|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakbyscie odebraly takie slowa?
Moj ex powiedzial do wspolnego znajomego o mnie : ' Strasznie sie zakochalem, ale ona mnie juz nie chce; Nie moge uwierzyc ze taka dziewczyna sie mna zainteresowala, to tak,jakbym wygral 6 w lotto'
'Kocham ja bardzo, ale odpuszczam,za duzo emocji mnie to kosztuje' Plakal i chcial,zeby zostawic go samego. Dla mnie to mile, choc nie jestem krolowa. A co najlepsze on jest pewny siebie do innych,do mnie bardzo niesmialy, uslugiwal,traktowal jak krolowa od zawsze, mowil mi ze nigdy sie tak nie zakochal itd, chodzi smutny,cxzasem wsciekly, choc to on zerwal. Moj ex jest w gronie wspolnych znajomych i czasami rozmawiam z nim czy pojde gdzies w publiczne miejsce, zapale, pogadam i tyle , a on .... przy mnie udawal,ze jest ok ,podchodzil do mnie i exa gdy jeszcze nie bylam z tym nowym nazwijmy go Krystian, myslalam,ze traktuje go jak przyjaciela, nic po sobie nie dal poznac nigdy a tu takie slowa. Nigdy tez wprost nie powiedzial o co chodzi, ale nieraz bez powodu zrywal kontakt a potem wracal, raz powiedzial,ze ja jestem winna ,a nie bylam niczemu co znajomi probowali mu przetlumaczyc, stalam z boku nic nie robilam, rozmawialam z innymi tylko. Czy myslicie ze warto? Jak go odzyskac i co robic zeby sie ukladalo miedzy nami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jakbyscie odebraly takie slowa?
Cytat:
Nic nie rób,trzymaj sie z daleka Ps.przyomnialam sobie twoj Poprzedni watek .Nie masz normalnych facetow w swoim towarzystwie? Dlaczego cignie cie do zaburzonych patusów?
z wizazem od 12.2004 Edytowane przez xfrida Czas edycji: 2024-12-12 o 17:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.