|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Brak przyjemności podczas seksu
Hej, potrzebuje zdania i opinii na temat mojej sytuacji osób trzecich, może ktoś z was znajdzie mi przyczynę mojego problemu. Mam 20 lat, od niedawna zaczęłam uprawiać seks z moim chłopakiem, jesteśmy ze soba 1,5 roku i wszystko między nami jest dobrze. Moim problemem jest brak przyjemności tylko i wyłącznie podczas seksu. Przy innych seksualnych czynnościach nie mam z tym problemu. Podczas seksu nie jestem ani zestresowana ani spięta, nie czuję wewnątrz praktycznie nic, próbowaliśmy wielu pozycji jednak przy każdej jest to samo. Nie wiem czy to jest kwestia tego że kilka pierwszych zbliżeń tak wygląda czy po prostu problem jest gdzie indziej? Wszelkie badania krwi miałam zawsze w normie. Dajcie znać czy macie pomysł co może być tego przyczyną
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brak przyjemności podczas seksu
To raczej nie brzmi jak kwestia badań krwi a po prostu waszych uwarunkowan psychofizycznych. Może spróbujcie sie bardziej wzajemnie nakręcać zanim dojdzie do stosunku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Myślę, że potrzebujecie dłuższej gry wstępne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- jakie były wczesniejsze zwiazki? - co na ciebie działa? - to moze byc wszystko nawet zapach albo konkretna pozycja, jakis fetysz, fantazje itd. - jaka orientacja seksualna? - tak to chyba najważniejsze pytanie, przed którym stoi wiekszość młodych kobiet u progu swojego życia seksualnego. Znam sporo bi/les kobiet w zwiazkach z facetami, na które jednak duzo bardziej działa kobiece ciało i te relacje nie sa do końca udane (niedopasowanie seksualne). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Przez seks rozumiesz penetracje? Wiele kobiet nie czuje nic szczegolnego przy penetracji i czuje przyjemnosc oraz dochodzi tylko przy pieszczotach lechtaczki. To normalne.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.