|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dieta...
Hey
Nie wiem, czy powinnam to tutaj pisac, i czy to wogole mi cos da... ale sama juz nie wiem co mam robic.. Mam 16 lat. odchudzac zaczelam sie rok temu... wiem ze zle zrobilam, ze wogole zaczelam ale czasu niestety sie nie cofnie.. Zaczelo sie od tego ze postanowilam ze zaczne sie odchudzac zeby we wakacje fajnie wygladac na basenie, no i swoja diete zaczelam jakos od wrzesnia czy pazdziernika, nie jadlam sniadania bo wsumie nie mialm czasu, ogolem jadlammniej wiem ze schudlam... (zlesie wtedy czulam,nie mialm nanic sily, bole glowy itp.. ) potem sytuacja wygladala tak ze raz mialm ta swoja wage potem wracalam do starej i tak w kolko,.. chudlam, potem jadlam znowu wazylam tyle samo... stracilam okres... mialam poczadki anoreksji, po kilku miesiacach wydawalo mi sie ze jak zjem np bulke to orazu przytyje..nie potrafilam tak normalnie jesc... alepotem wyszlam z tego zacelam normalnie jesc... nie mam ani anoreksji, ani bulinmi nigdy nie zwymiotowalam... problem polega na tym ze terazwaze duzo wiecej niz kiedys przed odchudzaniem.. nie oamietam kiedy jadlam normalnie sniadanie obiad kolacje... teraz jem np bulke o godzinie 14 potem jablko o16 i to wszytsko tak do nastepnego dnia do 9... praktycznie nie jem nic waga wogole nie schodzi w dul.. czuje sie normalnie nie boli mnie glowa itd... chcialabym zaczac jesc normalnie ale gdy jem to odrazu tyje nie wiem co mam zrobic jak z tego wyjsc schudnac miec ta wymarzona wage i normalnie ejsc.. blgam o pomocnie chce juz zyc liczyc kalori..odchudzac sie, tyc znowu sie odchudzac... Jezeliktos byl lub jest w podobnej sytuacji, to proszeopomoc todlamnie bardzo wazne |
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta...
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.