|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Praca fizyczna na 2 etaty
Z powodów finansowych, jestem zmuszona chodzić na 2 etaty do pracy przez 2 tygodnie.. wstawać o 5, iść na sprzątanie od 6:30-14:13, później 2 praca, również sprzątanie od 15-24- co za tym idzie jakieś 3/4h snu.. macie jakieś sposoby jak wytrwać spiąc tylko 3-4 godziny? Oprócz energetyków oczywiście. Dodam że jedyny plus tej 2 pracy, jest to że nikt na tej zmianie mnie nie kontroluje, więc na te 8h pracy, mogę pościemniac i nic nie robić te 2-3 godziny, ale sam fakt że fizycznie będę na nogach 19 godzin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Praca fizyczna na 2 etaty
po pierwsze - jest to nie zdrowe, ale czasem zwyczanie trzeba być na nogach.
przede wszystkim zadbaj o to by spać od razu jak tylko masz na to czas. w weekendy odsypiaj jak się tylko da. do tego suplementy wzmacniające, ogarnij jedzonko by oszczędzić jak najwięcej czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Nie wyobrażam sobie tego. Nie wiem, ile masz lat, ale śpiąc tak mało, nie da się wydajnie pracować. Ja bym cały czas ziewała i podsypiała.
A pode mną stolarka okienna w Krakowie i Nowym Sączu xxx I weź śpij ;-) Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-09-05 o 16:08 Powód: link po edycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja tak raz dorabiałam w szkole średniej w wakacje. Od tamtej pory wiem że wszystko tylko nie sprzątanie
![]() A tak serio: mocna kawa z rana, a jak można używać to słuchawki na uszy z jaką szybką muzyką i jakoś zleci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mogę pomóc. Priv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.