|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() dlaczego tak jest ????
dlaczego tak jest , że osoba którą tak bardzo kocham , tak bardzo mnie rani , dlaczego życie nie może być piękne , dlaczego ciągle się niezgadzamy , dlaczego te ciągłe pretensje i niezadowlenie dlaczego ??????????? czy ktoś może mi na te pytania odpowiedzieć dlaczego , dlaczego to wszystko traci sens ,a kiedyś było tak pięknie dlaczego te chwile nie chcą wrócić , a właściwie wracają , ale tylko we wspomnieniach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dlaczego tak jest ????
ja tez mam czasem żal że mój chłopak nie zachowuje sie tak, jakbym tego chciała... Zuzko; nie napisałas zadnych szczególów... moze powinniscie ze soba szczerze pogadac o swoich oczekiwanaich wobec siebie? porozmawiajcie czemu wszsytko się zmienilo, czy tak musi byc nadal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Uff
Każdy z nas by chciał żeby życie było piękne, usłane różami, bez bólu, bez cierpienia, bez niedomówień ... to tylko marzenia . Pozatym, świat byłby trochę za nudny jak dla niektórych ... Ja też byłam z wziązku z osobą, którą kochałam, lecz ona ciągle mnie raniła ..., ale zakończyłam ten rozdział w życiu i teraz jestem szczęśliwa bez niego. Spróbuj od nowa, troche cierpienia przyda sie każdemu z nas, by potem mógł docenić to co ma i cieszyc sie tym.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Trudne pytania na które odpowiedź musisz znaleśc sama.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
najgorsze jest to , że sama się zastanawiam czy warto dalej to ciągnąć , bo po co ? , ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie życia bez niego i co tu począść ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Szczerze z nim porozmawiaj o tym zapytaj sie dlaczego w waszym zwiazku sie popsulo a jesli po tej rozmowie nic sie nie z mieni rozstalabym sie choc wiem ze nie bedzie to dla ciebie latwe ale po co sie meczyc napewno znajdziesz chlopaka z kktorym bedziesz sie dogadywac i bedzie ci z nim dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli sama nie potrafisz odpowiedzieć sobie na te pytania - nikt Ci raczej nie pomoże.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dlatego tak jest, że jakby tak nie było, to nie potrafiłabyś docenić piękna tego uczucia, tego, że ono istnieje. Czy gdyby było sielankowo, doceniłabyś te wcześniejsze piękne chwile? Zakładam, że wtedy pisałabyś, że robi się monotonnie. Wiem coś o tym
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Niestety
Life is brutal ![]() Po czasie sama znajdziesz odpowiedzi na pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.