![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: AVENE, KANEBO, E. LAUDER, DIOR, masa¿er CELLESE PHILIPS i wiele innych
Hej
![]() Chcia³am zapytaæ czy by³abys zainteresowana t± spódnic± ponadto zapraszam do w±tku torebkowego pojawi³o siê wiele nowych zerknij i prosze daj znak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie 2 i masa¿er
moze cos znajdziesz nowe pomadka L`oreal INVINCIBLE PLATINUM 910-sliczny ró¿ Cienie BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD 08-¶lczny niebiesko bia³y kolorek Mam jeszcze ko³o 1000 gwiazdeczek na paznokcie -balsam NU-SKIN z witamin± E i olejkiem migda³owym-cudownie nawil¿a skórê i ¶licznie pachnie.Ma fajn± konsystencjê-nie wody,lecz gêstego kremu Równie¿ tej firmy mam nowiutki rewelacyjny, bezalkoholowy dezodorant- jak dla mnie ¶wietny, nie brudzi ubrañ i nie podra¿nia Mam równie¿ nowy energetyzuj±cy ¿el pod prysznic na dzieñ dobry,pachnie cytrusowo-z nutk± imbiru, dodaje energii i poprawia nastrój, przy tym fajnie nawil¿a ( Poniewa¿ pochodzi prosto z lini produkcyjnej opakowanie nie ma nalepki), oraz esencjê równie¿ now± na wspania³y wieczór, odprê¿a i relaksuje Tej samej firmy tonik rumiankowy do twarzy- dlelikatny, fajnie od¶wie¿a, mam cerê z problemami naczynkowymi, a nie robi mi krzywdy wiec naprawdê musi byæ ³agodny Równie¿ tej firmy posiadam ¿el aloesowy w czystej postaci.Jest naprawdê ¶wietny-kapitalnie koi skórê, ³agodzio wszelkie podra¿nienia.Cie¿ko go dostaæ, poniewa¿ jet to aloes w czystej postaci,sk³ad ma bardzo prost wiêc nie zawiera chemii b³yszczyk PUPA- kapturek - ¶liczny delikatny transparentny kolorek z ro¶wietlajacymi drobinkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Chyba dojrza³am do decyzji
![]() Interesuj± mnie u Ciebie nastêpuj±ce kosmetyki:
Ewentualnie jeszcze saszetki:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do Perfectinisty, jeden jest nieu¿ywane , drugi ma jakis minimalny stopieñ zu¿ycia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Guerlain - Issima Invigorating Purifying Mask; glinkowa maseczka oczyszczaj±ca; zosta³o ok. 1/3 z 75-mililitrowej tuby; zu¿ycie zaznaczone na fotce; mam kartonik Avene - p³yn micelarny; 2 buteleczki-miniaturki, ka¿da buteleczka 25 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
przygarne³abym z mi³± chêci± KERASTASE NUTRITIVE ewentualnie tê odzywkê Kanebo RESCHE lub CITY LIPS Lip Pluming
mo¿e cos znajdziesz? - Nowy b³yszczyk Estee Lauder Pure Color Gloss Cherry standardowa pojemnosc 7ml(nab³yszcza i pachnie owocami) - korektor Dior DIORLIFT raz testowany wiec ubytek prawie zaden jednak kasetka lekko otarta(Odcieñ Honey Beige) - 3 mini pêsetki w opakowaniu z lini prof. Sephory - 2 b³yszczyki w pedzelku Sephory odcien róz i blady róz wpadaj±cy ( testowane lecz generalnie przeleza³y w kufrze z kolorówk± ) -LAKIER INFINIUM LOREAL PROFESSIONNEL REGULAR MOCNY 300 ML (u¿yty jedynie 2 razy tak¿e praktycznie pe³ny) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 267
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie pare kosmetyków. Zajrzyj do mnie, mo¿e Ci siê co¶ spodoba ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
strasznie przepraszam za brak odpowiedzi w poniedzia³ek (nie zd±¿y³am do 16, a pó¼niej wiem, ¿e Cie juz nie ma na wiza¿u). No wiec tak: maseczkê Guerlain'a i p³yn micelarny Avene wola³abym zdecydowanie wymieniæ na co¶ z mojej listy priorytetów ![]() Natomiast tusz Lancome'a L'Extreme jak najbardziej móg³by do Ciebie polecieæ ![]() Swego czasu wygl±da³o te¿, ¿e da³aby¶ siê namówiæ na przyjêcie Total Double Serum Clarins'a ![]() To mo¿e zastanów siê, co moglaby¶ mi oddaæ za tusz + serum Clarins'a (mam go cztery miniaturowe sztuki - w sumie prawie ca³e pe³nowymiarowe opakowanko). Od czasu, jak zg³osi³am moje zainteresowanie Perfectionict'em zaktualizowa³am w±tek - zapraszam do tego zaktualizowanego. Z drobiazgów, które mog³yby Ciê zainteresowaæ, mam jeszcze - poza w±tkiem - oryginaln± atomizerkow± próbkê Miracle'a (1,5 w tekturce) oraz 3-mililitrow± tubeczkê kremu Guerlain'a. Mnie u Ciebie interesuje aktualnie:
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-07-04 o 07:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Na 99% jest to Success Model - Day Care Ultra Firming SPF 12
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzê, ¿e masz ¿el do mycia twarzy LRP, jestem na niego chetna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Perfectionist'a chcia³abym wzi±æ dla mojej Mamy. Kosmetyki z wykrzyknikami wola³abym wymieniæ na co¶ dla mnie. Tusz, kremik Guerlain'a i serum Clarins'a mog± do Ciebie polecieæ spokojnie. Kosmetyki z wykrzyknikami za Perfectionist'a - nie ![]() Mój altruizm ma jednak pewne granice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.