|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Arabian Glow - mazidełko
Mam do wymiany żelo-kremik brązująco-rozświetlający Avon Arabian Glow. Nowy, raz użyty, nie podpasił mi, ja się nie brązuję a dostałam od znajomej.
Wymienię na coś w podobnym temacie czyli rozświetlacz, może być w kremie, może być w pudrze, może być jakaś rozświetlająca baza, czy coś do policzków. Jestem otwarta na propozycje. Warunek jest taki, aby to było białe tzn. dla bladziocha, żadnych brązów. Czekam na propozucje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Arabian Glow - mazidełko
Witaj czikus, zerknij do mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=139509 Edytowane przez rachelka Czas edycji: 2006-08-24 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niby Avon mówi, że to jest na całą twarz. Ja powiem, że błyszczy mocno więc na dzień lepiej na policzki, powieki, aby uniknąć efektu totalnej błyskotki. Smarowanie większych obszarów ciała (na ramionach i dekolcie mojej znajomej ładnie wygląda) to raczej na wieczór. Połysk jest transparentny, ale rzeczywiście brązowi całkiem ładnie.W pierwszym momencie się lepi, ale szybko wysycha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hej czikus znalazłas cosik u mnie? A ten arabian jest rewelacyjny, mam już 3, ale końcówke, dlatego zależy mi na wymiance.
Edytowane przez rachelka Czas edycji: 2006-08-24 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No to jak tam Emi z tym wyluzowanym mazidłem?
Poza tym czy ktoś ma jakieś inne propozycje? Szkoda, żeby ten kremik marnował się u mnie w szufladzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.