![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() i co dalej?
hej dziewczyny
![]() no więc mam problem z fryzurką, ponieważ miałam krótkie włosy, tereaz mi troszkę odrosły i marzyło mi sie wycieniowac bardzo włosy, ale nie wiem wkońcu w jakich włosach będzie mi dobrze, chciałam was prosić o radę, bo chciaąłbym zmianić coś w sobie. a za jakieś pół roku max bede pracowała więc chciałam fryzurkę zarówno jakąś spokojna jak i trochę zwariowaną ![]() to sa moja aktualne foty, środkowa jest na mokrych wlosach i widac po częsci ich długoś a dwie pozostałe to tak jak musze teraz je związywać zby wyglądać jak człowiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: i co dalej?
czemu nikt mi nie odpowiada?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jaki jest sens bycia na forum jak nikt nie odpisuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Myślę że by ci pasowała taka fryzurka jak ma Magdalena Schejbal z "Kryminalni". Niestety nie udaje mi się załączyć jej zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tylko czy się nadaje taka fryzura do moich włosów.. w szczególnosci ze sa one krótkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam kilka fryzurek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Może cos takiego:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
I jeszcze:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
no ja myślałam o tej fryzurce co załączyłą ją iza91 - pierwszy załacznik.. ale sama nie iwem myslałam o jakis dłuzszych...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
sliczne są fryzurki Mandy Moore!! Gdybym tylko łądnie w takiej wyglądała, już bym leciałą do fryzjera!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ja to myslałam o jakiejs takiej fryzurze ale nei wiem czy mi becdzie dobrze...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Długość włosów jest ok, ale ułożenie niezbyt. Jak tak przynajmniej uważam. Kolor też raczej odpada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
klor to ma być taki jaki mam teraz czyli blond ale nei jasny... ale co do ściecia... bo chciałąbym moc zarówno włosy zwiazywac jak i ciekawie ulozyc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Może poprostu wystopniuj włosy, lekko wycieniuj i po sprawie. Będziesz mogła wtedy układać różne fryzury z włosów i związać je w kucyk. To chyba jest najlepsze rozwiązanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
tylko jest taki problem ze ladnie takie włoxy wygladaja jak sa proste a u mnei nie zawsze to bedzie wygladało tak prosto..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
jezeli szukasz czegos dluzszego to mzoe takie cos:
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
albo:
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy sie nie zdecyduje na jakieś takie cięcie aby włosy wywijać lekko na zewnątrz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
włosy troche urosły.. lekko podciałam.. i teraz michodzi pomysł z dłuzsyzmi ale nie wiem czy się nadają moje.. bo sa.. cienkie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
jestem zalamana... juz od 2 tygodni.. gdyż poszłam do fryzierki która obcieła mnie masakrycznie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
nie martw sie, nie moze byc az tak zle. zalacz jakas fotke moze cos poradzimy
![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
postaram się załaczyć taka zeby było widac jak mnie scieła ... ale cięzko będzie i to dopiero wieczorem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
czekamy na foto
![]()
Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. ![]() razem od 29.01.2005r. ![]() zaręczeni od 11.01.2008r. ![]() nasz ślub 29.07.2010r. ![]() `nothing tastes as good as thin feels.`
63!-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53kg! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
sory za słaba jakość zdjęc ale nie umiem sama robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ładnie jest obcięte z tyłu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
zgadzam sie z ninedin,jest ladnie.pamietaj ze zawsze mozesz nalozyc jakas opaske(materialowa lub plastikowa)lub spiac pasemka spinka.
jestem tylko ciekawa jak wyglada grzywka ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym teraz na Twoim miejscu pokombinowala z roznymi spineczkami, wsuwkami itp.
Fryzurka jest taka sobie, ale moim zdaniem niezle w niej wygladasz. Ale wydaje mi sie, ze sie malo kobieco czujesz (tak wywnioskowalam z Twojego postu, ale moze sie myle), dlatego poki co - spineczki, fajne rzeczy mozna z nimi zrobic, a potem wloski odrosna i dalej bedziesz probowac cos z nimi zrobic. Moze jakies pasemka (ale tylko gdzieniegdzie, malutkie i b. rzadkie, chodzi mi o efekt kilku promykow we wlosach)? Je moglabys juz teraz zrobic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
no własnie mało kobieco się czuje.. miałam już krótkie włosy że z tyłu był mały jezyk a z przodu grzywka bylo tak przez 2 lata ale chce coś nowego. postanowiłam poza tym wrócić do naturalnego koloru włosów - brązu z bond pasemkami. a grzywka jest krótsza niż na pierwszych zdjęciach, dosięga ona brwi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Skoro chcesz mieć dłuższe włosy to po co obcinałaś?
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
chciałam wycieniowac i to mi zrobiła fryzierka ;/ mowiłam jej lekko wycieniowac ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.