|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pytanie - Nadmierna wilgotność pochwy
Witam wszystkie Panie.
Proszę o wybaczenie, że wcinam się na Wasze forum, ale potrzebuję informacji i jest to dla mnie bardzo ważna sprawa. Czy jeśli zdrowa kobieta, która na co dzień ma raczej niewielką wilgotność pochwy, pewnego dnia ma zalane majtki i dżinsy tak mocno że nogawki są mokre w dół od kroku na jakieś 20cm, to czy może być tego jakaś inna przyczyna niż seks??? Podejrzewam żonę o zdradę. Spotkała się z dawnym kolegą rok temu i teraz. I za każdym razem miała po powrocie powódź. Znam swoją żonę. Od 30 lat to ja robię pranie więc wiem jak wygląda jej bielizna. Taki zalew był tylko dwa razy po tych spotkaniach. Podczas seksu ze mną używa nawilżacza, a tu takie coś. Wygląda to na wynik silnego podniecenia, zostawionego nasienia lub jej wytrysku, choć ze mną tego nigdy nie miała. Może wszystko na raz. Ale może się mylę i przyczyną jest całkiem zwyczajna. Czemu jednak tylko po spotkaniu z nim? Proszę o poważne odpowiedzi, nie jestem dzieciakiem, nie chcę oskarżyć żony bez powodu, ale też nie chcę być rogaczem. Będę wdzięczny za każdą informację. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Pytanie - Nadmierna wilgotność pochwy
Cytat:
serio co za slaby troll
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.