|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Poszukiwane cienie- grafit i zieleń WANTED ;)
Wizażanki bardzo liczę na waszą pomoc
![]() ![]() ![]() A więc poszukiwane są cienie: -grafitowy, koniecznie ciemny, absolutnie nie matowy, chętnie z opalizującymi drobinkami- warunek absolutny jest taki, że nie ma to być ciemny stalowy, tylko poprostu grafit -intensywnie ciemno zielony- tu sprawa jest chyba jeszcze trudniejsza, bo nie może to być zgniła zieleń, choćby w najmniejszym stopniu- w takich wyglądam jakby trupio ![]() ![]() Nie muszą to być cienie pojedyńcze, nawet wolałabym jakieś fajne paletki zawierające te odcienie. Zdecydowanie wolałabym, żeby to była "górna półka". Będe bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukiwane cienie- grafit i zieleń WANTED ;)
Proponuje przeszukać Mac'a. na pewno w setkach odcieni pigmentów znajdziesz coś, co będzie się Tobie podobało
![]() Ze swojej strony mogę polecić: jeżeli chodzi o grafit- Naval Blue, natomiast zieleń to Deep blue green ![]() Edit: Trochę mi się pomyliło, czytałam grafit, a myślałam o granacie ![]() Naval Blue jest moją propozycją jeżeli chodzi o granat, natomiast jeżeli chodzi o grafit to może Dark Soul? Edytowane przez Ferrou Czas edycji: 2008-11-04 o 18:32 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka z pazurem
|
Rowniez proponuje poszukac wsrod pigmentow MACa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
właśnie chciałam napisać o pigmentach MAC'a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeśli zieleń to polecam Lancome Color Focus- 118 Deep Forest. Zachorowałam na niego tej jesieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() jezeli chodzi o zielony to takie cos ma na pewno inglot mam taki cien, piekny ciemny, bardzo gleboki szmaragd lekko opalizujacy cudo!!! naprawde polecam, niestey numerka nie pamietam bo sie zamazal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka z pazurem
|
wrzucam kilka przykladowych koorkow pigmentow maca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.