|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() podroz poslubna
prosze dziewczyny doradzcie mi gdzie moznaby wybrac sie w podroz poslubna w lutym-chodzi mi o miejsce nieco cieplejsze(gdyby mozna sie poopalac to juz by bylo super)Mam problem bo bierzemy z moim kotkiem slub w styczniu,na wakacje nie mam co liczyc bo w maju spodziewam sie nowego czlonka rodziny wiec jeszcze teraz chcielibysmy sie gdzies wybrac?!Co polecacie ?Czekam na propozycje i wspomnienia jesli ktos juz jest "po"
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: podroz poslubna
My bierzemy slub 25 grudnia i chcemy jechac zaraz po slubie do Egiptu lub na Wyspy Kanaryjskie. Tam na pewno bedzie cieplo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
tak?to daj znac co i jak,ile placicie,z jakiego biura itd jak wrocicie
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
malenka aleskorojestes w ciazy to raczej podroz samolotem odpada ale moge sie mylic ale jak moja znajoma bedac w ciazy miala dolaczyc do meza w Stanach i lekarze mowili ze w ciazy taka roznica cisnien nie jest wskazana i leciala dopiero 2miesiace po porodzie az jej synek mogl tez leciec
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
tak?toja nie wiedzialam ze to moze byc problem w moim przypadku,a czy ja moge latac z malutkim dzieckiem?raczej nie,prawda?Sczerze mowiac balabym sie o moja kruszynke ze ledwo przyszla na swiat a juz ja gdzies ciagam....chyba nie pozostaje mi nic innego jak podarowac sobie wszelkie wyjazdy(przynajmniej w tym roku)
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A ja myślę, że w podróż samolotem do ciepłego kraju możecie wybrać się za jakiś czas już we trójkę. A teraz zafundować sobie coś ... bajecznego, tylko we dwoje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
dzieki Asiu za podpowiedz...wlasnie wopadlam na pomysl!Moze egzotyczne kraje poczekaja ale wybierzemy sie np do Zakopanego(mielismy ochote jechac ale jakos ciagle odkladalismy)Zamki nas troche nie interesuja ale chetnie sie poleniwimy w roznych,relaksujacych kapielach itd
![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Co do Kraju pustynnego - wlasnie wrocilam z Egiptu. Lecialam z biura podrozy EcoHolidays. Zaplacilismy z moim przyszlym troszke ponad 4tys zl za 7 dni all inclusive (napoje i jedzonko w cenie). Hotel Menaville. Uzylam do tego bardzo fajnej wyszukiwarki ofert roznych biur podrozy http://www.travelplanet.pl/
Ostrezgam tylko przed dlugimi dojazdami do Piramid w Kairze czy tez Swiatyniami w Luxorze (kair 9h w jedna str, luxor 4h w jedna str). Wydaje mi sie ze jesli zamierzacie zwiedzac zabytki to nie jest to najlepsza opcja dla pary z dzidziusiem. Lepiej juz chyba znalezc inne cieple miejsce z basenem i plaza. Co do temperatury - mozecie ja znalezzc na stronie travela'a (jak ja bylma to wahala sie pomiedzy 36 a 46 stopni Celciusza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
my jedziemy na 2 tyg do naszej stadniny do konikow
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
A my na jakiś wypad zagraniczny. Zobaczymy co się trafi, ale najprawdopodobniej na którąś z greckich wysp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
z tego co wiem, to latanie dopiero w trzecim trymestrze jest zabronione. a jak to będzie u ciebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.