|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Związany facet
Witam serdecznie
![]() Jestem tu nowa i za bardzo nie mogę się odnaleźć, nie wiem czy już był poruszany ten temat czy też nie, ale potrzebuje pomocy wiec mam nadzieje, że mnie nie zawiedziecie ![]() Chciałabym związać mojego faceta, urozmaicić trochę nasz seks i w końcu mieć nad nim dominacje! Jestem otwarta na bardzo szalone rzeczy, ale za bardzo nie wiem jak się do tego zabrać.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Związany facet
Może po tym, jak go zwiążesz, zapytaj kto teraz rządzi?
Zwiąż mu ręce i brutalnie go ujeżdżaj. Na pewno mu się spodoba. Mi się podobało, jak raz mój facet wsadził mi palec do budzi w trakcie seksu, to możesz Ty mu wsadzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Możesz wejść na wątek bdsm i poczytać.
Poza tym, musisz to poczuć. Wiedzieć, że to ty rządzisz, bo inaczej,.. no ja też bym się roześmiała w trakcie. A on na pewno poczuje, że nie jesteś naturalna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mój uwielbia takie klimaty, dlatego planuję w najbliższym czasie zamienić się w małą dominę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 22Malami22 Czas edycji: 2015-09-23 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zawiazcie oczy partnerowi, wtedy nie zobaczy waszych wątpliwości, niezdarnosci ani smiechu.
Co do tego co z nim mozna zrobic sa setki poradników, więc odsyłam do for z tematyką bdsm i femdom. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Od związania, klapsów i dominacji do zadawania dużego bólu daleka droga. Pojęcie bdsm jest ostatnio nadużywane przez jedną marną książkę.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Uwielbiam kobiecą dominację. Coś cudownego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ach że, jakąż mam ochotę na solidne biczowanko.... a jeszcze jakby mnie zasznurowano jak baleron, mniam, mniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
A czy Twój facet lubi jak nad nim dominujesz? To ważna kwestia, ja jestem bardzo otwarty w seksie, ale nie lubię jak kobieta próbuje dominować bo sam jestem osobną dominującą i to nie działa tak, że mogę być w tym temacie elastyczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja traktuję klimaty jako dodatek w sypialni, nie jestem zwolennikiem relacji typu 24/7 i tym podobnego sposobu na życie gdy jeden partner uzależnia a wręcz ubezwłasnowolnia drugą osobę. Sam w życiu jestem osobą niezależną tak jak i moja partnerka i do kwestii bdsm jako zabawę. Klapsy, chłosta czy krępowanie a nawet polewanie woskiem sprawia mi szaloną przyjemność.
Sam musisz sobie odpowiedzieć co tobie sprawiło by przyjemność a co twojej partnerce, jeśli nie spróbujecie to nigdy się nie dowiecie. Takie zabawy sprawiają mojej partnerce wiele przyjemności i sama ma możliwość realizacji swoich fantazji.... np. przebieranki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co innego uległość, czerpanie przyjemności z oddania się, budowanie napięcia. Co innego walnąć kogoś na "start" w takich zabawach z liścia : P Jakby Cie związał, flirtował, teges szmeges i nagle przywalił, raczej czar by prysł ; ) BDSM to fajne urozmaicenie, sado/maso to już bardziej fetysz, i dobrze to lepiej wcześniej ogólnie z partnerem przedyskutować niż narobić kwasów w związku. Między zrobieniem loda a waleniem po twarzy jest jeszcze spory bufor różnych zabaw/gierek/scenariuszy ; ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.