|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
ORIFLAME - katalog 9/2008
Witam! Właśnie dostałam nowy katalog z Ori.
Spodobało mi się kilka rzeczy: - woda toaletowa Pop Glam Glossy Pink - Nabłyszczająca pomadka Pop Glam - Waniliowy balsam do ciała Pop Glam - Maseczka do suchych stóp (nr.13162) Jak wiadomo, co jakis czas organizowane są pokazy/szkolenia kosmetyczne, na których konsultantki(i nie tylko) mogą wypróbować produkty, które ukażą się w kolejnych katalogach. Ja niesety nie miałam takiej okazji, więc kieruję pytanie do Was - warto kupić wymienione przeze mnie produkty? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: ORIFLAME - katalog 9/2008
No czesc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki za odpowiedź
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mają one bardzo ładny i dość trwały zakup ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to na pewno kupię maseczkę do stóp i wodę toaletową. A co z tym balsamem? ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem przekonana, czy istnieje potrzeba zakładania nowego wątku z takim pytaniem. Jestem nawet pewna, że nie powinien on powstać. Na forum plotkowym istnieje obszerny wątek na temat Oriflame.
Co do Twojego pytania, to ja wypowiem się na temat wód. Testowałam z próbek oba zapachy. Nie są zbyt ciekawe. W porównaniu z Fire i Ice wypadają bladziutko. Zapach z próbki utrzymywał się krótko. Same zapachy jakieś takie drażniące, pachną zupełnie inaczej niż na kartkach perfumowanych w katalogu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.