|
|
#1 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Pink Trilogy
Trzy makijaże w różu, każdy inny
Zrobione w sobotę, w przeciągu godziny ![]() Delikatnie TWARZ- Rimmel Recover nr 103, Dermacol nr 212, sypki APC nr 1, sypki róż i.d. OCZY-cała powieka to środkowy róż z TRIO LES ROSES nr 45 Bourjois, łuk brwiowy i ruchoma powieka do załamania najjaśniejszy róż, załamanie i zewn. kącik to zgaszony fiolet z paletki Pierre Rene oraz najciemniejszy róż z TRIO BOURJOIS, linia dolnych rzęs podkreślona lekko najciemniejszym fioletem z paletki Pierre Rene wewn. kącik rozświetlony białym cieniem którym też rozjaśniłam miejsce przy górnych rzęsach, biała kredka, czarny tusz w kamieniu Celia USTA- Party Pink i Matt Suede Avonu Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 10:01 |
|
|
|
|
#2 |
|
okrutnica jakaś... |
Dot.: Pink Trilogy
Mocniejsze oczy
TWARZ- dermacol nr 213, sypki nr 2 APC, ziemia egipska, róż z paletki Pupy OCZY-cała powieka to środkowy róż z TRIO LES ROSES nr 45 Bourjois, łuk brwiowy i ruchoma powieka do załamania najjaśniejszy róż, załamanie i zewn. kącik (szczególnie) to prasowany ciemnobrązowy cień IB nr 43, załamanie lekko pociągnięte najciemniejszym różem z TRIO BOURJOIS, wewn. kącik rozświetlony białym cieniem, biała kredka, czarny tusz w kamieniu Celia, brwi to ciemnobrązowy prasowany cień IB USTA- bazarkowa szminka w kolorze stonowanego różo-beżu pociągnięta błyszczykiem Pierre Arthes nr 14 Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 10:04 |
|
|
|
|
#3 |
|
okrutnica jakaś... |
Mocny róż z fioletem
TWARZ- podkład Dermablend Vichy, sypki APC nr 2 , ziemia egipska, róż z palety Pupy OCZY- cała powieka to jasny beż IB nr 15, zaczynając od zewnątrz jest czarny cień APC nr 20-prasowany granat IB-ciemny fiolet z paletki Vision-mocny zimny róż prasowany IB, czarny eyeliner, łuk brwiowy rozjaśniony najjaśniejszym różem z TRIO BOURJOIS, wewn. kącik oraz tuż pod brwiami znajduje się biały cień, na dole mamy zaczynając od zewnątrz: ciemny fiolet z paletki Vision oraz granat IB, czarny khol, czarny tusz w kamieniu Celia nałożony pięciokrotnie dlatego wydają się nieco....posklejane ![]() USTA- błyszczyk Wibo w odcieniu dość mocnego różu Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 10:08 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne wszystkie, choć 2 i 3 najbardziej mi się podobają. 2 za wspaniałe wycieniowanie oczka i znakomitą jak zawsze technikę, poza tym akurat odp. na lato. 3 za kolory, fiolety w Twoim wykonaniu zawsze mnie powalają
![]() EDIT: Jestem pierwsza - po raz pierwszy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsza?? Zauważyłam, że wszystkie czekałyśmy z niecierpliwością, aż otworzysz wątek.Jak zwykle nie zawiodłam się, uwag żadnych
. Aguniu rewelacyjnie od delikatniutkiej kobietki po drapieżną kotkę. to lubię. Ślicznie!!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
cuuuudnie
wszystkie podobaja mi sie pierwszy swiezynka taki czysty makijaz super drugi tajemniczy piekne cieniowanie na czarnym tle Twoja buzia wyglada porazajaco a trzeci makijaz jak z reklamy chyba Hypnose perfumu tego fioletowego...nic tylko zapisywac na dysku i cwiczyc cwiczyc jak sie sprawuje celia ? w kamieniu jestes zadowolona ? jak obserwuje Twoje mejkapy zaczynam sie coraz bardziej przekonywac do ziemi egipskiej hmmm chyba warto co ?? Pozdrawiam cieplo i czekam na obiecane makijaze w okularkach buziaki
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubię różne odcienie różu na powiekach, ale zwykle nie miałam pomysłów, by makijaż trochę urozmaicić... A tu proszę: piękne trzy makijaże z różem
Aguś, jesteś mistrzynią makijażu po prostu! O razu zakochałam się w 'mocnym różu z fioletem', ale podobają mi się wszystkie trzy I zrobiłaś je w godzinę? Ja tyle to bym nad jednym [okiem ] siedziała ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Piękniaście wyszedl trzeci
![]() ps. wyczytalam w jednym z watkow na kosmetyczce bodajze, o Twoim sposobie na niemile niespodzianki z plynem z lopaniu, zakupilam taki, tylko mam pytanie: popijasz go czy przecierasz buzke? |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo ślicznie
Ten ostatni najładniejszy ![]()
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś
![]() Pierwszy najmniej mi się podoba - co nie znaczy że wcale. To taki makijaż z seri: jest ale go nie widać ![]() To niewątpliwie wielka sztuka tak sie umalować, tobie to wyszło bardzo ładnie, ale wolę Ciebie w czymś mocniejszym, takim jak......... - drugi i trzeci - z przyjemnością oglądam Musze ci powiedzieć że trzeci makijaż robi na mnie niesamowite wrażenie, dawno nic mi się nie podobało tak bardzo jak ten makijaż.Za to w każdym z trzech makijaży podobają mi się usta są piękne
|
|
|
#12 |
|
Mod-Śnieżynka
|
Bardzo podoba mi się drugi makijaż, jest przepiękny
.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Super cieniowanie, wszytskie 3 są świetne, ale najbardziej podoba mi się chyba drugi
