|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tłusta grzywka zaraz po umyciu?
Hej, od paru dni mam problem ze spłukaniem szamponu. Problem zaczął się kiedy słuchawka prysznicowa się zepsuła i trzeba było wymienić na nową. W tamtej starej leciał mocniejszy i grubszy strumień - odnoszę wrażenie, że lepiej spłukiwała szampon. Odkąd używam tej nowej (ze słabszym i drobniejszym strumieniem) nie umiem umyć włosów😭 Tzn na długości są w porządku a od góry (głownie grzywka) wychodzi efekt jakby pozlepianych szamponem włosów? Próbowałam już wszystkiego, rozcieńczałam szampon, zmieniałam na inne i dalej to samo. Co jeszcze mogę zrobić? Nie mam już sił🙏
Dodam, że włosy z natury mam cienkie, suche i kręcone. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź~ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tłusta grzywka zaraz po umyciu?
może wypróbuj sobie zrobić peeling głowy ewentualnie zaraz po umyciu nałożyć wałek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Tłusta grzywka zaraz po umyciu?
To może być zbieg okoliczności, może chodzi o coś zupełnie innego. Po prostu umyj te włosy gdzieś indziej i zobacz, co się będzie dziać ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.