|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prośba o pomoc w nagłośnieniu zbiórki na operację ratującą moje zdrowie
Szanowni Państwo,
Nazywam się Kasia, mam 27 lat. Zwracam się z ogromną i – przyznaję – trudną dla mnie prośbą o pomoc w nagłośnieniu mojej zbiórki: 👉 https://zrzutka.pl/z/zbiorkakasi Od dwóch lat przechodzę proces tranzycji. Już dwie operacje poprawiły jakość mojego życia, ale przede mną najważniejszy krok – operacja korekty narządów płciowych (SRS), która pozwoli mi odzyskać spokój psychiczny i pełnię siebie. Dysforia płciowa towarzyszy mi od najmłodszych lat i nadal codziennie utrudnia mi funkcjonowanie. Pomimo leczenia psychiatrycznego i pełnego zaangażowania w życie osobiste i zawodowe, bez tej operacji nie będę w stanie w pełni żyć. Koszt operacji to ok. 81 700 zł, a do tego dochodzą wydatki na podróż, zakwaterowanie oraz przygotowanie medyczne. Pracuję i uczę się, ale nie jestem w stanie samodzielnie pokryć tak ogromnych kosztów. Zbiórka to dla mnie ostatnia nadzieja – dlatego proszę Państwa o wsparcie poprzez: - udostępnienie informacji o zbiórce w mediach społecznościowych lub serwisach redakcyjnych, - przekazanie sprawy dziennikarzom społecznym lub interwencyjnym, - każdą inną formę pomocy, która może dotrzeć do ludzi dobrej woli. Nigdy wcześniej nie prosiłam publicznie o wsparcie. Robię to teraz, bo wiem, że stawką jest moje życie i zdrowie psychiczne. Z całego serca dziękuję za przeczytanie mojej prośby i wszelką możliwą pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.