Świetnie, profesjonalnie zrobione, i już nie wiem aż co powiedzieć. Chyba jednak Sweet Doll bardziej mi się podobał
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Piękniaście wyszedł drugi! Normalne cudo! Pierwszy jest dla ciebie za spokojny, a znowóż trzeci ... jest fioletowy... ja nie nawidzę fioletu i dlatego mi się nie podoba.
Alarmowy Fundusz Nadziei Na Życie ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Ogólnoświatowa akcja "Zwierzęta są dla mnie ważne" - podpisz petycję http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27407 |
|
|
|
|
#15 |
|
okrutnica jakaś... |
Luna83
aga_xy o taki efekt właśnie mi chodziło. Chciałam zobrazować makijażem poszczególne przemiany jednej osobygryzaczek, tusz mile mnie zaskakuje, świetnie rozdziela rzęsy (jak żaden inny) nieźle wydłuża. Czerń jest taka głęboka i błyszcząca. Jesli chodzi o ziemię to bardzo przydatny kosmetyk zwłaszcza latem. O makijażach z okularami pamiętam, jeszcze 6 dni i mam urop ![]() Anusiu, jakbyś miała nad sobą męża wiszącego i poganiającego (mieliśmy gdzieś wychodzić) to zrobiłabyś je równie szybko dał mi łaskawie godzinę na makijaże i zdjęciaryba82, generalnie w cieniowaniu pilnuję by barwy za bardzo się nie przenikały zwłaszcza gdy pochodzą z różnych grup kolorstycznych, tak by nie wyszedł efekt brudej ściery. Rozcieram tylko granice i potem jeszcze wzmacniam dany kolor aplikując go na środek omijając delikatniejsze i roztarte brzegi. Sok z łopianu jest do picia dawkowanie jest podane na opakowaniu Sathi a mnie właśnie najbardziej przypadł do gustu ten leciutki, świeży.Usta ciężko realnie przedstawiać na zdjęciach lee_monka cieszę się że pozostajesz wierną fanką Sweet Doll Ki$ses ja zaś kocham takie no make-upy jak nr 1 ![]() *Basia*, isa-dziękuję
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Ależ ten mocny róż z fioletem jest imponujący!
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo podoba mi się druga wersja. Trzeci- posklejane rzęsy dyskwalifikują go u mnie. Może tusz był za wodnisty?Delikatny różyk też mi się podoba, ale zaakcentowałabym jeszcze leciutko dolną powiekę- ty sobie na to możesz pozwolić
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
A mni epodobają sie wszystkie trzy.
Pięknie wycieniowane oczka. Ślicznie wygladasz |
|
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętam, jak szykowałam się na imprezę z chłopakiem i miałam na makijaż niewiele czasu... I z racji pośpiechu skończyło się na lekkim brązie i kreseczce Dlatego podziwiam Cię Aguś, podziwiam
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
jak zwykle pieknie
. nie moge sie napatrzec .
|
|
|
|
|
#22 |
|
okrutnica jakaś... |
karo-la
tusz był dobrej konsystencji ale miałam mało czasu ,niestety przy tuszach w kamieniu trzeba go mieć pod dostatkiem. Ponieważ był to ostatni makijaż to spieszyłam się najbardziej. Ale tak tragicznie nie są posklejane, przynajmniej w realu nie były na pewno mniej niż tradycyjnym tuszem, zwłaszcza że mam tu chyba z 5 warstw dzięki za komentarz AaniaA, mamaNiu, Sylwia-pięknie Wam dziękuję |
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
aguś pięknie !
A rzęsiska jakie długie masz! Lecę po ten tusz w kamieniu |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Nr 1 i 2 to moi faworyci
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Najbardziej podoba mi się 2 makijaż - przepiękny
, potem 3 a na końcu 1.
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo mi się podoba - zgadzam się z isą
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
ehh...raz bardziej trafiasz w moje gusta,raz mniej ale jednego nigdy nie moge Ci odmówic - niesamowitej precyzji! wszystkie 3 są idealnie wykonane
i Ty w nich idealnie wyglądasz jak dla mnie oczywiście nr 2 i 3 wygrywają aha, i powiem Ci, że zmieniasz moje nastawienie do różu na powiekach - na pozytywne jak najbardziej !
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Drugi - rewelacja
!Pozostałe tyż ładne, ale dla mnie 1. za bardzo delikatny, a w 3. nie podoba mi się ten dający po oczach fiolet (choć lubię mocne makijaże). Ale to kwestia gusu - każdy lubi inne kolory, bo technika wszystkich jak zawsze niezwykle staranna i precyzyjna |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne te różowe propozycje
![]() Najbardziej podboa mi sie drugi makijaz a zwłaszcza pieknie wyciągnięty ciemny cień w zewnętrznym kąciku.Pierwszy jest fajny, taki eteryczny, makijąz niewidka ![]() W trzecim cos mi szwankuje Tzn przy zamkniętych oczach jest ślicznie, jednak przy otwartych jakoś nie pasujemi za bardzo
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

Zrobione w sobotę, w przeciągu godziny 

dlatego wydają się nieco....posklejane ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ja tyle to bym nad jednym [okiem
] siedziała 

MIŁEGO DNIA 

na pewno mniej niż tradycyjnym tuszem, zwłaszcza że mam tu chyba z 5 warstw