|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Muzyka na osiemnastke - jestem w kropce!
Witajcie!
W sobote robie osiemnastke i musze nagrac kilka plytek z muzyka na okolo 7 godzin. I pomysly mi sie juz pokonczyly, a ze zadko kiedy chadzam na imprezy to nie orientuje sie czego sie na takowych slucha i przy czym najlepiej sie ludzie bawia. Bylabym bardzo wdzieczna gdybyscie podaly mi jakies tytuly piosenek krolujacych teraz na imprezach lub starych ale zawsze bawiacych towarzystwo. Mam nadzieje ze mi pomozecie. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Muzyka na osiemnastke - jestem w kropce!
Cytat:
Po drugie, 7 godzin to długo i nawet nie zauważą, jak powtórzy się jakiś utwór, szczególnie jakiś hicior Więc śmiało możesz je powtarzać a to skróci czas.Po trzecie, przeglądnij forum Kultura, świta mi że był wątek o muzyce na imprezę |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ahh te osiemnastki
Właśnie teraz wszystcy moi znajomi robią osiemnastki więc postaram się pomóc![]() Powinnaś ponagrywać te wszystkie najnowsze hity (nie wiem posłuchaj w radiu jakieś listy przebojów, czy obejrzyj na Vivie czy Mtv), pare piosenek typowo tanecznych jak house, trance, jakieś remiksy, disco-polo (przy tym zawsze ludzie się bawią, zwłaszcza po paru toastach Konkretnych tytułów Ci nie podam bo dużo by tego było, a poza tym nie znam dokładnie gustów muzycznych Twoich i Twoich znajonmych Najlepiej własnie zrobić taki miks totalny, przynajmniej ja tak myślę, bo własnie takie imprezy są najlepsze i każdy coś dla siebie znajdzieMam nadzieję, że chociaż odrobinkę pomogłam
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
wejdź na stronę Radia Eska np.albo RMF Maxxx, tam w listach przebojów masz spis utworów na czasie
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Zalezy w czym gustujesz
![]() DJ zawsze na imprezach na pocztaku puszczaja cos lekkiego co raczej wszystkim na rozkrecenie imprezy a potem to juz kazdy bawi sie przy tym co puszczaja ![]() Np: Jezeli ma byc to impreza w klimatach techno to na poczatek mozna puscic house lub lekkie techno najlepiej z wokalem a pozniej kiedy impreza sie rozkreci mozesz przejsc do czegos mocniejszego.
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ja polecam wszelkie piosenki disco-polo
Przy nich impreza zawsze sie rozkręca Oczywiście nie cały czas bo ile można słuchać czegoś takiego...
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego stare przeboje, twisty i rock'n'rolle
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
O taaak! Stare przeboje- kocham to
![]() Wszyscy znają, wiec wszyscy zazwyczaj ruszaja do tanca. Z tego co zauwazyłam, to najlepsza impreza zaczyna się, gdy ktoś dal żartu puszcza... Kaczuchy! co to się wtedy dzieje
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
O ja mam parę tytułów!
1.The Swinging Blue Jeans - Hippy Hippy Shake 2. Gettin' In The Mood 3.Little Richard-Long Tally Sally 5.Beatles - She Loves You 6.Chubby Checker - Lets Twist Again Here 7.Chuck Barry-Roll Over Bethoven 8.Dion & The Belmonts - I Wonder Why 9.Friends.I'll.Be.There.F or.You.(Rembrandts) - z serialu przyjaciele 10.Gloria Estefan - Conga 11.Pete Seeger & Arlo Gutherie - If I Had A Hammer - uwielbiam ![]() 12.Prince - The Most Beautiful Girl In The World - wolniejszy kawałek 13.The Beatles - Twist And Shout 14.Brain Adams feat. Mel C - Baby when your gone - tez wolniejsze 15.Roy Orbison - Pretty Woman
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze ja dodam coś od siebie
![]() Chuck Berry - Johnny B. Goode Dire Straits - Walk of life Elvis Presley - A little less conversation (dobre jest też w remixie JXL )Fishbone- Jamaican Ska HipTeens don`t wear blue jeans - Frank Popp Ensemble cały repertuar Chubby'ego Checkera - czyli twisty ![]() i szlagier: Let's twist again
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Szybsza wersja jednej z piosenek proponowanych przez PatrycjeP (Roll over Beethoven)
http://styczen.wrzuta.pl/audio/byQag...beethoven_jive |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Chuck Berry wygrywa
a choreografia...![]() http://pl.youtube.com/watch?v=8N5YdVst2y8
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam stawiam na " straciłas cnote"
jest głupia ale wszyscy na tym szaleja...a jeszcze po 18-wych %
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
wejdz na strone mtv i vivy-tam moze znajdziesz tytuly najswiezzszych hitow
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Wrzucam parę tytułów disco polo- ściągnęłam z jakiejś stronki i wielu nie znam.
