|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale mnie boli!!! Jaki srodek bez recepty? Pomozcie!
Hej, mam problem. Okropnie boli mnie od wczoraj okolice szczeki, zebow, ucha. Bylam dzis juz u internisty, stomatologa, zrobilam panoramiczne zdjecie. I niby nic mi nie dolega. A ja faszeruje sie najrozniejszymi tabletkami przeciwbolowymi i NIC mi nie pomaga (rozne pochodne paracetamolu, ibuprofenu - tak zalecil internista, a potem stomatolog). Wiem, ze Wy cierpicie po operacjach plastycznych i moze mi pomozecie, jaki srodek dziala najlepiej (bez recepty). Nie chce tu robic reklamy, ale ja juz nie moge wytrzymac! Mozecie na priv napisac, zeby nie robic reklamy.
Pomocy!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ale mnie boli!!! Jaki srodek bez recepty? Pomozcie!
pyralginum-mnie pomaga,a jest tez bez recepty,a jesli chodzi o bol zlokalizowany w jamie ustnej i gardle to mozesz sprobowa Tantum Verde w aerozolu mnie bardzo pomogl przy okropnym bolu szczeki i stanie zapalnym w miejscu gdzie znajduja sie 8.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() Gosbo, dziekuje slicznie za odp. Tantum Verde sporbuje przy najblizszym bolu gardla ![]() ![]() Teraz okazalo sie ze to zgorzel w zabku. Zaden lek nie pomogl! Nawet ten zapisany na ostrym duzurze na recepte! Stomatolog jednak zaryzykowal (i ja tez ![]() pozdrowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ciesze sie ze juz nie boli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.