POMÓŻCIE bardzo potrzebuje wspomagacza odchodzania typu tabletki itp.!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-13, 10:06   #1
klaudia101
Przyczajenie

POMÓŻCIE bardzo potrzebuje wspomagacza odchodzania typu tabletki itp.!!

witam was serdecznie
zaczełam sie odchudzac musze przez 3 miesiace zrzucić około 10-15 kg, bo inaczej wpadne w depresje już chyba, ale nie moge przestac sie opanować z jedzeniem .Potrzebuje jakiś dobrych tableke niewiem herbaty, która by mi pomagła ograniczyć jedzenie a plus intenstywne cwieczenia to mysle ze mogłby byc super efekt!!!
Błagam zaprponujcie coś skutecznego!!co wam bardzo pomoglo albo slyszeliscie ze jest super
klaudia101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 10:16   #2
201707171556
Konto usunięte

Dot.: POMÓŻCIE bardzo potrzebuje wspomagacza odchodzania typu tabletki itp.!!

Ale na czym polega Twoja niemoc opanowania jedzenia? Np. jesz za dużo słodyczy? Ponoć łykanie chromu zmniejsza na nie apetyt...
Pij duzo płynów - 1,5 - 2 litry wody niegazowanej dziennie, do tego herbate zieloną i pu-erh - to powinno pomuc.
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 10:47   #3
klaudia101
Przyczajenie

nie tu niechodzi o słodycze, tylko o zwykle jedzonko.
musze kupic jakies tabletki
Stary 2006-07-13, 18:37   #4
klaudia101
Przyczajenie

do gory!
Stary 2006-07-13, 19:03   #5
fitneska19zg
Przyczajenie

hej, napisze ci jak ja schudlam 20 kg w 3 miesiace : po pierwsze pij czerwona herbate "phu er" ale tylko ta , inne nie dawaly rezultatów a probowalam wielu, po drugie nie jedz slodyczy , mowia zeby nie pic napojow gazowanych - ja je pilam ale w ograniczonej ilosci , wiadomo ze ciezko sie tego odzwyczaic, mowia tez ze powinno sie jesc do 18 ja jadlam normalnie tzn jadlam o ktorej chcialam, ale ja jadlam bardzo malo, czerwona herbata sprawiala ze nie chcialo mi sie jesc i powiem ci ze 3 jablka dziennie mi wystarczaly , poczatki byly najgorsze aby tak malo jesc, ale po miesiacu zoladek sie skurczyl i wiecej niz 3 jblka czy np jeden obiad maly nie potrzebowl , w 3 miesiac schudlam 20 kg ale wiadomo ze pozniej skora sie robi troszke bardziej obwisla , nie to ze wisiala ale nie byla juz tak jedrna dlatego teraz zapisalam sie na silownie i ujedrniam ja i rzezbie miesnie , jesli nie chcesz sie odchudzac w sposob jaki napisalam powyzej , polecam "odzywke - lkarnityne" kosztuje ona 39 zl za 90 tabletek ktore starczaja na ok ponad miesiac i nie jest ona szkodliwa bo to naturalne odzywki to dobra odzywka i ona spala tluszcz ale nie mozesz jej brac nie chodzac na silownie albo nie cwiczac ostro w domu bo wtedy efektow duzych nie ma" jak bedziesz miala jakies pytania to pisz wiadomosc do mnie a odpowiem na pytania . pozdrawiam i zycze wiary w siebie i sily psychicznej w walce z tymi kg , buzka
fitneska19zg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 14:44   #6
piekna_mery
Raczkowanie

Cytat:
3 jablka dziennie mi wystarczaly , poczatki byly najgorsze aby tak malo jesc, ale po miesiacu zoladek sie skurczyl i wiecej niz 3 jblka czy np jeden obiad maly nie potrzebowl

jadlas 3 jablka dziennie i nic wiecej?
piekna_mery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 14:57   #7
*Elle*
Raczkowanie

