| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-01-27, 23:21 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-11 
				 |   Dla studentów w trakcie sesji:P

http://ministrona.pl/pi/kalkulator.xls S.E.S.J.A. - Systematyczna Eliminacja Słabych Jednostek Akademickich:P Odwala mi już od tej sesji, a jeszcze 2 examy przede mną  Jak tam z Wami, co??   
				__________________ Edytowane przez Fifty50 Czas edycji: 2007-01-27 o 23:58 | 
|     |   | 
|  2007-01-27, 23:27 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Dla studentów w trakcie sesji:P

Heheh ja nie jestem studentką, ale odwala Ci tzn.? Bo moja siostra jak ma egzaminy to zawsze takiej głupawy dostaje ze nie moge z nia wytrzymać   Może nie tylko ona tak ma   | 
|     |   | 
|  2007-01-27, 23:31 | #3 | 
				 |  Dot.: Dla studentów w trakcie sesji:P 

Odwala mi kompletnie:P W sensie mam już dość i momentami czuję się jak naćpany po sesyjce z historią gospodarczą czy makroekonomią:P O matmie i prawie nie wspominam;P Jeszcze trochę to mi białe króliczki zaczną po biurku biegać;D Jak zdam tę sesję to będę jak Neo z Matrixa po budynkach skakać:P Z radości oczywiście   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2007-01-27, 23:47 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

hehehe   ja juz mam za soba 5 egzaminow i 15 zaliczen, wiec juz wiecej za mna niz przed  jeszcze tylko 2 egzaminy w tym tygodniu i koniec (nie licze eksternistycznych zaraz po sesji, bo to banaly  ) w srode wieczorem ide swietowac (mam nadzieje, ze juz nic nie zdaze spieprzyc i bedzie co swietowac  ) | 
|     |   | 
|  2007-01-27, 23:56 | #5 | 
				 |  Dot.: Dla studentów w trakcie sesji:P 

Apropo świętowania: po ostatnim kombo złożonym z makroekonomii i matematyki w jednym dniu (sic!) świętowałem tak, że 3 dni do siebie dochodziłem:P Następnego dnia po świętowaniu miałem kolokwium z informatyki, o którym zapomniałem i pojechałem jeszcze "lekko zawiany" (tj. bardziej mocno niż lekko) ale zaliczyłem na 4, pomimo trudności z opanowaniem myszy i wyjątkowo skomplikowanym trafieniu w przycisk "start", żeby otworzyć odpoweidni programik:P O czytaniu poleceń do zadania nie było nawet mowy   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2007-01-28, 00:02 | #6 | |
				 | 

Cytat: 
  nawet na jeden. bo wracam z jednego egzaminu i szybko ucze sie na nastepny... ale po sesji sobie odbije. byle do srody   | |
|     |   | 
|  2007-01-28, 10:05 | #7 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
    A co ty Lain studiujesz, że masz tyle examów? ja tam miałam 3 i nie śpie, a przysypiam tylko od miesiąca  A Exel świetny! Ide się uczyć bo mnie już rektor ma na muszce... 
				__________________   Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny. Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-01-28, 10:29 | #8 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2007-01-28, 16:43 | #9 | 
| Raczkowanie | 

Witajcie syudenciaki! Mi jeszcze jeden został(resztę udało mi się zaliczyć przed sesją i były to "0"),ale mam go za tydzień,więc jeszcze nie czas na naukę.Pozdrawiam.   | 
|     |   | 
|  2007-01-28, 16:45 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

przede mna dwa jeszcze :/ ale nie wiem czy poprzednie zdalam , wiec .... niekumacja!  ..help?   
				__________________ "Hello, I'm Edward Cullen"  | 
|     |   | 
|  2007-01-28, 16:45 | #11 | 
| Zadomowienie | 

a ja się czuję przyzwyczajona do sesji,a raczej nigdy nie czuję,że ją mam,przynajmniej nie w zimowym semestrze  u mnie cały rok to jak jedna wielka sesja...... 
				__________________ Przyjmę wszystko. Tylko pokaż mi sens.  | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-01-28, 16:52 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

tzn no u mnie tez   kolo za kolem itd, czasami nawet zaliczenia sa trudniejsze niz egzamin  ale obecnie mam same dupne przedmioty na egzaminach i mozna sie zalamac :/ nu to wracam do "nauki"   
				__________________ "Hello, I'm Edward Cullen"  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.