![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ***otwieram szafę***rozmiar XS,S,M/L !!!DOKŁADKA!!!24.06.
NIEAKTUALNE
Zapraszam do nowego wątku Już od dawna siedzę cichutko na wizażu, ujawniam się w ciucholandii, mam kilka rzeczy na wymianę,wybaczcie słabą jakość zdjęć:1.bluzka geometryczne wzory w kolorach brązu,beżu i bieli,prostokątny dekold, rozmiar S, stan bardzo dobry 2.bluzka Orsay rozm.34 wzór skóry węża,pokryta przezroczystymi kółeczkami odbijającymi światło-mają skłonność do odpadania , ale nie widać ubytków 3.bluzka z beżowej włóczki, na dekoldzie przeplatana sznureczkiem,rozmiarS 4.koszula z gniecionego materiału w ukośne brązowo-beżowe paseczki , rękawy wiązane troczkami ok.15cm od końca rękawa,rozmiar M/L, stan bardzo dobry 5.delikatny szaliczek brudny róż,na całej długości wzorki wyszyte nitką o podobnym odcieniu, dł.ok.185cm-NIEAKTUALNE 6.perfumy Whisper podróba ( bądz też jak napisał producent-w typie)Lacoste 50ml , nowe-NIEAKTUALNE 7.pasek z jesienno-zimowej kolekcji reserved wyszywany koralikami i cekinkami w kolorze wrzosowym na czarnym aksamicie,dł.części wyszywanej 74cm,szer.5,5cm,wiązany na 4 satynowe sznureczki po 2 na każdym końcu dł.sznureczków 61 cm.Pasek jest naprawdę wyjątkowy,chciałabym wymienić do na naszyjnik Avonu Halcyonhttp://www.centrum-avon.pl/kosmetyki...k_halcyon.html NIEAKTUALNE Chciałabym wymienić się na: ~`naszyjnik Halcyon Avonu lub podobny ~`kolczyki lub inną biżuterię ~`kurteczkę z kapturem na lato ~`sportową bluzę z kapturem ~`lub poprostu na coś co mi się spodoba DOKłADKA W POśCIE 17,18,24,25 NOWA DOKłADKA 3.07. W POSCIE 27,29,30 Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2007-02-02 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***otwieram szafę***rozmiar XS,S,M/L
Znajdziesz coś za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1150933535 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ryjek, podobają mi się te dwie rzeczy
5.delikatny szaliczek brudny róż,na całej długości wzorki wyszyte nitką o podobnym odcieniu, dł.ok.185cm 6.perfumy Whisper podróba ( bądz też jak napisał producent-w typie)Lacoste 50ml , nowe Wymienimy się? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zatem? ![]() Edytowane przez d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab Czas edycji: 2006-07-26 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To ja proponuję wymianę na baśniowe i słodki miód
![]() Zgadzasz się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj, nie dalabys rady zrobic zdjecia: 7.pasek z jesienno-zimowej kolekcji reserved wyszywany koralikami i cekinkami w kolorze wrzosowym na czarnym tle , niestety nie mam teraz zdjęcia,jest nowy ,nie używany ? Ciekawa jestem jak wyglada...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
przeglądałam twój wątek jednak nic dla siebie nie znalazłam
zdjęcie paska zamieszczę jak tylko będę miała możliwość jest naprawdę śliczny i chciałabym wymienić go na coś naprawdę wyjątkowego np.naszyjnik Halcyon Avonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
DOKłADKA
1.bluzka Zara w stylu japońskim,kolor blady róż,motywy kwitnącej wisni,wycięta na ramionach,pod szyją stójka,rozmiar S,stan bardzo dobry,miałam ją na sobie pare razy,ma wycięte metki NIEAKTUALNA 2.koszulka bawełniana Zara z krótkim rękawkiem,kolor soczysta zieleń, rozmiar S, stan bardzo dobry,nie jest rozciągnięta 3.koszulka bawełniana Zara bez rękawków, kolor pomarańczowy ceglasty,rozmiar S,stan bardzo dobry,nie jest rozciągnieta Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2009-12-31 o 05:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
DOKłADKA c.d.
