|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Morze z dzieckiem?
Od niedawna jestem mamą. Chcielibyśmy po koniec wakacji pojechać z małym nad morze. Będzie miał wtedy 6-7 miesięcy.
Macie jakieś sprawdzone miejscówki nadające się na podróż z niemowlakiem? Wiem, że zdarzają się pensjonaty/kampingi z zapleczem typu łóżeczko turystyczne np. Fajnie jakby było też gdzie spacerować z wózkiem, jakiś deptak czy coś, nie kompletna dziura ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Morze z dzieckiem?
Polskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mOLDerator
|
No to z takich miejscowości, gdzie możesz spacerować z wózkiem to masz np. Gdynię, Ustkę, Łebę Kołobrzeg. Zależy też czy chcecie jeszcze coś zwiedzać, wtedy wiadomo, że lepiej postawić na Trójmiasto, w razie niepogody zawsze jest alternatywa. A pensjonatów i apartamentów z małym łóżeczkiem jest mnóstwo, wystarczy spytać właściciela, często wstawiają na życzenie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jak masz tyle cierpliwości to można jechać. Zawsze znajdzie się jakaś opcja żeby coś porobić z dzieckiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Polecam kompleks BLUE MARE w Łukęcinie. Miejsce przyjazne rodzinom z dziećmi. Basen, parking, plac zabaw, miejsce na ognisko, ławeczki do siedzenia, duży strzeżony teren w lesie sosnowym, miła atmosfera. W Łukęcinie jest piękna , niezatłoczona plaża, wiele ścieżek leśnych gdzie można pospacerować z wózkiem czy pojeździć rowerem. Nie ma tłoku i hałasu a jednocześnie blisko Pobierowa (ok 35 min ścieżką z wózkiem się idzie - przetestowałam) i dziwnówka (też ścieżka rowerowo- piesza jest) Idealne miejsce na wakacje dla rodzin z dziećmi.
Edytowane przez rosa7777 Czas edycji: 2017-06-04 o 15:36 Powód: a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
By byliśmy w czerwcu w Kołobrzegu z 7miesięcznym synkiem.Polacacm, chociaż byli z nami znajomi i bardzo nam pomogli, np. wnośić wózek itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Właśnie oglądałam Blue Mare i się zastanawiałam nad jego wyborem, dzieki za podpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Morze jest ok, ale ja chyba na pierwszy raz wybrałabym coś spokojniejszego typu jezioro czy coś w tym guście.
Z drugiej strony niewielka różnica... Jeśli idzie o takie noclegi, gdzie jest łóżeczko turystyczne dla malucha, to na Czystejeziora.pl widziałam, że fajnie są rozpisane takie miejscówki. Można sobie dokładnie sprawdzić, gdzie warto się wybrać z dzieckiem i czy w okolicy są jakieś atrakcje dla rodzin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
My w zeszłym roku byliśmy w Ustce z dwójką dzieci (3 i 1 rok). Fajny ośrodek wczasowy (może nie super extra pokoje 5*** ale nie narzekaliśmy), fajny plac zabaw na terenie ośrodka, bawialnia, wypożyczalnia rowerów + wyżywienie i blisko morza. Nie wiem czy nazwę ośrodka mogę napisać więc może lepiej priv gdyby ktoś chciał. Ustka sama w sobie też jest fajna jeśli chodzi o dzieci, są ścieżki rowerowe, jest gdzie pospacerować, jest świetny plac zabaw przed wejściem na plażę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.