fitneska19zg bez urazy ale uważam , że Twoja dieta jest / była bardzo niezdrowa , już w jakimś wątku przeczytałam ,że piłaś 10-15 kubków czerwonej herbaty
Osobiście polecam dużo wody źródlanej jako "zapychacza" ale nie katuj się i jedz zdrowo 5-6 małych posiłków a efekty będą napewno . Ćwicz regularnie( unikniesz efektu jojo) , dajesz sobie 3 miesiące a naprawdę przez ten czas można dużo zdziałać .
Co do wspomagaczy to może kup herbatkę System Slim Figura (jest o niej osobny wątek) chociaż w moim przypadku nic nie zadziałało , podobnie jak chrom.
pozdrawiam i życze wytrwałości
*Elle* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-14, 15:01   #8
pingwin2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fitneska19zg
hej, napisze ci jak ja schudlam 20 kg w 3 miesiace : po pierwsze pij czerwona herbate "phu er" ale tylko ta , inne nie dawaly rezultatów a probowalam wielu, po drugie nie jedz slodyczy , mowia zeby nie pic napojow gazowanych - ja je pilam ale w ograniczonej ilosci , wiadomo ze ciezko sie tego odzwyczaic, mowia tez ze powinno sie jesc do 18 ja jadlam normalnie tzn jadlam o ktorej chcialam, ale ja jadlam bardzo malo, czerwona herbata sprawiala ze nie chcialo mi sie jesc i powiem ci ze 3 jablka dziennie mi wystarczaly , poczatki byly najgorsze aby tak malo jesc, ale po miesiacu zoladek sie skurczyl i wiecej niz 3 jblka czy np jeden obiad maly nie potrzebowl , w 3 miesiac schudlam 20 kg ale wiadomo ze pozniej skora sie robi troszke bardziej obwisla , nie to ze wisiala ale nie byla juz tak jedrna dlatego teraz zapisalam sie na silownie i ujedrniam ja i rzezbie miesnie , jesli nie chcesz sie odchudzac w sposob jaki napisalam powyzej , polecam "odzywke - lkarnityne" kosztuje ona 39 zl za 90 tabletek ktore starczaja na ok ponad miesiac i nie jest ona szkodliwa bo to naturalne odzywki to dobra odzywka i ona spala tluszcz ale nie mozesz jej brac nie chodzac na silownie albo nie cwiczac ostro w domu bo wtedy efektow duzych nie ma" jak bedziesz miala jakies pytania to pisz wiadomosc do mnie a odpowiem na pytania . pozdrawiam i zycze wiary w siebie i sily psychicznej w walce z tymi kg , buzka
dieta straszna
proszew nie polecaj jej nikomu
nie szkodź innym już sobie dużo krzywdy zrobiłaś
a działanie l-karnityny nie jest udowodnione, dawka mniejsza niż 1g wogóle nie ma sensu
pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 17:25   #9
klaudia101
Przyczajenie

wlasnie wszystko tu jest indywidualna sprawa w takich przypadkach:/
mam zamair kupic tabletki bio-slim
a moze brac tabletki i pić np. jakies herbatki jeszcze?? czy to juz za duzo??:/
doradzcie
Stary 2006-07-14, 17:46   #10
fitneska19zg
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez piekna_mery

jadlas 3 jablka dziennie i nic wiecej?

no 3 jablka i czerwona herbate - nie robilam tego na przymus tyle poprosty wystarczalo mojemu organizmowi
Stary 2006-07-14, 17:48   #11
fitneska19zg
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez *Elle*
fitneska19zg bez urazy ale uważam , że Twoja dieta jest / była bardzo niezdrowa , już w jakimś wątku przeczytałam ,że piłaś 10-15 kubków czerwonej herbaty
Osobiście polecam dużo wody źródlanej jako "zapychacza" ale nie katuj się i jedz zdrowo 5-6 małych posiłków a efekty będą napewno . Ćwicz regularnie( unikniesz efektu jojo) , dajesz sobie 3 miesiące a naprawdę przez ten czas można dużo zdziałać .
Co do wspomagaczy to może kup herbatkę System Slim Figura (jest o niej osobny wątek) chociaż w moim przypadku nic nie zadziałało , podobnie jak chrom.
pozdrawiam i życze wytrwałości

ale ja nie napisalam jak mam zamiar schudnac tylko jak schudlam, wiem ze byla niezdrowa, ale zadnych problemow zdrowotnych teraz nie mam, i nie mam efektu jojo itp, schudlam i funkcjonuje normalnie
Stary 2006-07-14, 17:50   #12
fitneska19zg
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pingwin2
dieta straszna
proszew nie polecaj jej nikomu
nie szkodź innym już sobie dużo krzywdy zrobiłaś
a działanie l-karnityny nie jest udowodnione, dawka mniejsza niż 1g wogóle nie ma sensu

nie mow ze sobie zaszkodzilam , bo moje zdrowie jest idealne , zadnych skutkow ubocznych i brakow w organizmie nie mam , to co organizm potrzebowal to dostawal tylko w bardzo malej ilosci.
Stary 2006-07-14, 19:05   #13
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Cytat:
nie mow ze sobie zaszkodzilam , bo moje zdrowie jest idealne , zadnych skutkow ubocznych i brakow w organizmie nie mam , to co organizm potrzebowal to dostawal tylko w bardzo malej ilosci.
A mogłabyś napisać, co dostarczałaś organizmowi i z czego to czerpałaś?

