|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Podniesienie piersi bez implantów/mastopeksja - opinie, lekarze, blizny, efekty - czy
Moje Drogie,
odkąd pamiętam mam ogromne kompleksy związanie w wyglądem moich piersi. Są spore, ale nigdy nie były jędrne ani sterczące, nigdy nie chodzę bez biustonosza, zakup stanika doprowadza mnie do szału, zawsze coś jest nie tak, a to druty mnie uwieraja, a to z bluzką źle. Marzę o braletkach i normalnych, naturalnych piersiach. Od 20 lat bije się z myślami iść pod nóż czy nie - bardzo się boję że po operacji będę mieć krzywe kwadratowe piersi z nierównymi brodawkami, że będzie gorzej niż jest, choć to chyba niemożliwe. Chciałabym aby ten wątek skupiał się na temacie, czyli : - który lekarz ma najlepsze efekty przy podnoszeniu piersi bez implantów, niekoniecznie Polska, może Czechy? - jak się goją/jak bardzo widoczne są blizny/czy piersi po reagują na dotyk tak samo jak przed operacją? - jak samopoczucie po - czy warto, - i co a to druga połówka? Czy taki pokrojony biust nie odrzuca? - jesli to możliwe zdjęcia przed i po... Dziękuję za każdą informację na ten temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Podniesienie piersi bez implantów/mastopeksja - opinie, lekarze, blizny, efekty
Co prawda pytanie z przed roku, ale może komuś ciągle się przyda. Ja miałam lifting w kwietniu 2018 roku. Ja też nigdy nie miałam jakiś rewelacyjnych piersi w sensie kształtu i jędrności choć były duże, oczywiście za duże jak na mój gust. Niestety eksperymenty z dietami w okresie młodości dodatkowo je zmaltretowały, ale gwoździem do trumny była choroba jelit i straszne schudniecie w krótkim czasie. Z moich piersi zostały długie filety. Zycie erotyczne i relacje z facetami przestały istnieć. Właściwie już się pogodziłam, że z tej sfery życia zrezygnuje. Oczywiście zaczęłam myśleć o operacji, oglądałam strony ze zdjęciami kobiet, które miały taki zabiegi i coraz bardziej zaczęło chodzić mi to po głowie. Choć bałam się, blizn czy będę jakoś sensownie wyglądać. Ale jak to bywa w życiu dostałam impuls do zmian i się zdecydowałam. W skrócie, jestem zadowolona, choć mam asymetrie sutków, w sensie że jeden jest trochę większy. Moje piersi zawsze były asymetryczne, mam też wrażenie, że sutki są trochę za wysoko. Ale mimo to biorę je
![]() ![]() ![]() Odnośnie blizn można również spróbować mikropigmentacji medycznej czyli je zakamuflować ,jak makijaż permanentny. Mam zamiar zrobić coś takiego na pewno na bliznach wokół aureoli Edytowane przez LidkaLeoAries Czas edycji: 2019-12-01 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.