|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Revlon Skinlights,J.Frieda,Biosi lk,YSL,L'Oreal,Clinique,K adus, Y.Yamamoto i
witaj
jestem chetna na OLAY Complete Care Multi-Radiance, mam: Estee Lauder Artist's Eye Pencil - kredka do oczu z gabeczka do rozcierania, kol Plum Writer - taki braz ciemny, lekko sliwkowy (min zuzycie, jeszcze nie strugana) Lancome Juicy Tubes, kol Fraise Tagada, 7ml, nowy (transparentny roz z drobinkami) Chanel, lakier do paznokci, kol Abricot Gloss (delikatna brzoskwinia), zuzycie minimalne The Body Shop, crystal balm - blyszczyk do ust, kol bezowy ze zlotymi drobinkami, w pudeleczku, raz mazniety Avon, blyszczyk do ust w pudeleczku, kol moonlit mauve, polyskliwy roz, raz mazniety Guerlain, terracotta, Tinted Day Creme koloryzujacy krem na dzien, kol 2 - opalony - jakies 30ml z 50ml Nivea Beautiful skin - krem nawilzajacy + lekki podklad - 75ml, uzyte 2x Yves Rocher, Bio Specific, Anti-Imperfections - nawilza, wygladza, zmniejsza pory, matuje - zuzyte max 3ml z 50ml Yves Rocher, Spa Energie Vegetale - żel do ociezalych nog, 150ml, nowy Rimmel, podklad Recover, kol 402 bronze, raz uzyty Yves Rocher, Yria, rozswietlajacy podklad z zielona herbata, zen-szeniem i pigmentami Softfocus, kolor 241 Beige Moyen - sredni bez - nowy Garnier skora musnieta sloncem - zuzyte 3cm Dove summer glow do normalnej i ciemnej skory - zuzyte 3cm Yves Rocher Spa Energie Vegetale, zel do ociezalych nog, poj 150ml, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Revlon Skinlights,J.Frieda,Biosi lk,YSL,L'Oreal,Clinique,K adus, Y.Yamamoto i
Hej!
Podoba mi się u Ciebie balsam The Body Shop oraz Guerlain terracota, a także błyszczyk Lancome. Na razie kremem Olay jest zainteresowana jedna wizażanka. Jeśli zrezygnuje dam Ci znać. Może znajdziesz coś jeszcze za te kosmetyki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Revlon Skinlights,J.Frieda,Biosi lk,YSL,L'Oreal,Clinique,K adus, Y.Yamamoto i inne :)
może znalazałabyś coś u mnie za Escada balsam i puder sypki Revlona Skinlights
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Revlon Skinlights,J.Frieda,Biosi lk,YSL,L'Oreal,Clinique,K adus, Y.Yamamoto i inne :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdizesz coś u mnie?odp w moim wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Dot.: Revlon Skinlights,J.Frieda,Biosi lk,YSL,L'Oreal,Clinique,K adus
witaj, chętnie wymienię się z Tobą raz jeszcze
![]() + Super Lustrous Lipgloss, błyszczyk do ust w najbardziej pożądanym odcieniu 010 Shine City (na ustach neutralny). Zużycie widoczne na zdjęciu - ok. 25-30%. + Skinlights Face Illuminator Loose Powder, puder sypki do twarzy, rozświetlajcy w odcieniu 02 Natural Light. Zgubiłam od niego pędzelek. Zużycie ok. 10-15%. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Revlon Skinlights,J.Frieda,Biosi lk,YSL,L'Oreal,Clinique,K adus
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;2760162]witaj, chętnie wymienię się z Tobą raz jeszcze
![]() + Super Lustrous Lipgloss, błyszczyk do ust w najbardziej pożądanym odcieniu 010 Shine City (na ustach neutralny). Zużycie widoczne na zdjęciu - ok. 25-30%. + Skinlights Face Illuminator Loose Powder, puder sypki do twarzy, rozświetlajcy w odcieniu 02 Natural Light. Zgubiłam od niego pędzelek. Zużycie ok. 10-15%.[/QUOTE] Hej, niestety tym razem nie znalazłam niczego dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Revlon Skinlights,J.Frieda,YSL,L 'Oreal,Clinique,K
Interesuje mnie pianka Estee. Może coś znajdziesz?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147026
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Revlon Skinlights,J.Frieda,YSL,L 'Oreal,Clinique,K
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.