|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fetysz u kobiety na punkcie rękawiczek u mężczyzny ?
No więc pisałem ostatnio z pewną ciekawą dziewczyną o różnych tematach od najgłębszych po takie bardziej przyziemne i jak zeszło na seksualność i upodobania to napisałem jej że podnieca mnie jak kobieta ma długie rękawiczki za łokieć, do jakiejś sukienki na ramiączka, podsyłając jej takie przykładowe zdjęcia (pierwszy załącznik-gloved female) a ona mi odpowiada że podniecają ją rękawiczki u chłopaków, oczywiście zwykłe - krótkie do czegoś z długim rękawem typu do garnituru, kurtki skórzanej, munduru czy jakiegoś stroju roboczego i mi takimi zdjęciami zarzuciła (drugi załącznik-gloved male), więc założyłem swoje rękawiczki do swojej kurtki, zrobiłem zdjęcie i jej pokazałem (trzeci załącznik-bez nazwy), napisała że spoko i że jak ma mieć rękawiczki kochając się czy tańcząc z chłopakiem to on też musi mieć.
Taki fetysz u kobiet to coś częstego czy raczej ewenement ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fetysz u kobiety na punkcie rękawiczek u mężczyzny ?
Nigdy z czymś takim się nie spotkałam i jestem serio ciekawa skąd się wywodzi taki kink. Czy chodzi o poczucie "bezpieczeństwa" czy "elegancję".. Ciekawe, ciekawe. W sumie po ostatnim odkryciu na temat pompowania brzucha chyba nic mnie nie zdziwi xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Fetysz u kobiety na punkcie rękawiczek u mężczyzny ?
Cytat:
Obstawiał bym bardziej bezpieczeństwo bo twierdzi że dodają powagi i sprawiają że cały taki strój budzi większy respekt ale nie bawi ją żadna zabawa w dominację/uległość (jak i mnie też nie) tylko chce być tak obejmowana, całowana, pieszczona itp. choć do garnituru zdecydowanie dodają też elegancji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.