![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Powrót- mocniejszy czerwony
Witam moje kochane
![]() Kiedy ja tu ostatnio byłam. Oj. Ale powiem wam szczerze, że cały czas jestem na makijażowym, ale i przyznaje się po takich cudownych makijażach aż wstyd mi pokazać mój, ale co tam raz kozie śmierć. Chciałam zrobić coś mocniejszego, z czerwonym akcentem. Wyszło fioletowo różowo czerwone. Grubsza kreska była zamierzona, choc uczę się robić cieniutkie, ale narazie za bardzo drży mi ręka. Dodaje fotki. Proszę o opinie i pomoc co udoskonalić. Całuje mocno. ![]() Kosmetyki : baza - Dax Cosmetics Cashmere secrect podkład - Maybelline Fresh Matte 015 fair + dermacol 217 puder - Yves Rocher - Luminelle Lumiere róż - Inglot Blush 78 cienie - inglot vertigo - 86 kredka - Vipera Fashion Colour - 252 nightinglot potrójny - czerwono- biały (matrix) inglot potrojny - fioletowo- biały (soft pearl) tusz - Astor Ultra Volume Air Max 800 Black błyszczyk - bezbarwny z Bell
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-02-05 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powrót- mocniejszy czerwony
cześć dalsza zdjęc.
fotki z lampa najlepiej oddały efekt makijazu i kolor.
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-02-05 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Malinko Niezmiernie miło Cię widzieć
![]() I juz od razu mówię , że cieniowanie opanowałas do perfekcji !!!!! Brawo ! U mnie jest to bardziej róż niż mocniejsza czerwień ale to nie przeszkadza wcale - dodałabym cos na poliki tylko i lekko przyciemniła brewki do takiego makijażu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
źle wytuszowane rzęsy i słabo zaakcentowane brwi ogólnie makijaż niedokładny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
a mnie sie podoba
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
no wiesz az taki fatalny jak ten studniowkowy ponieżej to nie jest lol. Ogólnie nie pracuje na takich kosmetykach dla mnie Inglot to jedna wielka pomyłka oczywiście na codzien lekki makijarz tym mozna sobie zrobić ale do niczego innego sie nie nadaje. Kupując dobry podkład ten z wyzszej półki nie trzeba uzywać bazy - jedna warstwa mniej. Zainwestuj w kryolan dermacolor light podkłady rewelacja nie dosc ze znakomicie kryją to w dodatku usówaja ewentualne wypryski powstałe np. przez noc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba, jednak nie wyjeżdzałabym z tym czerwonym cieniem tak bardzo na zewnątrz. Kolorystyka jest ok. Dolna powieka również. Fajnie wygladasz, na imprezę makijaż jak znalazł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mi także sie podoba
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Generalnie jest ok, kolor pasuje do Ciebie
![]() Mam nadzieję że sie nie obrazisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
tusz chyba dobry jest co
Edytowane przez Emalia999 Czas edycji: 2009-10-04 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mona - słonce fakt fakt dlatego też napisałam ze wyszło fioletowo różowe
![]() ![]() ![]() ![]() krek - po pierwsze makijaż nie był robiony na dokładność, tylko na próbę żeby potem co nieco poprawić, wieć wiem, że nie wytuszowałam dobrze rzes i ich nie rozczesałam. co do podkładu- szukam własnie jakiegoś dobrego ale jasnego, jak najaśniejszego. pozatym musze zużyć to co mam, więc narazie inwestycje w kosmetyki są na dalszym planie. pozatym nie każdy ma aż tyle pieniędzy by inwestować w drogie kosmetyki, kupiują to na co pozwalają im fundusze, ja tam na inglot nie narzekam chociaż posiadam także kosmetyki z górnej półki. a i tak na ps. jeśli wyrazasz swoją opinię co do innych makijaży to rób to z taktem taka wypowiedz jak " no wiesz az taki fatalny jak ten studniowkowy ponieżej to nie jest lol " może urazić pewne dziewczyny. niektóre tutaj są początkującymi z makijażem wieć nie dokładnie wychodzi im makijaż. nie każdy od razu wychodzi na wyżyny idealności. candibar - wiem wiem. przyznaje się bez bicia próbuję sie oduczyć od tego wyciągania, ale jak tu ktoś pisał chyba się już tego nie da ze mnie wyplenić, choć bardzo sie staram. ryba82 - tak tak tak aparat zjadał kolory, pozatym nie mogłam ustawić swiatła. a co do rózu to też użyłam go mało, bo jak pisałam monie jeszcze nie umiem zbytnio go nakładać, jest najjaśniejszy z palety i boje się ze przy większym nałożeniu