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 21:18   #14
Anna Maria Magdalena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Durga
Ale na czym polega Twoja niemoc opanowania jedzenia? Np. jesz za dużo słodyczy? Ponoć łykanie chromu zmniejsza na nie apetyt...
Pij duzo płynów - 1,5 - 2 litry wody niegazowanej dziennie, do tego herbate zieloną i pu-erh - to powinno pomuc.
Co do chromu slyszalam ze jest rakotworczy, wiec sobie raczej go odpusc
Anna Maria Magdalena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 21:34   #15
myszeńka_74
Raczkowanie

Kolejny wątek z serii moich ulubionych. Podobnych tematów było już całe mnóstwo. Wystarczy trochę poszukać. Na szczęście Twoje wymagania co do ilości kilogramów do zrzucenia i czasu jaki sobie na to dajesz nie są aż tak przerażające (w porównaniu np. do 20 kg w ciągu 2 miesięcy ) . Przy odrobinie samozaparcia jesteś w stanie (bez ogromnych wyrzeczeń i obciążeń dla organizmu) zrzucić w ciągu 3 miesięcy 10 kg. A tak z ciekawości : ile ważysz i jaki jest Twój wzrost w chwili obecnej?

"YOU ARE LIVING IN A TIME WHEN OPPORTUNITIES FOR SELF-EMPOWERMENT, EXPANDED AWARENESS AND SPIRITUAL GROWTH APPEAR TO BE UNLIMITED" - THE PLEIADIANS

myszeńka_74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 22:26   #16
*Elle*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anna Maria Magdalena
Co do chromu slyszalam ze jest rakotworczy, wiec sobie raczej go odpusc
Nie do końca - chrom na +3 stopniu utlenienia nie jest rakotwórczy,na każdym innym tak (Cr może występować na stopniach utlenienia od +1 do +6 ) . To co potocznie nazywamy chromem to organiczne związki chromu na +3 st. utl. . Działanie chromu nie zostało do końca potwierdzone naukowo(to raczej kolejny bubel ) i uważa się , że isteniej możliwość utlenienia bądź redukcji chromu w organiźnie ale nie popadajmy w paranoję
*Elle* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-16, 05:32   #17
pingwin2
Zakorzenienie

Cytat:

a skąd wiesz?
jabłka zawierają witaminy, mikroelementy i trochę ww 10g na 100g, 3 jabłka to około 150-200 kcal
organizm potrzebuje białka zdrowych tłuszczy i znaczniej większej ilości kalorii sam mózg potrzebuje 400 kcal - więce Twój organizm części składników wogóle nie dostawał
nie pisz głupot, że dieta 3 jabłka nie spowodowała u Ciebie żadnych braków
pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-19, 18:35   #18
fitneska19zg
Przyczajenie

a czy ja napisalam ze przez 2 miesiac jadlam tylko jablka ? jadlam jablka ale tez czasem normalne obiady jak wy jecie w domu , tylko ze w malej ilosci , nie brakowalo mi ani tluszczu ani bialka ani witamin.
Stary 2006-07-19, 19:27   #19
mizuho
Raczkowanie

jezeli w 3 miesiace, fitneska19zg stracila 20 kg, tzn. ze 'duzo miala do stracenia'..

miala zapasy tkanki tluszczowej.. slowo "zapasy" oznacza, ze mogla z nich korzystac w trudnych latach

i 3 jablka to nie 200 kcal !

100g jablka - ok 50 kcal.. jedno jablko wazy - w zaleznosci- np. 200/300g

+ jakis maly obiad..

przy takiej niskokalorycznej diecie pojawila sie pewnie ketoza, glodu nie bylo, a tluszczu ubywalo..

oczywiscie, nie polecam nikomu czegos takiego, ale gdy jest duza nadwaga, czesto w poczatkowym stadium, stosuje sie takie diety niskokaloryczne - dla np. zmniejszenia zoladka
mizuho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości