|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() Chcę być blondynką!!!
To pytanie kieruje do specjalistki ale i do was dziewczyny również. Otóż chciałabym się przefarbować na blond, taki ładny jasny platynowy kolorek. Zastanawiam się tylko czy zrobić sobie całe wlosy blond czy balejaż. I co ile w każdym z tych przypadków bym musiała farbować odrosty?? Obecnie mam kolor taki średni blond z poświatą zielonego, ale mam zamiar to zakryć ciemnym blondem z garnier 100% color ;D (ostatnio farbowałam włoski na wakacje i odrosty są dość spore, a włosy miękkie w dotyku ;D). A więc oto moje fotki, powiedzcie w czym będzie mi lepiej? I jeśli Pani by mogła to jaki pani poleci salon fryzjerki w Stargardzie Szczecińskim?
A, odnośnie zdjęć: ten koleś z dorysowanym wąsem to też ja, wklejam to foto gdyż jest najbardziej aktualne bo z przed tygodnia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chcę być blondynką!!!
apropo odrostów...co miesiąc ... przy balejażu nie beda tak drastycznie rzucały się w oczy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
o jej na pierwszej fotkce wygladasz slicznie!! jesli to jest obecny stan twojego kolorku to nic bym nie zmialala..wygladasz tak dziewczeco troszke slodko ale nie przesadnie
![]() ![]() jednak jelsi bardzo chce zmienic cos w kolorku to raczje nie platyna.nie wiem czemu ale ona mi sie zle kojarzy pozatym ty jakos mi sie w tmy kolorku nie widzisz..moze kilka jasniejszych pasekek? takie kilka refleksow..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zrób sobie baleyage z dwóch kolorkow, jasny bląd + twój naturalny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
Okej dzięki za wypowiedzi ;D Jakbyście chciały jeszcze jedną fotkę to już ją wklejam :P
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Oj ja tez idę w kierunku platynki, bardzo mi sie ten kolorek pododba, a dodatkowo pasuje do mnie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli koniecznie chesz ufarbować to moim zdaniem najlepiej pasemka||balejaż
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
balejaż , cieniutkie blond pasemka w odcieniu perłowego blądu
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
To samo napiszę co dziewczyny przede mną balejażyk lub cieniutkie pasemka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
Nie, ten koloorek to nie moj naturalny tylko wielokrotnie już farbowany ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o jakis dobry salon fryzjerski w Stargardzie to moge Ci kilka polecić bo tez jestem z tego miasta, bardzo ladnie robi wloski pani monika w majorce na chopina, niedawno scinala mi wloski i musze przyznac ze ma do tego dar, jesli chodzi o farbowanie to niestety nie korzystalam tam z tej uslugi gdyz mam ciemne wloski i farbuje je sobie sama w domku na ciemny braz, ale kilka moich kolezanek mialo tam robione pasemka i wloski wygladaja bardzo ladnie, takze moge polecic salon na szczecinskiej- nie wiem jak sie nazywa dokladnie ale jest w domku jednorodzinnym kolo pks, kolezanka moja tam farbuje wloski wlasnie na taki jasny blond i wyglada rewelacyjnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.