będę wygladać jak klaun. Luna - powiem szczerze ze w rzeczywistości nie odcina się tak od skóry, miałam już nauczkę kiedyś z takim czymś więc to chyba jedynie wina fotek. złego oświetlenia itd. O rzesach wiem wiem przyznaje się nie wytuszowałam zbyt dobrze. Oczywiscie ze sie nie obraże, konstruktywna krytyka jest dobrą krytyką. Emalia999 - w zależnosci jak na to patrzeć. nie wiem czy ja trafiłam na taki rzadki czy on taki jest. szczoteczka przy tuszowaniu musi byc oczyszczona z wczesniejszej wartwy tuszu i nie nabierać dużo, bo wtedy nie ładnie wyglada. ale ogolnie jeśli ktoś lubi bawić sie przy tuszowaniu rzes to tusz jak najbardziej wyglada ładnie. ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2006-07-17 o 14:27 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
mnie sie podoba baaaaardzo
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
dla mnie tez jest ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kobieta z pazurem!!!Bardzo fajny makijaż ![]()
"I nawet kiedy będę sam, nie zmienię się, to nie mój świat, przede mną droga którą znam, którą ja wybrałem sam...." MYSLOVITZ ZAPRASZAM NA MÓJ PAZURKOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134430 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Malinko, genialnie, urzekłaś mnie, sliczny makijaż !!
Oczyska to ty masz cudne, i to połączenie z fioletem ![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jakieś sugestie do autorki makijażu Jak co robic poprawnie hmmm? Nie jesteś zbyt miły ![]() malinko kochana ![]() Witaj ponownie ![]() cieniowanie super ![]() fajne kolorki, nie podoba mi się to jak wytuszowałaś rzęski ![]() Wystarczyło by je rozczesac poprostu i będzie OK ![]() Ładnie ładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej Malinko! Ciesze sie, ze jestes znow na MM
![]() ![]() Bardzo podoba mi sie fioletowa kreska na dolnej powiece ![]() ![]() ![]() Czekam na wiecej i pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
candibar - narazie pędzelki moje są do 4 literek, ale już zbieram kase i zakupie sobie znowu z inglota, jakos mi popasowały, a na lepsze mnie nie stać, więc jak coś dalej się będę uczyć
![]() dissolved__girl, haallka, Poetka22, Sathi - dziekuję ![]() Rei - wiem wiem. rzesy są blee ![]() ![]() gosiu - fatycznie wyszło fioletowo. ale mniej wiecej byłam tam czarna kredka, "rozmazana" na taka szeroką grubość, potem na to cień, czerwony z vertigo, potem czerwony z potrójnej mapki i srebrny z fioletowych. i jakoś tak wyszło, a miało wyjść czerwono ![]() ![]() chyba czas na nowy aparat.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Krek nie przesadzasz trochę, jesteś wizażystą, makijażystą? Są tu tacy,których rażą błędy ort.,uważaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]()
Malinko - tak czy inaczej dolna powieka zakcentowana super
![]() Dopiero teraz sie przyjrzalam - swietny avatar, bardzo stylowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Fajny makijazyk. Odwazny kolorek i ladne cieniowanie.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
aga_xy, Aribeth - dziekuję
![]() allie - zgadzam się ![]() gosiu - dziękuję co do powieki i co do avatara. bawiłąm się troszkę filtrami i pędzlami w photoshopie i wyszło coś takiego. mam jeszcze kilka innych ale tamte nadają się do pokazania jedynie w całosci bo są na nich napisy, które przy avatarze nie były by widoczne. ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mnie się bardzo podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krek zluzuj trochę, jesteśmy na forum amatorskim, nie robimy makijaży na wyścigi-konkursy-sesje, tylko dla zabawy aby się doszkolić, wspólnie sobie coś doradzić. ![]() MALINKO-sama kiedyś tam zrobiłam taki makijaż, ten sam skład kolorystyczny tylko ja mniej wyciągnęłam róż na boki i troszkę bardziej go rozmgliłam, więc makijaż musi mi się podobać. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa - dziękuję
![]() Pomadko - ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
fajne oczka,ale Ty w ogole masz super rzeski dluugie i takie duuze oczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mary_Q- dziekuję. co do rzes mogę potwierdzić. ale oczy mam małe. otwieram do zdjęć, dlatego wychodzą jakby wiekszę. ale w rzeczywistości mam takie takie ciupeńkie.
![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.