akcent-dziewczyno z klubu disco akcent-pragnienie miłości akcent-tabu tibu akcent-zegnaj mała bayer full-moja mała blondyneczko ........-bo ja tanczyc chce boys wstawaj i walcz bum-kanikuly clasic-nie chce więcej cliver-chodz kochanie cliver-najarana anka boys-agnieszka boys-łobuz classic-obejmij mnie classic-moja dziewczyna skaner-pociag do gwiazd bobi-szesnascie lat boys-ostatni dzien ostatnia noc russian boys-dabu dibu daj toples-płyniesz w moich zyłach weekend-jesteś playboyem boys-swoboda toples-nie buj sie kochać toples-ewa odeszła toples-mlodość przeminie skalar-w tę noc skalar-zakochajmy sie skaner-w kołobrzegu time-hej listonoszu toples-karolina Akcent - Gwiazda Weekend - Playboy Mig - Co ty mi dasz Weekend-I need you Maxel-lekcja miłości Weekend-sobota Weekend-za miłość mą Toples-tęsknie Weekend-usta Łukash-odgadnij moje sny Toples-bede twój "Powiedz czemu" Bobi- "Szesnaście lat" Toples "Będe twój" Toples "Kiedy Ciebie nie ma" Boys "Ty jesteś blisko mnie" Łukasz "Chciałbym Ci powiedzieć" "Ciało twoje na jedną noc..." Akcent "Pragnienie miłośći" Agata Werner "Najczulej" D Bomb "Koniec" Diadem "Miałaś co chciałąś" Boys "Łobuz" Boys " Jesteś moim spełnieniem" Easy Land "Mała Lady" Q-Bass & Dj Brush - "Impreza" |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Hmm najlepsz amuza na imprezki to oczywiscie techno
Mozesz sobie pościągać jakieś fajne techno i remixy ,ale też pościągaj najnowsze modne piosenki np. -Nelly Furtado & Timbaland- Give to me -Rihanna-Umbrella ITD. Możesz tez wybrac pare wolnych piosenek oczywiście Aha proponuję pioseneczki Cascady sa swietne do słuchania i na imprezkę Przy nich mozna sie super bawić .
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
magda_madzia - miłej zabawy Ci życzę!!
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
JA osobiście nie lubię, kieyd na imprezie jest dużo techno- fajnie to się bawi przy tym, ale tylko przez kilka piosenek- potem staje sie męczące
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
witam! wlasnie szykuje muzyke na swoja 18-tke. jak wiadomo lato, czas fajnych imprez.. moze pamietacie jakies fajne piosenki, przy ktorych mozna sie fajnie bawic?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Przeczytaj wątek ;P
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
juz przeczytalam i czesc sie sciaga.. tak samo jak muzyka z list przebojow mtv.. ale chodzi mi o taka teraz na topie, z TYCH wakacji, a nie okresu przed nimi.. gdybym watku nie przeczytala to bym nie prosila o wiecej..
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Napisałaś "czy pamietacie" więc nie domyśliłam sie, ze chodzi o nowe piosenki
![]() http://www.eska.pl/ Tu mozesz znaleźć tytuly nowych piosenek- przy niektórych sie można nieźle wybawić Wejdź tez na pierwszą lepszą listę przebojówEDIT Słuchamteraz Akcent "Kylie" Świetna piosenka do zabawy!
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
sie nie zrozumialysmy.. do tego apmietacie byl czesniej wstep o lecie i imprezach.. za pomysl z radiem dziekuje.. i piosenke zaraz zassam
dziekuje
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co
jak tam- dużo już ściągnęłas?
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
"Wyginam śmiało ciało" z Madagaskaru.
Byłam ostatnio na imprezie (co prawda nie 18-ce ;P) i był szał przy tym na parkiecie
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie o tym zapomnialam, dzieki Darin
![]() a mam juz 293 i jeszcze wiecej leci ( troche juz tez usunelam, bo mi sie nie podobaly.. sciagam wszystko poleconego wykonawcy:P) |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Ja stawiam na mieszanke: przeboje z wakcji, stare przeboje i doczywiscie disco-polo
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze discopolo jakies musze posciagac.. a co polecacie? sasiadka, jestes szalona, stracilas cnote i...?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

Więc śmiało możesz je powtarzać a to skróci czas.
Właśnie teraz wszystcy moi znajomi robią osiemnastki więc postaram się pomóc
Konkretnych tytułów Ci nie podam bo dużo by tego było, a poza tym nie znam dokładnie gustów muzycznych Twoich i Twoich znajonmych
Najlepiej własnie zrobić taki miks totalny, przynajmniej ja tak myślę, bo własnie takie imprezy są najlepsze i każdy coś dla siebie znajdzie