|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co myslicie o tej relacji
Hej
Prosze Was o zdanie, co o tym myslicie. Poznalam faceta na apce randkowej w pazdzierniku ubiegłego roku, nie spotkalismy sie jeszcze od tego momentu. Pisalismy ze soba dzien w dzien, natomiast ja mam dziecko i jeszcze meza (w trakcie rozwodu) i on wie o tym od poczatku ale stwierdzil ze nie ma szans na zwiazek, bo nie potrafilby zaakceptowac mojego dziecka. Ja to zaakceptowalam i mielismy sie spotykac glownie w celu przyjemnosci seksualnych. Ja proponowalam wiele razy spotkania lecz on mial ciagle jakies wytlumaczenia, wiec przestalam proponowac, po jakims czasie odzywal sie do mnie raz dziennie lub raz na 2-3 dni, wiec to byl dla mnie jasny sygnal, ze ma mnie po prostu gdzies i pewnego dnia postanowilam juz nie odpisac. Lecz on po 5 dniach sam napisal, przeprosil mnie i powiedzial, ze postara sie poswiecac mi wiecej czasu ale i tak za wiele sie nie zmienilo. Pogodzilam sie z tym, ze pewnie nie spotkamy sie nigdy ale jak napisal, odpisywalam i tyle. I jakis miesiac temu, przed jego wyjazdem na wakacje, ku mojemu zdziwieniu, nagle zaczal do mnie pisac bardzo czesto, komplementowac bardziej niz kiedykolwiek, zaproponowal spotkanie, oczywiscie nadal w celach przejmnosci ale napisal, ze na tyle ile mnie poznal przez pisanie tyle czasu, wie ze moze stracic dla mnie glowe, ze zalezy mu na mnie ale nie tak romantycznie tylko jako na osobie i zaznaczyl ze spotka sie ze mna ale musze wiedziec, ze ma dziewczyne. I to mi rozwalilo glowe, to tlumaczy jego odzywanie sie swego czasu co 2-3 dni i brak ochoty na spotkanie, tylko zastanawiam sie co sie zmienilo? Dlaczego on nagle teraz chce? Nawet napisal, ze tak po ludzku chce ze mna spedzic noc (pomijajac przyjemnosci seksualne). Zadaje mi rozne pytania, co by bylo gdybysmy byli w zwiazku itp. Ja go bardzo lubie, bo po tym na ile go poznalam tylko piszac, stwierdzam, ze jest swietnym facetem i chce sie z nim spotkac z czystej ciekawosci chociaz raz, zeby zobaczyc jaki jest na zywo. On wie, ze ja te spotkania (o ile bedzie ich wiecej) predzej czy pozniej zakoncze, bo zaznaczylam jasno, ze nie chce byc ta druga tylko chce byc dla kogos najwazniejsza a on skomentowal to "zobaczymy" i generalnie chcialby zeby to trwalo do konca zycia. Co o tym myslicie? Bo ja zupelnie nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co myslicie o tej relacji
Piszecie ze sobą od października, a mamy lipiec. Przecież Wy jeszcze na oczy się nie widzieliście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moim zdaniem nie ma szans na to zeby cokolwiek z tego wyszlo ,napewno nie na cale zycie z toba bo on dzieci cudzych nie akceptuje no chyba ze bys dziecko z mezem zostawila bo inaczej zagwarantowalabys swojemu dziecku pieklo nie wiem po co wogole to ciagniesz,zakoncz najpierw swoje malzenstwo a pozniej biegaj za nastepnymi portkami a jak ktos nie znalazl czasu od pazdziernika zeby sie z toba spotkac to raczej nie jest zainteresowany zadna glebsza relacja z toba (pewnie jaja sobie z ciebie robi) wez sie ogarnij dziewczyno,skup sie na dziecku bo pewnie przechodzi trudny okres w zwiazku z rozpadem zwiazku rodzicow na lepsze ci to wyjdzie niz pisanie z jakims bajkopisarzem
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Facetowi brakuje seksu, nie ma innej w okolicy to odezwal sie do Ciebie i bajeruje Cie slodkimi slowkami i obetnicami, by wlasnie (jak widac udalo mu sie to) zakrecic Ciebie i przespac sie z Toba. Faceci wiedza, co kobiety chca uszlyszec. On po prostu chce sie z Toba przespac. ![]() Poza tym, ja bym uwazala, na Twoim miejscu, piszesz, ze nie chcesz z nim zwiazku, tylko seks a jednak rozmyslasz i dajesz sie mu wciagnac w ta gierke o zwiazku itd. Po co Ci to? Jak nie umiesz oddzielic seksu od uczuc to bym sie w to nie pchala. Mam nadzieje, ze pomoglam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.