|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z moją dziewczyną
Mam 30 lat, moja dziewczyna 27. Jesteśmy w związku na odległość – dzieli nas 300 km, a widujemy się co dwa tygodnie. Problem w tym, że w styczniu nie spotkamy się ani razu. Jeden z weekendów dziewczyna postanowiła spędzić z rodziną, a drugi z kuzynką. Zastanawiam się, czy to coś znaczy. Czy to oznacza, że już mnie nie kocha?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Problem z moją dziewczyną
To oznacza, że jeden z weekendów dziewczyna postanowiła spędzić z rodziną, a drugi z kuzynką. Nie mniej, nie więcej. Jeśli masz jakieś wątpliwości, że rzadko się widujecie zapytaj ją o to lub zaproponuj spotkanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A w pozostałe dwa weekendy nie możecie się spotkać?
Macie jakąś perspektywę przeniesienia związku do realu, by nie był na odległość? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Od kiedy jesteście razem? Jakieś bliższe plany na wspólne zamieszkanie? Jak opisałbyś wasz związek? Relacje na odległość
to wyzwanie, taka odległość jak u was sprawia, że bardzo duże. Zwłaszcza jak ktoś szuka stabilizacji, chce założyć rodzinę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Brzmi jak mocno niepoważna relacja, która w ogóle niespecjalnie rozważa wspólną przyszłość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Czyli podsumowując:
Mieszkacie od 3 lat 300 km od siebie, żadne nie widzi potrzeby mieszkania ze sobą "bo praca", a ty jesteś tak niepewny tego związku, że gdy przypadkiem wypada jej inne spotkanie zamiast z tobą to masz myśli czy aby w ogóle nadal cię kocha? Taki mało silny ten związek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.