|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pierwsze co zrobiłyście po wyprowadzce?
Hej mam takie niestandardowe pytanie. Co pierwsze zrobiłyście po wyprowadzce na swoje?
![]() Zdjęcie pamiątkowe, zamówienie jedzenia, domówka czy może coś innego? Jak macie jakieś rady to będę wdzięczna. Przeprowadzam się za kilka dni. Póki co planuje posadzić drzewko magnolii i zamówić jedzenie na cały weekend, aby nie gotować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze co zrobiłyście po wyprowadzce?
Wprowadzka na swoje? W POLSCE?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
To całkiem normalne, jeśli się pracuje… czyli jak wiemy nie w Twoim przypadku, ale to naprawdę nic dziwnego. Odpowiadając na pytanie: po przeprowadzce do domu to dokręcanie gniazdek, bo jeszcze było sporo do zrobienia - a reszty w ogóle nie pamiętam, bo tyle się działo, że jakieś zamawianie jedzenia itp zupełnie zeszły na dalszy plan. Po zakupie działki jako takiej to posadzenie drzewek owocowych i małego lasku. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
Ale zdjęcia pamiątkowe po czasie są super, mamy album z całej budowy domu, wykończenia, pierwszej parapetówki itp i to super wspomnienie. Więc na pewno bym o nich nie zapomniała, nawet zdjęcie tej Magnolii po posadzeniu może się przydać by potem podziwiać, ile urosła! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pobiegłam do sklepu po legowisko dla pieska
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ooo tak racja, na pewno kupowałam wszystko, co mi nagle magicznie zaginęło albo uświadomiłam sobie, że mi brakuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.