzedałyście swoje suknie?

Może warto wystawić ja na jakąś stronę internetową z ogłoszeniami  . Warto też dać ogłoszenie do jakiejś gazety w twoim regionie  . Życzę powodzenia. (Ja swojej jeszcze nie sprzedałam bo jej jeszcze nie kupiłam  )   | 
|     |   | 
|  2006-04-18, 15:17 | #3 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
 albo popytaj znajome, mozę którejś sie przyda? albo wystaw na allegro? 
				__________________  Żonka  niespokojny duch... nielubiący nudy... teraz poświęcony rodzinie BTW mów mi Agnieszka | |
|     |   | 
|  2006-04-18, 16:29 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: za górami za lasami za dolinami... :) 
				 |  Dot.: Jak sprzedałyście swoje suknie? 

JAK CHCESZ JĄ SPRZEDAĆ TO WYSTAW NA ALLEGRO NAPEWNO KTOŚ SIĘ ZAINTERESUJE ALBO DAJ OGŁOSZENIE DO GAZETY NAPEWNO U CIEBIE W MIEŚCIE  WYCHODZI JAKAŚ GAZETKA , MOŻE AKURAT KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ KUPIĆ .JA SWOJEJ NIE SPRZEDAM ZOSTAWIE SOBIE NA PAMIĄTKĘ...      SZKODA BY MI BYŁO.     | 
|     |   | 
|  2006-04-19, 09:53 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Ja wogóle swojej nie sprzedałam, gdyż czuję do niej ogromny sentyment.  Jest absolutnie wyjątkowa i przepiękna. I nikomu jej nie oddam - no chyba, że córce - ale córki póki co nie mam.   Leży w wielkim pudle zapakowana w bibułki, wietrzę ją od czasu do czasu i przymierzam - fajna kontrola własnego wyglądu - nadal na mnie pasuje, po 5,5 roku   | 
|     |   | 
|  2006-04-20, 11:50 | #6 | 
| BAN stały | 

ja też swojej nie sprzedałam, też mi szkoda

| 
|     |   | 
|  2006-04-20, 14:04 | #7 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Gliwice 
				 | 

nio i ja też swojej nie sprzedałam ...  tak bardzo mi jej szkoda ...  tyle wspomnień   ehh ...     | 
|     |   | 
|  2006-05-01, 01:33 | #8 | 
| Raczkowanie | 

chciałam sprzedać na allegro i w komisach netoch.. nie zdecydowałabym sie na sprzedaż za pośrednictwem komisów w miesci.. suknie są wielokrotnie wypożyczane i zwracane szmatki... :/ | 
|     |   | 
|  2006-05-30, 09:24 | #9 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: pogranicze śląskie - łódzkie 
				 | 

a ja sie pochwalę  że udało mi się wreszcie w tą sobotę sprzedać moją sukienkę   z komisami jest wielki kłopot, po pierwsze potrafią sukienkę zniszczyć, zgubić, albo zamknąć się bez wieści   ja zamieściłam moją sukienkę w kilku komisach ślubnych interetowych.... troche to trwało pytało o nią kilka osób, ale zawsze tak sie składało że z drugiego końca polski   i w końcu w tamtym tygodniu trafiłam na przesympatyczną dziewczynę  , przesłałam jej kilka dodatkowych zdjeć, potem zdjeć stanu obecnego jak leży sobie w szafie, a ona przyjechała obejrzała i kupiła   sentyment owszem miałam ....ale pozostał mi film i prawie 500 szt zdjęć z wesela, a sukienka zajmowała tylko miejsce w szafie, ja bym jej więcej nie założyła, a dziewczyna ją jeszcze wykorzysta i mam nadzieje że będzie równie szczęśćliwa mężatką jak ja  ... no i jeszcze jeden fakt gdyby nie teraz to później byłoby mi ją jeszcze trudniej sprzedać... moda ślubna wciąż się zmienia  i za klika lat będzie juz przeżytkiem taka sukienka (moja wisiała w szafie od mojego ślubu 9 miesięcy) 
				__________________ "Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła"   "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz".  " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać"  W i N -córeczki mamusi   | 
|     |   | 
|  2006-06-15, 14:13 | #10 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: moje miasto 
				 | 

Komis madonny

Cytat: 
 nie powiedzą klientce - wie Pani mamy taka samą w komisie... ja kupiłam suknię w komisie Madonny bo zapytałam czy mają komis i czy ta suknia tam jest... i była!!!! nie płaciłam za nową 4490 tylko za komisową 2200 z przeróbkami krawieckimi i bardzo miła obsługą .... A możesz powiedzieć jaki % ceny proponują Ci jeśli sprzedadzą Twoją suknię? | |
|     |   | 
|  2006-07-10, 15:48 | #11 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2003-08 
				 |  Dot.: Jak sprzedałyście swoje suknie? 

Trochę z innej beczki... Ja właśnie odkupiłam od dziewczyny z Krakowa (ja jestem z Torunia) , sprzedaz odbyła się przez internet. Tak naprawdę nie mierzyłam jej, miałam 3 dni, żeby ją dokładnie obejrzec, gdyby było coś nie tak, do 3 dni mogłam ją oddać. Ale na szczęście wszystko było OK, no i teraz wisi już u mnie w szafie  Dziewczyna była słowna, wszystko uzgadniałyśmy mailowo i telefonicznie, obie się zmierzyłyśmy i debatowałyśmy, czy się w nią wcisnę. Dobrze, że jest to model z wiązaniem z tyłu ( dla wtajemniczonych - firma Cymbeline, model Damas ), więc trochę rozwiązało to problem. Dlatego też ja polecam Internet - jak będę sprzedawała, to pewnie także w ten sposób. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.