|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Błąd stomatologa
Hej Kobietki!
Już nie wiem, gdzie mam o tym pisać, ale żalę się i i chcem przestrzec inne z Was przed tym co się dzieje u nas w opiece zdrowotnej a dokładnie stomatologa. Byłam na NFZ na kanałowym leczeniu, nie dość że lekarz spartolił robotę, to po wszystkim gdy zgłosiłam się że coś jest nie tak bo puchłam i krwawilam z dziąsła, to dwoch innych ratowało moją szczękę i 3 zęby bo jak się potem okazało kawałek narzędzia został w kanale. Lekarz się wszystkiego wypiera i że nie można mu tego udowodnić, bo teraz wszystko jest już w mojej szczęce ok, no ale ci dwaj co mnie ratowali mają dokumentację medyczną. Co teraz zrobić? Szukać prawnika? Izba lekarska? Czy coś innego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Błąd stomatologa
Poważna sprawa, nie wiem na ile uzyskasz tu odpowiedź więc zapytałabym na bardziej specjalistycznej grupce, np. na Facebooku. Są tam różne grupy z poradami prawnymi, można publikować anonimowo jak tutaj.
Albo od razu skieruj się do radcy prawnego, najlepiej specjalizującego się w prawie medycznym, żeby miał większe pojęcie o temacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Prawnik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Na początek wystąp o udostępnienie dokumentacji medycznej z placówki, w której poprawiali to, co poprzedni dentysta spartolił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.