|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Dobór kosmetyków ! help ! :)
hej Wizażanki !
![]() Mam kilka pytań i chciałabym abyście mi pomogły. A więc: poszukuję jakiegoś dobrego brązera, puderku brązującego w cenie powiedzmy "rozsądnej". Chciałabym aby kolor nie wpadał w pomarańcz czy jakiś żółtawy odcień ! Na tym mi bardzo bardzo zależy bo chciałabym aby to był piekny prawdziwy brąz. Ceglastym odcieniom też dziękuję. I świetnie byłoby też gdyby były to kosmetyki które są w Naturze, Sephorze itp Wiem że o brązerach był jeden cały ogromny wątek ale im więcej jest do wyboru tym tródniej się zdecydować. Chcę by było to coś sprawdzonego, godnego polecenia. Czy mogłybyście polecić mi jakieś pomadki transparentne ? Chodzi mi w szczególności o jakieś delikatne kolory, palone róze itp Dzięki ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dobór kosmetyków ! help ! :)
Jeżeli chodzi o pamadki, a własciwie błyszcyki to polecam Super Loustrous Revlonu, wielość odcieni, półtransparentne i trwałe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.