|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam grubych wałków do włosów!
NIEAKTUALNE!
Na wymianę posiadam to co w moim wątku - link w podpisie + perfumy Avon Pasision Dance 30ml w buteleczce w kształcie prezenciku-Gorący, zmysłowy zapach z kategorii kwiatowo-chyprowej. Główne składniki to grejpfrut, papaya, lilia wodna, jaśmin, czarny narcyz i czarna róża. U podstaw zapachu leży m.in. ambra, mech i paczula. + Perfumy Oriflame Eclipse - Wrażenie czystej magii w lekkiej, zielonej kompozycji cennych gatunków kwiatów, mięty i drewna cedrowego. . Jeśli nic nie znajdziecie to piszczie czego szukacie! ![]() Edytowane przez mavika Czas edycji: 2009-11-27 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam grubych wałków do włosów!
Mavika nie wiem jakich szukasz walkow ,ja mam takie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1152096983 Nie sa z tych najgrubszych raczej takie srednie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
a co ci sie u mnie podoba?? ja niestety wyjezdzam do pzdziernika, u ciebie intersuje mnie eclipse i kabartki, jezeli chcesz, to rezerwuje dla ciebie to co ci sie spoobalo i ty tez tak zrob
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mavika, podaję wymiary sukienki jeansowej, o którą pytałaś: długość - 92cm (od pasa w dół jakieś 61cm), pas (obwód) 64cm, Biust (obwód) 69 - 70cm, Biodra (obwód) - 80cm. Co mogłabyś zaproponować w zamian poza ciuszkami z Twojego wątku? Czego szukam - patrz początek mojego wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.