![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() Pink Trilogy
Trzy makijaże w różu, każdy inny
![]() ![]() Delikatnie TWARZ- Rimmel Recover nr 103, Dermacol nr 212, sypki APC nr 1, sypki róż i.d. OCZY-cała powieka to środkowy róż z TRIO LES ROSES nr 45 Bourjois, łuk brwiowy i ruchoma powieka do załamania najjaśniejszy róż, załamanie i zewn. kącik to zgaszony fiolet z paletki Pierre Rene oraz najciemniejszy róż z TRIO BOURJOIS, linia dolnych rzęs podkreślona lekko najciemniejszym fioletem z paletki Pierre Rene wewn. kącik rozświetlony białym cieniem którym też rozjaśniłam miejsce przy górnych rzęsach, biała kredka, czarny tusz w kamieniu Celia USTA- Party Pink i Matt Suede Avonu Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okrutnica jakaś... |
Dot.: Pink Trilogy
Mocniejsze oczy
TWARZ- dermacol nr 213, sypki nr 2 APC, ziemia egipska, róż z paletki Pupy OCZY-cała powieka to środkowy róż z TRIO LES ROSES nr 45 Bourjois, łuk brwiowy i ruchoma powieka do załamania najjaśniejszy róż, załamanie i zewn. kącik (szczególnie) to prasowany ciemnobrązowy cień IB nr 43, załamanie lekko pociągnięte najciemniejszym różem z TRIO BOURJOIS, wewn. kącik rozświetlony białym cieniem, biała kredka, czarny tusz w kamieniu Celia, brwi to ciemnobrązowy prasowany cień IB USTA- bazarkowa szminka w kolorze stonowanego różo-beżu pociągnięta błyszczykiem Pierre Arthes nr 14 Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okrutnica jakaś... |
Mocny róż z fioletem
TWARZ- podkład Dermablend Vichy, sypki APC nr 2 , ziemia egipska, róż z palety Pupy OCZY- cała powieka to jasny beż IB nr 15, zaczynając od zewnątrz jest czarny cień APC nr 20-prasowany granat IB-ciemny fiolet z paletki Vision-mocny zimny róż prasowany IB, czarny eyeliner, łuk brwiowy rozjaśniony najjaśniejszym różem z TRIO BOURJOIS, wewn. kącik oraz tuż pod brwiami znajduje się biały cień, na dole mamy zaczynając od zewnątrz: ciemny fiolet z paletki Vision oraz granat IB, czarny khol, czarny tusz w kamieniu Celia nałożony pięciokrotnie ![]() ![]() USTA- błyszczyk Wibo w odcieniu dość mocnego różu Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Śliczne wszystkie, choć 2 i 3 najbardziej mi się podobają. 2 za wspaniałe wycieniowanie oczka i znakomitą jak zawsze technikę, poza tym akurat odp. na lato. 3 za kolory, fiolety w Twoim wykonaniu zawsze mnie powalają
![]() EDIT: Jestem pierwsza - po raz pierwszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsza?? Zauważyłam, że wszystkie czekałyśmy z niecierpliwością, aż otworzysz wątek.Jak zwykle nie zawiodłam się, uwag żadnych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
cuuuudnie
![]() ![]() jak sie sprawuje celia ? w kamieniu jestes zadowolona ? jak obserwuje Twoje mejkapy zaczynam sie coraz bardziej przekonywac do ziemi egipskiej hmmm chyba warto co ?? Pozdrawiam cieplo i czekam na obiecane makijaze w okularkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Lubię różne odcienie różu na powiekach, ale zwykle nie miałam pomysłów, by makijaż trochę urozmaicić... A tu proszę: piękne trzy makijaże z różem
![]() Aguś, jesteś mistrzynią makijażu po prostu! ![]() O razu zakochałam się w 'mocnym różu z fioletem', ale podobają mi się wszystkie trzy ![]() I zrobiłaś je w godzinę? ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Piękniaście wyszedl trzeci
![]() ![]() ![]() ![]() ps. wyczytalam w jednym z watkow na kosmetyczce bodajze, o Twoim sposobie na niemile niespodzianki z plynem z lopaniu, zakupilam taki, tylko mam pytanie: popijasz go czy przecierasz buzke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Oooo ślicznie
![]() Ten ostatni najładniejszy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Aguś
![]() Pierwszy najmniej mi się podoba - co nie znaczy że wcale. To taki makijaż z seri: jest ale go nie widać ![]() To niewątpliwie wielka sztuka tak sie umalować, tobie to wyszło bardzo ładnie, ale wolę Ciebie w czymś mocniejszym, takim jak......... - drugi i trzeci - z przyjemnością oglądam ![]() Za to w każdym z trzech makijaży podobają mi się usta ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Mod-Śnieżynka
|
Bardzo podoba mi się drugi makijaż, jest przepiękny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Super cieniowanie, wszytskie 3 są świetne, ale najbardziej podoba mi się chyba drugi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Piękniaście wyszedł drugi! Normalne cudo! Pierwszy jest dla ciebie za spokojny, a znowóż trzeci ... jest fioletowy... ja nie nawidzę fioletu i dlatego mi się nie podoba.
Alarmowy Fundusz Nadziei Na Życie ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Ogólnoświatowa akcja "Zwierzęta są dla mnie ważne" - podpisz petycję http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27407 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
okrutnica jakaś... |
Luna83
![]() aga_xy ![]() gryzaczek, tusz mile mnie zaskakuje, świetnie rozdziela rzęsy (jak żaden inny) nieźle wydłuża. Czerń jest taka głęboka i błyszcząca. Jesli chodzi o ziemię to bardzo przydatny kosmetyk zwłaszcza latem. O makijażach z okularami pamiętam, jeszcze 6 dni i mam urop ![]() Anusiu, jakbyś miała nad sobą męża wiszącego i poganiającego (mieliśmy gdzieś wychodzić) to zrobiłabyś je równie szybko ![]() ryba82, generalnie w cieniowaniu pilnuję by barwy za bardzo się nie przenikały zwłaszcza gdy pochodzą z różnych grup kolorstycznych, tak by nie wyszedł efekt brudej ściery. Rozcieram tylko granice i potem jeszcze wzmacniam dany kolor aplikując go na środek omijając delikatniejsze i roztarte brzegi. Sok z łopianu jest do picia ![]() ![]() Sathi ![]() Usta ciężko realnie przedstawiać na zdjęciach ![]() lee_monka ![]() ![]() Ki$ses ![]() ![]() *Basia*, isa-dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Ależ ten mocny róż z fioletem jest imponujący!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo podoba mi się druga wersja. Trzeci- posklejane rzęsy dyskwalifikują go u mnie. Może tusz był za wodnisty?Delikatny różyk też mi się podoba, ale zaakcentowałabym jeszcze leciutko dolną powiekę- ty sobie na to możesz pozwolić
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
A mni epodobają sie wszystkie trzy.
Pięknie wycieniowane oczka. ![]() ![]() Ślicznie wygladasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego podziwiam Cię Aguś, podziwiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
jak zwykle pieknie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
okrutnica jakaś... |
karo-la
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AaniaA, mamaNiu, Sylwia-pięknie Wam dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
aguś pięknie !
A rzęsiska jakie długie masz! Lecę po ten tusz w kamieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nr 1 i 2 to moi faworyci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Najbardziej podoba mi się 2 makijaż - przepiękny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo mi się podoba - zgadzam się z isą ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
ehh...raz bardziej trafiasz w moje gusta,raz mniej ale jednego nigdy nie moge Ci odmówic - niesamowitej precyzji! wszystkie 3 są idealnie wykonane
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Drugi - rewelacja
![]() ![]() ![]() Pozostałe tyż ładne, ale dla mnie 1. za bardzo delikatny, a w 3. nie podoba mi się ten dający po oczach fiolet ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ładne te różowe propozycje
![]() Najbardziej podboa mi sie drugi makijaz ![]() Pierwszy jest fajny, taki eteryczny, makijąz niewidka ![]() W trzecim cos mi szwankuje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.