|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie wiem co robić
Cześć
Od ponad roku jestem w związku z bardzo uroczą, cudowną z charakteru dziewczyną, która ma jedną sporą wadę. Poznaliśmy się w pierwszej klasie (aktualnie jesteśmy w trzeciej) i odkąd pamietam załapaliśmy dobry kontakt. Problemem jest to, że ona regularnie pali od bodajże 5 lat, a odkąd pamietam to 2 paczki Marlboro złotych w dzień szkolny, a 3 w weekend czy na jakiejś wycieczce na spokojnie. Cały wczorajszy dzień spędziliśmy razem, bo jej rodzice pojechali na weekend i wypaliła 3 i pół paczki. Mi nigdy palenie nie przeszkadzało, na początku związku przez to, że dużo czasu razem spędzaliśmy sam mimowolnie zacząłem palić dość regularnie, ale ja w przeciwieństwie do mojej lubej nie musiałem co przerwę wychodzić ze szkoły, nawet na mrozie, na papierosa. Nie jesteśmy nawet w stanie teraz wejść do knajpy, bo ona co chwilę wychodzi zapalić. Już nawet dla wygody pozwoliłem jej palić w środku u mnie w domu (mieszkam tylko z mamą, która bywa w domu średnio raz w tygodniu z powodów służbowych), czego nigdy wcześniej nie robiłem. Rozmawiałem z nią o tym i jak twierdzi bardzo to lubi i nie chce nawet ograniczyć mimo, że po wejściu schodami na drugie piętro musi dosłownie usiąść na chwilę i odpocząć. Jej rodzice nie widzą w tym problemu, bo jak twierdzą „oni palą od 30 lat i są zdrowi”. Wiecie może jak na nią wpłynąć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nie wiem co robić
Cytat:
Co ty mozesz zrobić? Przestac pozwalac jej palic u siebie w domu (to bardzo nie fair wobec twojej matki).mozesz tez poszukac innej dziewczyny bez nalogow ;-) A tak swoja droga kto to sponsoruje?
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
2 paczki Marlboro dziennie i tak dzień w dzień, fiu fiu zamożna panna. A ja się ostatnio cieszyłam gdy udało mi się kupić masło w promocji.
Dobry bait, taki nie za śmieszny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie wiem, czy to bait czy nie bait, ale powiem Ci tak: ja bym się nie związała z taką osobą. Smród fajek, potencjalne choroby, ogólny wpływ nałogu na życie - fuj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.