4.spodnica kolor piaskowy dł.59 cm, z rozcięciem z przodu 31 cm,z przodu również suwak,po bokach imitacja kieszonek,ozdobny rzemyk przeciągnięty przez 4 szlufki,materiał gruba,sztywna bawełna , rozmiar wg metki 38 ale to jest 34/36 5.biała bluzeczka odsłaniająca ramiona z marszczonego materiału,rozmiar34/36 NIEAKTUALNA Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2009-12-31 o 05:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
hej podoba mi sie ta koszula
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1150933535 moze wejdziesz do mnie ? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122458 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
chętnie przygarne numerek 7-pasek Rezerved,a skoro nie masz jeszcze fotki to moze go opisz?jak szeroki jest i jaką ma klamerke?
![]() no i czy coś wygrzebiesz u mnie za niego? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
DOKłADKA C.D.
6.koszula Quiosque jaśniutki błekit,zapinana na kwadratowe guziczki, pod szyją stojka,krótki rękawek,rozmiar 36,stan bardzo dobry 7.sweterek Camaieu niebieski ,dekold łódka,rozmiar 36,mało chodzony ale troszkę zmechacił się w praniu NIEAKTUALNE 8.bluzka Orsay z motywem skóry węża w odcieniu piaskowego beżu , bardzo ciekawy skośny dekold,rozmiar 36 Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2009-12-31 o 05:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
DOKłADKA C.D.
9. szaliczek camaieu nowy,nie noszony,w kolorze intensywnie niebieskim ze złotymi i czekoladowymi motywami,na całej długości zdobiony delikatnie koralikami i cekinkami w kolorze niebieskim oraz złotą nitką, na głównym motywie przy końcach duże złote cekinki,szaliczek wykonany metodą patchworkową,dł. 138cm,szer.19cm. Wymienię tylko na coś wyjątkowego NIEAKTUALNE 10.bransoletka firmy Brigitte bijou składa się z 10 rzędów koralików,kolory ustawione segmentami:dwa odcienie brązu i biel,srebrne wstawki,jest rozciągliwa 11.bransoletka pomarańczowa złożona z 10 sznureczków pomarańczowych,błyszczący ch,koralików,zapinana,dł. z zapieciami 19cm NIEAKTUALNE Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2009-12-31 o 05:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
NOWA DOKłADKA 3.07.
klapeczki CCC rozmiar 39, długość wkładki 25 cm, wysokość obcasa ok.6cm nie zniszczone, chodziłam w nich parę razy eleganckie sandałki z satyny rozmiar 37,długość wkładki 23,5 cm wysokość obcasa ok.8cm nie zniszczone, chodziłam w nich parę razy NIEAKTUALNE Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2009-12-31 o 05:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
hej
![]() mi sie u Ciebie podoba: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1151163354 - prosze o wymiary http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1151162116 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1151165706 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1151165706 ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wymiary zielonej koszulki Zary
dł.50cm szer.pod pachami 38cm szer.ramion od rękawka do rękawka 31 cm ````````````````````````` ````````````````````````` ```````````````` ````````````````````````` ````````````````````````` ```````````````` NOWA DOKłADKA 03.07 sweterek colloseum rozmiar S/M,kolor jasny beżowy,przy dekoldzie i na końcu rękawów przeplatane sznureczki,stan bardzo dobry koszulka w stylu marynarskim biała w niebieski cienkie paseczki (na zdjęciu wygląda trochę na ecri ale w rzeczywistości jest biała),rozmiar S/M,bardzo dobry gatunkowo materiał,stan bardzo dobry bluzka ravel rozmiar S,szara,rękawki 3/4 białe,z przodu napisy w kolorze blado-niebieskim bardzo mało używana,praktycznie nowa sweterek tuba kolor biały,długość 35cm, szerokość u góry 34cm--> naciąga się do ok.43-45cm dzięki wszytej gumce szerokość na dole 30 cm dopasowuje się do ciała spódniczka troll długość 36cm szerokość 100cm-->okręca się ją wokół bioder i zawiązuje Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2009-12-31 o 05:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
NOWA DOKłADKA 03.07.
spodnie americanos sztruksy,rurki,zapinane na guziki rozmiar 27/32 kolor szary stan bardzo dobry Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2009-12-31 o 05:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.